Ha én nem ranzidom a fütyis lánnyal, akkor már "transzfób" vagyok?
Nem, a transzvesztiták esetében ez egyáltalán nem meglepő.
Az átműtött transzneműek, azok már más kérdés, de szerintem az esetükben is teljesen érthető, ha te nem szeretnél velük összejönni. Ez nem transzfóbia.
Ez egy erdekes tema.
Mert ha van egy no aki elotte ferfi volt, de most teljesen no (nincs penisze se) es latszatra tetszik, viszont mikor elmondja hogy o ferfi volt akkor kiabarandulsz belole. En nem tuduk ezert senkit hibaztatni, ez pl. nem transzfobia csak benned van hogy o egy ferfi volt, valaki ezt ki tudja verni a fejebol, valaki nem.
"Tehát ha propellert szereltetek a fejem tetejére, akkor meg helikopter vagyok?"
A helikopter nem eloleny. Szerkezetileg sokkal tavolabb all egy embertol mint egy no egy ferfitol. Sok esetben egy adott illeto eszre sem veszi hogy egy transz novel beszel, ha a hangja, az arca es a formai mind noiesek.
Ez a komment tehat a sajat ignoranciadra mutatott ra.
Azt akarom kihozni, hogy magad sem tudod, miről beszélsz.
Ha semmi feltétele nincs annak, hogy másnemű legyen csupán az, hogy annak érzem magam, akkor annak, hogy helikopter legyek is ugyanez elég kell legyen: az érzés.
Vagy talán meg akarod szabni, hogy nem lehetek helipkopter, mert az nem élő dolog? Náci-e vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!