Akik szerint a 2002-2010-es MSZP korszak jobb volt, mint mostani 11 éves Orbán korszak, azok miben látják azt jobbnak?
Ismét #9, ismét #10-nek:
Átnéztem kicsit alaposabban, kiválasztva egy olyan évet, amelyre aránylag pontosan emlékszem. 2010.
Csirkeszárny, 621. Jó lesz az 400-450-nek is.
Tojás 32 helyett 25-26.
Tej 2,8%-os, 201. Any'tokat. Most veszem 240-ért vázze! 130-140 körül volt.
Liszt 122 helyett 89
És itt a legdurvább kamu: Napi menü, 2 fogásos, adag 750.
Mivel a lányom a nyári szünetben étteremből hozza az ebédjét, és normál adagot, ezért elárulom hogy idén volt a kétfogásos menü 890!
Sikerült jól felbaxnom magam ezen a kamugép KSH-n!
#10 a #20-as és #22-es DK-snak:
Az, hogy az Aranycipó pékségedben hogyan változik az ár, kit izgat? Ha zavar, hogy drága vedd máshonnan.
A hazug KSH-ról: [link]
Ez egy 2010 márciusában megjelent iromány. Itt még nem a gonosz Fidesz volt kormányon, akik "hamisították a KSH"-t. Az itt megjelenő adatok megegyeznek a jelenkori KSH adataival.
2009-es, de tojás 31 Ft, tej 201 Ft, liszt 123 Ft. Kanyarba nem annyi, amit te mondasz.
Nézzük a tejet közelebbről, amin annyira felhúztad magad:
2010-ben készült iromány, dobozos tej 2,8%-os 219 Ft/liter.
Ez alatt a 2011-es kérdés alatt is valaki 219 Ft-os áron emlegeti a magyar tejet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__204..
Hol 130-14
véletlen elment...
Hol volt 130-140 Ft-os áron 2010-ben, akkor?
Nem ment el.
Már igen régóta szabadárasak a termékek (kb a rendszerváltás óta), és mindig is meg lehetett ugyanazt kapni olcsóbban, és drágábban is! A KSH-nak nem a szinte legmagasabb árakat kellene feltüntetnie, hanem legalább egy középértéket.
Hogy hol volt 130-140 forint körül a tej, 2010-ben? Például a PLUS-ban. Emlékszel még rá?
Engem nem érdekelne hogy mit irkál a KSH, de annyira szemtelenül hazudnak, hogy az már vérlázító!
Okés. nem hazudnak, hanem fideszes kifejezéssel élve: csúsztatnak.
"Nem ment el."
De. Véletlen hamarabb küldtem el a kommentet, mielőtt leírtam volna az uccsó mondatot.
"A KSH-nak nem a szinte legmagasabb árakat kellene feltüntetnie, hanem legalább egy középértéket."
Valószínűelg középértéket tüntetnek fel, és az akcióakt figyelmen kívül hagyják.
"Hogy hol volt 130-140 forint körül a tej, 2010-ben? Például a PLUS-ban. Emlékszel még rá?"
Miazhogy, nagyonis! Az osztálytermünk ablaka pont egyre nézett. Pénteken még Plus volt, hétfőn meg már Coop. Nevettünk is rajta biztos betett a válság, és a tanár mondta, hogy igen, a válság miatt megszünt az egész.
2010-ben már tuti nem volt PLUS, hamarabb vége lett.
"Engem nem érdekelne hogy mit irkál a KSH, de annyira szemtelenül hazudnak, hogy az már vérlázító! Okés, nem hazudnak, hanem fideszes kifejezéssel élve: csúsztatnak."
De most mutattam, hogy még a Fidesz éra előtt is ugyanazok az adatok voltak leközölve, amiken kiakadtál. Köze nincs a Fidesznek azokhoz az adatokhoz.
Különben meg, a gyakoris csávó is csúsztat akkor, nem? Hisz direkt egy (általad legmagasabbnak ítélt) értéket közöl. De akkor te is csúsztatsz, hisz te meg a kedvenc pékséged árát hangoztatod. Tejből meg a létező legalacsonyabbat 2010-ből. Tojásból is lehet hasonló a szitu, és a legkisebb méretűt hozod fel. Csirkeszárnyból meg lehet pont láttál valami akciót, ami beégett a retinásba és megmaradt, hogy ennyi volt 2010-ben, közben meg egy ritka eset volt.
Nos ezzel PLUS-os sztoriddal csak annyi a gond barátom, hogy a SPAR vette meg 2008-ban, és 2011-ig alakították át őket SPAR-rá!
Itt fejeztem be veled. XD
Hazudni megtanultál rendesen.
Vagy ha nem szándékosan beszélsz hülyeségeket, akkor túl fiatal vagy, mint az időközben "leesett" nekem.
Én 2010-ben 35 voltam. Akarsz még vitatkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!