Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnétek ti is ilyen...

Szeretnétek ti is ilyen transzformátorállomást? "Külön transzformátorállomást épít az Elmű, hogy biztosítsa a Rogán-villa áramellátását"

Figyelt kérdés
[link]

2020. jún. 19. 11:09
A kérdező szavazást indított:
Igen, mert a 40-es égőm nem bírja a terhelést.
Nem, mert a lejárt rúszli nekem bőven elég.
Mindegy, mert lopom az áramot!
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:

Transzfomátorállomás, lól olyat csak a piti huszadrangú minizsterek kapnak 😂

A Paks2-t építik nekem.

2020. jún. 19. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Értem én, hogy nem tetszik ez, de ez minden politikai rendszerben így volt, voltak, akik egyenlőbbek voltak. Nem ez a fő baj. Amúgy azt a rendszert már láttuk, mikor a gyárigazgató rájött, hogy az esztergályosa, ha túlórázik, több pénzt visz haza, mint ő, és ettől a pillanattól kezdve nem is foglalkozott mással, mint a saját sorsának jó irányba fordításával. El is kell venni a midennapi gondokat attól, akinek a tevékenysége fontos. A baj ott van, ha nem teljesít, akkor vissza kellene süllyeszteni a parizer és Munkás cigaretta az albárleti szobában szintre.

Egyébként azon a környéken bármikor ráfér a hálózatra bővítés. És, mint a cikkben helyesen nyilatkozza a nyilatkozó, azokból a forrásokból kell ezt megoldani, amelyek erre acélra vannak.

Hát, gyakorlatilag azt írtam le sok mondatban, hogy piszlicsáré dolgokra legfeljebb legyint a normális ember, és továbbhalad az útján. :D

2020. jún. 19. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, a cikket megint nem sikerült elolvasni. Abból ugyanis kiderült volna számodra pár dolog:

1. A "Rogán villa" nem Rogáné, hanem egy vállalkozóé. "A Felhő utcában tavaly készült el az a többszintes villa, amelyet a Valton-Sec Kft. résztulajdonosa, Bessenyei István és felesége, Sarka Kata építtetett, 2019 szeptemberében Rogán Antal és felesége is beköltözött az ingatlanba. "

2. Rogán már rég nem is lakik ott. "A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője később albérletbe költözött, mivel tavaly novemberben feleségével bejelentették, hogy elválnak, így Rogán-Gaál Cecília maradt az egyetlen bejelentett lakó az épületben"

3. A transzformátorállomás nem valami csoda kütyü ami csak a gazdagoknak jár a pórnépnek nem adnak, az csupán annyit tesz, hogy MINDENHOL a nagyfeszültségű vezetékről a lakóházakba az alacsonyabb feszültségű vezetékekbe, egy ilyen transzformátoron keresztül juthat be az áram. Ha kimész az utcára és nézegeted a környezetedben a villanyoszlopokat, ott is meg fogod találni a magad transzformátorállomását, amit meg neked épített ki a szolgáltató, hogy legyen áramod amivel internetezhetsz. Ha új ház épül vagy megnövekszik az áramigény, akkor újabb transzformátok kiépítése szükséges - mindenhol és mindenkinek, nem csak a gazdagoknak.

Itt van egy ilyenről kép: [link]

4. A cikkben az is benne van, hogy a transzformátor létesítését nem Rogánék kérték, hanem a tulajdonos: "A lap szerint az E.ON-csoporthoz tartozó Elmű a tulajdonos kérésére egy középfeszültségű transzformátorállomás építésébe kezdett "

Tényleg nem értem hogy miért kell mutogatni ha valaki nem csak nem ért a műszaki dolgokhoz (nem is kell mindenkinek) de szöveget értelmezni sem tud vagy el sem olvassa a belinkelt cikket, mert csak a címéig jut el?

2020. jún. 19. 11:57
 4/7 A kérdező kommentje:

2-es!

Ha elolvastad a cikket, láttad a villát is? Gondolom azt is piszlicsárénak tartod, meg azt is amennyit dolgozott érte a tulaj.

2020. jún. 19. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
16%

Kérjük fejezze be a mondatot!

Bessenyei István Rogán Antalnak olyan, mint Orbán Viktornak .........

a) Mészáros Lőrinc "Lölö"

b) Tiborcz István "Petya"

c) Garancsi István "Gara"

2020. jún. 19. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
Pont kellene egy a kertbe!
2020. jún. 19. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:

ROGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN

Dk nyögger voltam szijasztok

2020. jún. 19. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!