Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint a 2002-2010-es...

Akik szerint a 2002-2010-es MSZP korszak jobb volt, mint mostani 11 éves Orbán korszak, azok miben látják azt jobbnak?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, a válasz valóban érdekel, hogy egyesek szerint miért, miben volt jobb a 8 év MSZP, mint a mostani Fidesz?

2021. dec. 29. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:

Egy 11 éve kétharmados többséggel, azaz teljhatalommal regnáló kormány esetén miféle KÖZÖS felelősségről beszélsz?

Egyébként pedig minden oldalon, mindig is voltak szélsőségesek is. A fidesz oldalán is ugyanúgy megtalálhatóak a "véresszájú" fideszesek, akik például lámpavasra küldenék Gyurcsány és az összes DK-st, a többi ellenzékitől pedig megvonnák az állampolgárságot és az Eu-ba deprotálnák őket mint hazaárulókat. Nekem te ne mutasd ezt be. Egyik sem jobb a másiknál.

2021. dec. 30. 08:01
 52/84 anonim ***** válasza:

Dk-kommandó_

Akkor beszélgessünk kicsit a TV-ben megtűrt Bayer Zsoltikáról.

2021. dec. 30. 08:04
 53/84 anonim ***** válasza:

Veled az a baj, hogy beszűkült a látóköröd, és nem vagy objektív.

Ha az lennél, akkor tudnád hogy semmi olyan vádat nem tudsz felhozni sem konkrétan a DK, sem összességében az ellenzékiekkel szemben, amely minden esetben ne lenne TÖBBSZÖRÖSEN igaz A FIDESZRE.

2021. dec. 30. 08:10
 54/84 anonim ***** válasza:
DK-s: én új hozzászóló vagyok, olvastam amiket írtál. Neked nem keserű pirula az MZP? Illetve gondolod hogy nem fognak elszállni az árak ha MZP kerül hatalomra? Mikor ő pont hogy a szabadpiac feltétlen híve?
2021. dec. 30. 08:18
 55/84 anonim ***** válasza:

Hoppá.

Hozzászóló kérdez hozzászólót, más kérdésén belül. XD

Remélem az eredeti kérdező nem sík ideg már.

Ha MZP kerül a miniszteri székbe, akkor a leendő kormány totálisan meg fog bénulni. MZP egy dilettáns, aki ha el is érné a miniszterséget, akkor még jobban elszaladna vele a ló. Csakhogy a kormány megkötné a kezét, ő pedig a kormányt szívatná bosszúból. Egy-két hónap, és új választásokat kellene kiírni. Nekem ez a meglátásom.

2021. dec. 30. 08:32
 56/84 anonim ***** válasza:

"Én kicsit másra helyezném a hangsúlyt: hogy a kormány jobb, vagy rosszabb volt, nem firtatom. A közhangulat jobb volt. Fényévekkel jobb!"

Azok a régi szép idők! Milyen jó is volt a közhangulat főleg 2006-ot követően! Visszasírom.

2021. dec. 30. 08:33
 57/84 anonim ***** válasza:

#56-nak:

Eltévesztetted a címzést, az nem én voltam.

De amúgy teljesen egyet értek vele.

2021. dec. 30. 08:36
 58/84 anonim ***** válasza:
Dk-s: akkor ha MZP szerinted is alkalmatlan a Fideszt utalod akkor mi lenne a legjobb a forgatókönyv szerinted
2021. dec. 30. 08:38
 59/84 anonim ***** válasza:

Látod látod, tökéletes példa vagy arra, amiről beszélek.

Nem avattam szentté Gyurcsányt, kimondtam, hogy közös a felelősség és máris bekapcsolt a dk defender.

Hivatkozol arra, hogy szélsőségesek mindenhol vannak, igyekeztél is kihangsúlyozni, hogy a fidesznél is. Ez is tipikus. Mondd csak, felfogtad, hogy őket is felelőssé tettem?

Értem én, hogy mindenhol vannak szélsőségesek, de mondd csak, pl Gyurcsány (csak azért emelem ki pont őt, mert te dks vagy)

mit tett annak érdekében, hogy lecsillapítsa a sajátjait?

Ugyanaz a szekértábor feeling, mint a fidesznél. Ugyanúgy a másikra tol minden felelősséget, uvyanúgy minden rossz firrásaként, főgonoszk~nt tünteti fel az ellenfelét, ugyanúgy haragot, s ezáltal gyűlöletet generál, ami csapódik a szavazókra is. Ugyanúgy védi habzó szájjal a sajátját, meg sem hallva a másik mondandóját. Nézz tükörbe, élő oélda vagy erre.

Ezerrel tolod nekem a fidesz elleni kampányt, egy kukkot nem fogtál fel abból, amit írtam. Annyi ment át, hogy ti is sárosak vagytok abban, hogy ide züllött a közbeszéd/hangulat és ugyanúgy nem tesztek ellene semmit. Sőt, ugyanúgy tápláljátok ezt a tüzet. És akkor ezek után TE mondod NEKEM, hogy beszűkült a látóköröm? 😃

"Dk-kommandó_

Akkor beszélgessünk kicsit a TV-ben megtűrt Bayer Zsoltikáról"

És mit szeretnél beszélgetni róla? Ez is a klasszikus szektás felfogás. Senki hibája nem tűnik el azáltal, hogy a másikban is ott a hiba, amit a fejéhez is vág. És ebben merül ki a vitakultúrátok pro és kontra.

Beszélgethetsz Bayerről de ettől a ti felelősségetek nem változik.

2021. dec. 30. 08:39
 60/84 anonim ***** válasza:

"Eltévesztetted a címzést, az nem én voltam."

Ki mondta, hogy neked akartam írni? A #55-nek akartam, ahogyan azt feltüntettem.

2021. dec. 30. 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!