Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én nem ranzidom a fütyis...

Ha én nem ranzidom a fütyis lánnyal, akkor már "transzfób" vagyok?

Figyelt kérdés
Társkeresőn heteró részlegen egyre több az ilyen, azon gondolkodtam, ha vajon férfiként nem bukom a péniszre, azzal már kirekesztem-e szegényeket.

2021. dec. 29. 00:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
78%

Nem, a transzvesztiták esetében ez egyáltalán nem meglepő.

Az átműtött transzneműek, azok már más kérdés, de szerintem az esetükben is teljesen érthető, ha te nem szeretnél velük összejönni. Ez nem transzfóbia.

2021. dec. 29. 15:56
 12/78 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy erdekes tema.

Mert ha van egy no aki elotte ferfi volt, de most teljesen no (nincs penisze se) es latszatra tetszik, viszont mikor elmondja hogy o ferfi volt akkor kiabarandulsz belole. En nem tuduk ezert senkit hibaztatni, ez pl. nem transzfobia csak benned van hogy o egy ferfi volt, valaki ezt ki tudja verni a fejebol, valaki nem.

2021. dec. 29. 22:24
 13/78 A kérdező kommentje:
12 - maradjunk annyiban hogy nem férfi vol, hanem most is az, csak nőnek öltözött.
2021. dec. 29. 22:28
 14/78 anonim ***** válasza:
14%
Maradjunk annyiba hogy ha valaki elmegy a penisz eltavolitasaig es mindent meg tesz azert hogy minnel noiesebb legyen az mar no.
2021. dec. 29. 23:31
 15/78 A kérdező kommentje:
Tehát ha propellert szereltetek a fejem tetejére, akkor meg helikopter vagyok?
2021. dec. 30. 04:32
 16/78 anonim ***** válasza:
83%

"Tehát ha propellert szereltetek a fejem tetejére, akkor meg helikopter vagyok?"

A helikopter nem eloleny. Szerkezetileg sokkal tavolabb all egy embertol mint egy no egy ferfitol. Sok esetben egy adott illeto eszre sem veszi hogy egy transz novel beszel, ha a hangja, az arca es a formai mind noiesek.

Ez a komment tehat a sajat ignoranciadra mutatott ra.

2021. dec. 30. 10:52
 17/78 A kérdező kommentje:
16 - tehát akkor ahhoz, hogy férfiként nő legyen feltétele az, hogy nőnek is nézzek ki és női hangom legyen? Eddig úgy tudtam, hogy a gender szerint bármi lehetek, aminek érzem magam.
2021. dec. 30. 12:15
 18/78 anonim ***** válasza:
100%
#17: Most mit is akarsz ebből kihozni? Felőlem érezheted magad helikopternek, senkit nem érdekel. A kérdésedre pedig kaptál választ, ha nem jönnek be a transzvesztiták, attól még nem vagy transzfób.
2021. dec. 30. 12:25
 19/78 A kérdező kommentje:

Azt akarom kihozni, hogy magad sem tudod, miről beszélsz.

Ha semmi feltétele nincs annak, hogy másnemű legyen csupán az, hogy annak érzem magam, akkor annak, hogy helikopter legyek is ugyanez elég kell legyen: az érzés.

Vagy talán meg akarod szabni, hogy nem lehetek helipkopter, mert az nem élő dolog? Náci-e vagy??

2021. dec. 30. 12:34
 20/78 anonim ***** válasza:
95%
#19: Most mondtam, hogy lehetsz helikopter, mi a gond akkor?
2021. dec. 30. 12:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!