Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én nem ranzidom a fütyis...

Ha én nem ranzidom a fütyis lánnyal, akkor már "transzfób" vagyok?

Figyelt kérdés
Társkeresőn heteró részlegen egyre több az ilyen, azon gondolkodtam, ha vajon férfiként nem bukom a péniszre, azzal már kirekesztem-e szegényeket.

2021. dec. 29. 00:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
86%

Azért a pedofiliát nem lehet együtt emlegetni a szexuális orientációkkal. A pedofilia az ártalmas, ezt az emberek 99.9%-a tudja, még mi, liberálisok is. Aki a pedofiliát elfogadhatónak tartja, az nem normális.

A többi, amit felsoroltál, rendben van. Felőlem lehet bárki bármi, amíg azzal senkinek sem árt (magának sem). Ha nincs más tünete és nem rontja az életminőségét, akkor felőlem bárki lehet helikopter, vagy az, ami lenni akar. Ki vagyok én, hogy beleszóljak az életébe?

2021. dec. 30. 19:58
 32/78 A kérdező kommentje:
31: ha nektek liberálisoknak belefér az, hogy kiskorú gyerekek nemváltoztatását támogassátok hormonkezeléssel (pubertásblokkolók), akkor nem tudom, hogy a pedofíliára miért vagytok felhbárodva, hisz az is ugyanúgy gyermekmegrontás.
2021. dec. 30. 20:04
 33/78 anonim ***** válasza:
80%

"A lényeg az, hogy a gender egy olyan degenerált politikai ideológia, amely szerint ki kell nyitni az összes elmeosztályt, mert bárki bármit érez, az normális. Normális ha csimpánznak, őznek és helikopternek érzed magad, ha démonnak érzed magad, gondolom az is, ha pedofilnak, hiszen az is lassan csak egy újabb szexuális irányultság lesz, és miért ne lehetne, ha a gyereke beleegyezik. Ezt a világot éljük ma."

Nem kell 500 dolgot felsorolni, egybol is meg lehet erteni hogy mennyire arogans vagy es ignorans a temaval kapcsolatban. Olyan nehez felfogni hogy nem mindenki erzi jol magat ha ferfikent vagy nokent szuletett?

Allandoan a pedofiliaval jon, de hany olyan "szent" hetero ferfi van aki tul van 40-en es izgul a 13-18 eves szuz lanyokra.

2021. dec. 30. 20:28
 34/78 anonim ***** válasza:
18%
Ha fütyis akkor az nem lány.
2021. dec. 30. 20:29
 35/78 anonim ***** válasza:
96%

"ha nektek liberálisoknak belefér az, hogy kiskorú gyerekek nemváltoztatását támogassátok hormonkezeléssel"

Senki nem támogatja kiskorú gyermekekek nemváltoztatását, ilyen a jelenlegi törvények alapján nem is lehetséges. Az van, hogy bekajáltad a kormány légből kapott legújabb agymenését. Nemet változtatni felnőttkorban lehet, gyerekeknek max annyit mondanak (illetve mondanának, mert most már ezt sem lehet), hogy ha nem érzi jól magát valaki a bőrében, akkor tudja, hogy nincs egyedül és emiatt lehetőleg ne legyen öngyilkos senki sem.

2021. dec. 30. 20:44
 36/78 A kérdező kommentje:
33, nézd, hiába írod le ezerszer, hogy "ignoráns" vagyok, mert én meg ezerszer bebizonyítom, hogy te meg degeneráns. Aki támogatja kiskorú gyerekek hormonkezelését, azt távol kell tartani a gyerekektől minden eszközzel, de leginkább a társadalomtól is.
2021. dec. 31. 00:17
 37/78 A kérdező kommentje:

35:

"Senki nem támogatja kiskorú gyermekekek nemváltoztatását, ilyen a jelenlegi törvények alapján nem is lehetséges."

Igen, éppen ezt szeretnénk elkerülni, hogy legyen.

De akkor mondd csak, miért is baj, ha olyasmit tiltunk, ami úgysincs? :) És mi ez a nagy felháborodás olyan dolgon, amit állítólag nem akartok? :)

Olyan vicces, amikor a saját kardotokba dőltök bele folyton, de hát nem is kell túl logikát kinézni a "haladókból".

2021. dec. 31. 00:19
 38/78 anonim ***** válasza:
100%

"33, nézd, hiába írod le ezerszer, hogy "ignoráns" vagyok, mert én meg ezerszer bebizonyítom, hogy te meg degeneráns. Aki támogatja kiskorú gyerekek hormonkezelését, azt távol kell tartani a gyerekektől minden eszközzel, de leginkább a társadalomtól is."

Egy, a "degeneráns" egy nem letezo szo.

Ketto, bizonyitsd be hogy en tamogatom gyermekek hormon kezeleset. Amugy az hogy "kiskorú gyerek" az ketszeres kozles.

2021. dec. 31. 00:48
 39/78 A kérdező kommentje:

38: be is bizonyítom.

Te támogatod, hogy kiskorú gyerek (18 éven aluli), érezze magát bárminek pubertásblokkolót kapjon?

Igen vagy nem? Ha más válszt adsz, az azt jelenti terelsz, amit igennek veszek.

2021. dec. 31. 01:20
 40/78 anonim ***** válasza:
95%

Mi bajod van a hormonok pubertáskori blokkolásával? Szakmai érvet írj, különben újra körberöhögünk, mint a többi provokáló "kérdésed" alatt.

Nulla tudásod van a témában, minden hozzászólásod ezt bizonyítja.

Az összes kérdésed alatt ugyanazokat a hülyeségeket puffogtatod, ezerszer megválaszoltuk neked, de te újra meg újra megismétled, mintha nem menne az értő olvasás. Ez miért van?

2021. dec. 31. 02:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!