Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én nem ranzidom a fütyis...

Ha én nem ranzidom a fütyis lánnyal, akkor már "transzfób" vagyok?

Figyelt kérdés
Társkeresőn heteró részlegen egyre több az ilyen, azon gondolkodtam, ha vajon férfiként nem bukom a péniszre, azzal már kirekesztem-e szegényeket.

2021. dec. 29. 00:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
78%

"Ha semmi feltétele nincs annak, hogy másnemű legyen csupán az, hogy annak érzem magam, akkor annak, hogy helikopter legyek is ugyanez elég kell legyen: az érzés.

Vagy talán meg akarod szabni, hogy nem lehetek helipkopter, mert az nem élő dolog? Náci-e vagy??"

A 18-as es a 16-os valaszolo nem ugyanaz. En vagyok a 16-os es csak arra vilagitottam ra hogy egy no sokkal jobban hasonlit egy ferfira, mint egy helikopter barmilyen nemu emberre. Nem irtam le hogy te nem lehetsz az. Valamint arra hogy egy transz not se lehet sokszor megkulonboztetni egy szuletett notol.

2021. dec. 30. 12:50
 22/78 anonim ***** válasza:
4%

Viszont egy csimpánz már eléggé hasonlít az emberre, sokkal jobban mint egy helikopter.

Ha én majomnak érzem magam, kiszőrösödöm és átoperáltatom magam majomfélévé akkor én lehetek csimpánz?

🐒🐒🐒

2021. dec. 30. 14:58
 23/78 anonim ***** válasza:
78%

"Ha én majomnak érzem magam, kiszőrösödöm és átoperáltatom magam majomfélévé akkor én lehetek csimpánz?"

Nekem marha mindegy, csinald csak. Ki mondta hogy baj, a helikopter se baj.

Bar nem tudom hogy tudnanak operacio soran majomma alakitani, legalbbis hogy ne lehessen egy majomtol megkulonboztetni.

Bar fura hogy egy bizonyos allasponton levo szemelyek "humora" teljesen megeggyezik.

"Ha nobol lehet ferfit csinalni akkor en helikopter leszek hahaha"

"En meg majom hahaha"

"De en ezt komolyan gondolom hahaha"

2021. dec. 30. 15:24
 24/78 anonim ***** válasza:
4%
Amúgy ha egy férfit teljesen átalakítanak nővé, tehát a kinézete, hangja, hormonok stb minden olyan mint egy nő és még a kukiját is átoperáltatják puncivá, akkor az a férfiből immáron nővé lett személy teherbe tud esni? Tud nekem majd gyereket szülni?
2021. dec. 30. 16:06
 25/78 anonim ***** válasza:
79%

"Tud nekem majd gyereket szülni?"

Szoval azok a szuletett nok akik vmi oknal fogva nem tudnak szulni, azok se nok?

2021. dec. 30. 16:37
 26/78 anonim ***** válasza:
12%

És ez mekkora hányadát/százalékát teszi ki az összes született nőnek?

A kérdésem egyébként továbbra is fennáll.

2021. dec. 30. 16:59
 27/78 anonim ***** válasza:
29%

"És ez mekkora hányadát/százalékát teszi ki az összes született nőnek?"

A lenyeg hogy leteznek ilyen nok es oket te semmibe veszed.

"A kérdésem egyébként továbbra is fennáll."

A valaszom tovabbra is helyt all.

2021. dec. 30. 17:16
 28/78 anonim ***** válasza:
100%

26-os, nem nem lesz képes szülni. Az orvostudomány fejlett, de nem annyira, hogy mindenre képes legyen. Talán, ha egy nő ép méhe rendelkezésre állna, akkor kivitelezhető lenne, de mondjuk azt nem kapni minden sarki hentesboltban. :D

Egy transznemű nőt külsőleg nővé lehet alakítani, szinte megkülönböztethetetlenül, de sajnos belsőleg sok minden megváltoztathatatlan, így például szülni sem fog tudni és a kromoszómái is azok maradnak, amikkel született. Ettől függetlenül szerintem mindenkinek meg kell legyen a joga ahhoz, hogy úgy éljen, ahogyan akar, amíg azzal senkinek sem árt. Engem nem érdekel, hogyha valaki transznemű, még az sem, ha esetleg helikopternek, vagy csimpánznak gondolja magát (bár ezek elég extrém példák és még egyetlen ilyenről sem hallottam), a lényeg: Ha ő úgy boldog, akkor csináljon, amit akar, hisz ártani nem árt vele senkinek.

