Akik szerint a 2002-2010-es MSZP korszak jobb volt, mint mostani 11 éves Orbán korszak, azok miben látják azt jobbnak?
#58-nak:
Most tényleg komolyan gondoltad ezt a kérdésedet, miután egy DK-snak tetted fel?
Én inkább látnék a miniszterelnöki székben egy nemzetközi kapcsolatokkal bíró, az EU-ban ismert és elismert politikust, aki ráadásul az EU parlament alelnöke is.
Kitaláltad?
#59-nek:
Te tényleg nem veszed észre a kritizálásom közben, hogy te PONTOSAN UGYANAZT teszed, amivel eközben folyamatosan vádolsz?
De a vádad viszont alaptalan, mert én tőled eltérően csak a fideszt támadom, és nem istenítem a DK-t. Már eleve azért sem, mert csak azért léptem be hozzájuk, mert ők állnak legközelebb a felfogásomhoz. De még ők is messze járnak az ízlésemtől. Kommunista vagyok.
"Én inkább látnék a miniszterelnöki székben egy nemzetközi kapcsolatokkal bíró, az EU-ban ismert és elismert politikust"
Orbánra gondolsz? :D
Kérdezőnek:
A toroknak ugrástól ez messze van. Ha én valaki torkának ugrom, akkor izzítja magát a moderátor! XD
"én tőled eltérően csak a fideszt támadom, és nem istenítem a DK-t."
Ez a DK-s csávó egyfolytában hazudozik és csúsztat.
Áruld már el, a 3 pipás kommentelő akinek címezted a hozzászólásodat kit istenített? Ő csak a DK-val kapcsolatban fogalmazott meg kritikát. Látod, ez az a szektás gondolkodás, amiről beszélt. A te pártod ellen van, és máris automatikusan azt feltételezed, hogy a Fideszt isteníti.
#63-nak:
O1G mióta EU parlamenti alelnök?
Lemaradtam valamiről?
Ki mondta, hogy az? Amit tőled idéztem szöveget, abban szó van erről? Nemzetközi kapcsolatokkal bíró és ismert/elismert politikus -> Ez igaz OV-re.
#66-nak:
Utólagos elnézést kérek, hibásan fogalmaztam. Gyorsabban járt az agyam mint az ujjam.
A "tőled eltérően"-t arra akartam érteni, hogy én nem koncentrálom a hibáztatást csak a másik félre, de azt objektíven teszem!
Az ellenzéket bármi okból hibáztatni az eltelt tizenegy év bármiféle történésért, szemtelen terelés, hazugság, a tények figyelmen kívül hagyása.
Annak a ténynek például, hogy az ellenzék 11 éve feleslegesen van jelen a parlamentben, mert Orbánnak teljhatalma van, amivel maximálisan vissza is él. Az elmúlt 11 évben semmi olyan nem történt, amiben az ellenzéknek bármiféle felelőssége felmerülhetne. Mindenért a regnáló hatalom a felelős.
#68-nak: "aki ráadásul az EU parlament alelnöke is."
Ignorállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!