Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én nem ranzidom a fütyis...

Ha én nem ranzidom a fütyis lánnyal, akkor már "transzfób" vagyok?

Figyelt kérdés
Társkeresőn heteró részlegen egyre több az ilyen, azon gondolkodtam, ha vajon férfiként nem bukom a péniszre, azzal már kirekesztem-e szegényeket.

2021. dec. 29. 00:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
95%

Ha már hasonlatokkal élsz, akkor ide jobban passzol ez:

Ha már a késsel lehet krumplit pucolni, akkor sárgarépát miért ne lehetne?

Szóval egy fejlődő szervezet ne kapjon sem aszpirint, sem paracetamolt, sem antibiotikumokat, sem nurofent, sem bérescseppet, semmit, mert ezek „orvosi szerek”.

Nem terelek, te nem vagy tisztában azzal, amiről írsz.

2022. jan. 1. 12:22
 52/78 A kérdező kommentje:

De azért hormonblokkoló az mehet.

Te retardált vagy, vagy csak trollkodsz?

2022. jan. 1. 12:33
 53/78 anonim ***** válasza:
95%

Nem, én azt írtam, amit te.

Azt írtad, hogy egy fejlődő szervezet nem kaphat orvosi szereket. Az általam felsorolt gyógyszerek is mind orvosi szerek, pont ahogy a pubertásblokkolók is. Miben más az utóbbi?

2022. jan. 1. 12:42
 54/78 A kérdező kommentje:
Abban, hogy ideológiai-politikai alapon Mengelei szintű emberkísérletnek vetnéd alá a normális emberek gyerekét, ha már sajátod nem lehet.
2022. jan. 1. 12:54
 55/78 anonim ***** válasza:
100%

Azért Mengelével összehasonlítani a pubertáblokkolókat elég nagy tudatlanságra vall.

A pubertásblokkolók nem károsak, ezt évtizedes kutatások erősítik.

Ez nem ideológia alpú. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy ideológia alapú az aszpirin, mert te nem hiszel a gyulladásban.

2022. jan. 1. 13:13
 56/78 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kérdező, csak az derült ki, hogy nincs szakmai ellenérved. Semmit nem tudsz a hormonokról, csak vagdalkozol az eszement ötleteiddel.

Magyarországon az orvostudomány-ellenes ömlengéseddel csak magadat égeted.

"a kést sem csak ölésre használják, hanem felvágják vele pl. a krumplit"

Megkaptad már a napi adagot a pártközpontban a munkádért? Megdolgoztál érte, karácsonykor is túlóráztál, emlékszem rád XD XD

2022. jan. 1. 13:46
 57/78 anonim ***** válasza:
95%

"Semmit nem tudsz a hormonokról, csak vagdalkozol az eszement ötleteiddel."

A nem elfogado emberek alapbol kisebb intelligenciaval rendelkeznek (altalaban), szoval nem csoda hogy ez a "kerdezo" is egy ostoba alak.

2022. jan. 1. 13:59
 58/78 A kérdező kommentje:
Ostoba leginkább az, aki elterelve arról a számára kellemetlen tényről a figyelmet, miszerint egyetlen érve nincs, egyből személyeskedésbe fog. Ez melegek körében valamiért gyakoribb.
2022. jan. 2. 03:52
 59/78 anonim ***** válasza:
91%

Aki személyeskedik és képtelen az érvelésre, az te vagy. Még most is hazudtál.

MIKOR VÁLASZOLSZ VÉGRE A SZAKMAI ÉRVEIDDEL?

2022. jan. 2. 09:31
 60/78 A kérdező kommentje:
Mi a kérdés, hülyegyerek?
2022. jan. 2. 09:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!