Szerintetek melyik volt a jobb techno korszak', a 90s és a 2000 es évek, vagy a mostani? (zene, és bulihangulat szerint)
Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 16:59
1/2 anonim válasza:
Ez ugye attól is függ, hogy az ember melyik korszakban nőtt fel. Én a 90es évek végén - 2000es évek elején voltam tinédzser és ez időben kezdtem hallgatni egyre több műfajt, én így a 90es éveket és a 2000es évek elejét mondom, hogy az volt a legjobb korszak a zenét illetően, legyen az techno, pop, vagy akár rock zene. Pl. egy Prodigy - No Good vagy egy ATB - Don't Stop számok számomra lekörözhetetlenek a mai zenékkel szemben akár bulihangulat szempontjából, akár igény, stílus szempontjából, de ugye ezeken is nőttem fel.
2/2 anonim válasza:
Egyértelműen a 90-es évek. Én is akkor nőttem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!