Ha én nem ranzidom a fütyis lánnyal, akkor már "transzfób" vagyok?
Figyelt kérdés
Társkeresőn heteró részlegen egyre több az ilyen, azon gondolkodtam, ha vajon férfiként nem bukom a péniszre, azzal már kirekesztem-e szegényeket.2021. dec. 29. 00:32
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez transzfóbia
Nem, ez csak heteroszexualitás
61 szavazat
1/78 anonim válasza:
A nácik is így kezdték, kérdező.
Ajánlom, hogy nagyon gyorsan kérj bocsánatot és vezeklésül életed végéig flangálj rózsaszín tangában a Pride-on. Még mielőtt még eljutnál oda, hogy koncentrációs táborokba akarod deportálni a másként gondolkodókat és másféle szeretetben hívőket.
2/78 anonim válasza:
Miért lennél? Ha egy melegnek nem jön be egy másik meleg, akkor az meg ilyen alapon homofób? Nem attól lesz valaki transzfób, hogy nem jönnek be neki a transzvesztiták, hanem ha gyűlöli, megveti, sértegeti őket, illetve nem bírja elviselni a létezésüket.
3/78 anonim válasza:
Nekem mondjuk bejönnek, de heteroszexuálisként egyikkel sem jönnék össze 🤭
4/78 anonim válasza:
Egy szánalmas náci vagy, persze ezt te is tudod.
5/78 anonim válasza:
ettől még nem
persze pontosan tudod te is, de ki kelett írni egy kamu kérdést
6/78 anonim válasza:
Olyan nincs hogy fügyis lány. Épp a nemiszerv az ami leginkább megkülönbözteti a két nemet. Ha valakinek dákója van az férfi.
7/78 anonim válasza:
"de ki kelett írni egy kamu kérdést"
Mi ebben a kamu kérdés csíru? Hogy lát neten ilyen toprongyokat vagy hogy nem akar velük seggbekukizni?
9/78 A kérdező kommentje:
6 - bírom, hogy ezt ketten leszavazták :D
2021. dec. 29. 07:31
10/78 anonim válasza:
Speciális 1-et fizet 2-őt kap lehetőség, ahol 1 személy biztosít 2 nemiszervet, és otthon a lappangó homoszexuális vágyaidat is kiélheted a heteroszexuális mellett. Ők többet nyújtanak egy farokhossznyival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!