Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint a 2002-2010-es...

Akik szerint a 2002-2010-es MSZP korszak jobb volt, mint mostani 11 éves Orbán korszak, azok miben látják azt jobbnak?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, a válasz valóban érdekel, hogy egyesek szerint miért, miben volt jobb a 8 év MSZP, mint a mostani Fidesz?

2021. dec. 29. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 molnarmarcell21 ***** válasza:
71%

Ha komolyan érdekel, megírhatom, bár már megtettük nem egyszer, és kizárt, hogy ne lennél tisztában azokkal a jogos kritikákkal, amelyek a NER-t érik. Nyilván rá fognak ugrani mindenre a fideszes trollok és relativizálják, de azért itthagyom:

A két legrosszabb területe a Fidesz-kormányzásnak a demokrácia és a korrupció, ezen indexeink brutálisat zuhantak, és ez mindössze akarat, nem képesség kérdése.

Ezeken kívül lehetne még sorolni sok mindent, de egy részük szubjektív, egy másik részük pedig nem volt jobb korábban sem. Természetesen volt, amit jól csinált a Fidesz, volt, amit ugyanúgy és volt, amit rosszabbul. Azokért most nem akarom őket különösebben hibáztatni, hogy nem éltek azzal a történelmi lehetőségükkel, amit az alkotmányozó többség jelentett, illetve hogy benne ragadtak a 20. században és nem vezették át az országot a 21. századba, mert ennél súlyosabb bűneik vannak.

2021. dec. 29. 18:24
 12/84 anonim ***** válasza:
79%

Tehát a KSH oldalának ne higyjünk, helyette a te személyes élményednek. Meg hogy a te fizetésed mikor mennyi volt.

2021. dec. 29. 18:26
 13/84 anonim ***** válasza:
38%

"A közmédia azért kiegyensúlyozottabb volt."

Jaja annyira hogy a Jobbikot pl be sem hívták, mert "náci" párt. A többi médiáról meg annyit hogy egy jobbos tv létezett a Hir TV, az összes többi csatorna meg jelentős újság balos volt. De a Hir TV is csak a 2000' évek közepétől jelent meg, azelőtt alig volt jobbodali média, mert a szocik örökölték a volt állampárt teljes médiahegemóniáját.

2021. dec. 29. 18:28
 14/84 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy ez teljesüljön, a háromszorosára kellett, hogy növekedjenek a fogyasztási cikkek árai. Tudsz olyan fogyasztasi cikkeket mondani, amikre ez igaz? A cigin felül.

2021. dec. 29. 18:30
 15/84 mindentudó99 ***** válasza:
71%
Akkoriban sokkal több idő jutott a családra. Mivel munkalehetőség alig volt sokat itthon voltam
2021. dec. 29. 18:50
 16/84 A kérdező kommentje:
Én nem dolgoztam még akkor, de ezt már több embertől hallottam, köztük szüleimtő is, hogy akkoriban több mindent tudtál vásárolni a fizetésedből.
2021. dec. 29. 20:09
 17/84 anonim válasza:
2002 nem Mszp korszak volt és 2003 sem, akkor építkeztünk, és a fideszes állami támogatott hitelt vettük fel, ami most fog letelni. Akkor törlesztettünk egy új autót, ami euró alapú hitelre volt, olyan erős volt a forint, hogy volt hogy majdnem 10000 ft-tal kevesebb volt a törlesztő, én így emlékezem.
2021. dec. 29. 20:17
 18/84 anonim ***** válasza:
16. A szüleid vagy hazudnak, vagy az idő megszépíti a csúf múltat.
2021. dec. 29. 20:56
 19/84 A kérdező kommentje:
#18: Van te emlékszel rosszul.
2021. dec. 29. 21:05
 20/84 anonim ***** válasza:

#9, #12-nek:

Tudod a prolik kénytelenek minden forintot számon tartani, és az árak jó részét fejben tartani! Tudom hogy tavaly normális kenyeret az Aranycipó pékségben lehetett kapni,és 230 forint volt. Aztán 250, majd 280.

A SPAR-os félbarna xart meg egye meg az, aki csinálta! Hiába volt 180 az Aranycipó-s 230-al szemben, de annyira rossz a minősége, hogy inkább a drágábbat veszem. Egyébként nálunk én vásárlok és én főzök, már több mint 10 éve. Előtte pedig mindig is agglegény voltam, úgyhogy a KSH a kedves édes anyukáját hülyítse a kamu számaival.

2021. dec. 29. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!