Amúgy valószínűleg több a terméketlen nő, mint transznemű.

2021. dec. 30. 17:18
 29/78 anonim ***** válasza:
31%

A terméketlen nők csak egy alcsoportja az összes nőnek. Azaz amikor azt mondjuk "nők" akkor azon belül egyaránt léteznek olyanok akik termékenyek és olyanok is akik nem. De a transznemű nőkön belül ezek szerint senki nem képes szülni. Ha csak 1% az összes közül tudna, akkor kijelenthető lenne, hogy a transznemű nők képesek szülni (mégha nagyon kevés eséllyel is). De így, hogy senki sem, így már kétséges.

Ellenben amennyire én tudom a született nőknek jóval több mint 1% képes szülni, ezért senki nem mondja, hogy valótlanság az a kijelentés, hogy "a nők egy jelentős része képes szülni". Míg transzneműek esetében ugyanez nem mondható el.

Nem tudom mennyire világos mire gondolok.

Mellesleg meg szerintem sincs ezzel semmi gond. Nem ellenzem ezt én sem, noha nem vagyok libbancs, de én sem látom sok értelmét annak amikor valaki szenved mert nem lehet nő testileg, az ilyenek nyugodtan elmehetnek és átoperáltathatják magukat (legalábbis ameddig nem az adófizetők pénzéből teszik). Max annyi, hogy én nem fogok teljesértékű nőként tekinteni rájuk (mindez más lenne ha csak legalább 1%-uk képes lenne szülni, mert akkor gond nélkül elismerném). Bár én személy szerint azokat a férfiakat sem tekintem teljes értékű férfiaknak akik kasztrálják vagy sterilizálják magukat, hogy ne lehessen soha gyerekük. Mivel ez ilyen liberális trend, hogy ha fehér vagy akkor ne vállalj gyereket mert a te gyereked túl sok co2 bocsát ki és miatta megy tönkre a Föld, hanem inkább hagyd a szaporodás felelősségét a teljeskiőrlésűekre és az arabokra akiknek a tíz gyereke valamilyen csoda folytán nem fogja növelni a CO2 kibocsátást és akiknek mondjuk soha nem jutnak ilyesmik az eszükbe, hogy sterilizálás vagy 160+ gender transzneműség.

Szóval nem tudom ez hova tartozik, de a liberális (fehér)férfiakat akik a saját kényelmük érdekében kasztrálják magukat mennyire lehet teljes értékű férfiaknak nevezni.

A meleg férfiak teljes értékű férfiak, mert ők képesek gyereket csinálni, csak nem akarnak, az más, az a saját döntésük, én elfogadom. De ez amit a liberálisok csinálnak a fehérekkel, ezt tényleg abnormálisnak tartom.

2021. dec. 30. 17:41
 30/78 A kérdező kommentje:

A lényeg az, hogy a gender egy olyan degenerált politikai ideológia, amely szerint ki kell nyitni az összes elmeosztályt, mert bárki bármit érez, az normális. Normális ha csimpánznak, őznek és helikopternek érzed magad, ha démonnak érzed magad, gondolom az is, ha pedofilnak, hiszen az is lassan csak egy újabb szexuális irányultság lesz, és miért ne lehetne, ha a gyereke beleegyezik. Ezt a világot éljük ma.

Ő is normális stb stb.:

https://www.youtube.com/watch?v=_d_nycoiLwo&t=28s&ab_channel..

2021. dec. 30. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!