Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint a 2002-2010-es...

Akik szerint a 2002-2010-es MSZP korszak jobb volt, mint mostani 11 éves Orbán korszak, azok miben látják azt jobbnak?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, a válasz valóban érdekel, hogy egyesek szerint miért, miben volt jobb a 8 év MSZP, mint a mostani Fidesz?

2021. dec. 29. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:

Igen, olvastam. Ettől függetlenül fenntartom, hogy a miénket Coop-á alakították. Küldjek róla infót? Eger Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola, Szakiskola és Kollégium. Nyugodtan csekkold le Google Maps-en hogy van ott egy Coop. Ha ügyes vagy talán sikerül utánajárnod, hogy ezen a címen PLUS volt korábban.

Talán még (nem léteő) 130 Forintos tejet is sikerül talánod. :D

2021. dec. 30. 00:07
 32/84 anonim ***** válasza:

Tudod, ezeknek a csúsztatásoknak pontosan az a célja, amit nálad is elértek.

Ha hazudnak az Orbán-kormány teljesítményéről, akkor te a KSH adatai alapján el is hiszed azokat.

Csakhogy vannak akik benne éltek felnőttként, és pontosan tudják hogy hazugság. Mint például én. Napi szinten kellett bevásárolnom, egy éves volt a lányom, úgyhogy pontosan emlékszem az árakra.

2021. dec. 30. 00:15
 33/84 anonim ***** válasza:

#28-#29

"Én 2010-ben 35 voltam"

És akkor mi van, ha 35 voltál? Ki nem szarja le?

"Akarsz még vitatkozni?"

Hát így hogy most egy ilyen kemény érvet bedobtál, hogy te már 2010-ben 35 voltál, már inkább nem. :D

"Neked fogalmad sincs arról hogy mi van akkor, amikor magadat tartod fent és nem apuci-anyuci törli ki a hátsód."

Önfenntartó vagyok. Úgy látom már csak személyeskedésre futja. :)

2021. dec. 30. 00:18
 34/84 anonim ***** válasza:

Téged nem az érdekel hogy igazat mondok -e, hanem bizonygatod a gyerekes hülyeségedet. Még egy KSH példa: Sertéscomb, 1110.

A távolabbi, Szigeti úti húsboltba jártam 890-ért venni, mert a közelebbi húsbolt 1090-ért adta. Erről ennyit.

2021. dec. 30. 00:22
 35/84 anonim ***** válasza:

Jó. Rajtad kívűl meg van ezer másik, aki meg azt mondja, hogy most jönnek ki jobban a fizujukból. A 2010-es árakra meg én is emlékszem, mert akkor kezdtem el étrend szerint étkezni.

Már megint ez a KSH-hazudozás. :D Különben a mutatóknak nem csak a KSH-n lehet utánajárni, hanem eurostaton is például. Az is megerősíti, hogy a Fidesz kormányzás jóval sikeresebb, mint a Gyurcsányodéké. Ugye nem hiszed, hogy azt is hamisítja a Zorbán? :)

2021. dec. 30. 00:23
 36/84 anonim ***** válasza:

"A távolabbi, Szigeti úti húsboltba jártam 890-ért venni, mert a közelebbi húsbolt 1090-ért adta. Erről ennyit."

Ja persze. Mivel most ezt így kijelentetted úgy is van. "Elhiszem".

"bizonygatod a gyerekes hülyeségedet."

Kifejtenéd, hogy milyen gyerekes hülyeséget bizonygatok?

2021. dec. 30. 00:26
 37/84 anonim ***** válasza:

Eurotat. Gratulálok.

Az egy főre eső jövedelem alapján számolnak, ami ma magyarországon a Lölő és egyéb állatfajták jövedelmét is beleszámítva, a KSH által szolgáltatott adatok alapján 512055 forint/fő.

Az eurostat ezt veszi alapul, te pedig bizonygasd ezt a 62.000-ből élő közmunkások tízezreinek.

2021. dec. 30. 00:33
 38/84 anonim ***** válasza:
Az Orbáni adatoknak semmi köze az igazsághoz. Parasztvakítás.
2021. dec. 30. 00:37
 39/84 anonim ***** válasza:

Mi a problémád az Eurostat-tal? Az Európai Unio statisztikai oldala. Hát ti vagytok az európai magyarok!

Nem tudom honnan pattant az agyadba a jövedelem, mert eddig szó nem volt róla. De ha problémád van átlagbérrel, merthogy abba beleszámítanak a nagyon gazdagok jövedelmei (csak szólok, ez 2010 előtt sem volt máshogy), akkor vedd alapul a mediánért.

Inkább legyenek közmunkások tízezrei, mint munkanélküliek százezrei.

2021. dec. 30. 00:42
 40/84 anonim ***** válasza:
Az Eurostat a KSH által adott egy főre eső jövedelemmel számol. Te végeztél középiskolát?
2021. dec. 30. 00:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!