Miért hír ez? És miért csak a politikusokkal
kapcsolatban merül fel, hogy miből vásároltak
100milliós villát?
Figyelt kérdés
Hiszen a budai hegyvidéken van vagy 10000 100milliós értékű ház, villa, kastély akármi. És bármelyik tulajdonostól meg lehetne kérdeni, hogymégis miből?
"És bármelyik tulajdonostól meg lehetne kérdeni, hogymégis miből?"
Ha rajtam múlna, meg is lenne kérdezve. Mindegyiktől.
2017. okt. 29. 15:20
2/13 anonim válasza:
Ha nem vagy politikus vagy politikához kapcsolódó személy akkor van egy nagyon jó szervezet erre , aki megszokta kérdezni, úgy hívják NAV.
2017. okt. 29. 15:28
3/13 anonim válasza:
Egy politikus elméletileg, és gyakorlatilag is csak közpénzekhez fér hozzá. Ha gazdagodása túlmutat a legális jövedelmén, joggal felmerül a gyanú, hogy a közpénzekkel manipulál. Vállalkozóknál ugyan ez a helyzet az adókkal.
2017. okt. 29. 15:29
4/13 anonim válasza:
lehet egy poitikus vállalkozó is
engem inkább az szokott feldühíteni amikor egy olyan ember kőgazdag, akiről tudható hogy semmi mást nem csinált az életében, mint szociológus, szakszervezetis, de főleg "munkás-értelmiségi" volt
2017. okt. 29. 15:31
5/13 anonim válasza:
Irigység szagot érzek. :D
2017. okt. 29. 15:42
6/13 anonim válasza:
Igaz, benéztem, mert az agyamban a hivatalban lévő főfoglalkozású politikusra gondoltam, ahol már van összeférhetetlenség. Egy olyan ember Mint pl. Gy.F. politikus, és vállalkozó is egyben.
2017. okt. 29. 16:31
7/13 anonim válasza:
Ballibék szokásos szenzációhajhász "lelelplező" videója. Hogy másnak milyen adócsalásból, meg ügyeskedésből van, az persze kit érdekel, mert "biztos becsületes úton szerezte", de orbán az "fúj honnanvannneki"
2017. okt. 29. 17:27
8/13 A kérdező kommentje:
"Ha nem vagy politikus vagy politikához kapcsolódó személy akkor van egy nagyon jó szervezet erre , aki megszokta kérdezni, úgy hívják NAV."
Miért, politikusoktól nem kérdez a NAV? Nekik amúgy is kell egy bevallást csinálni, amit mindig árgus szemekkel szétszednek és nyilvános, nem?
2017. okt. 29. 19:52
9/13 anonim válasza:
Ekkora troll kérdést:D
2017. okt. 29. 20:13
10/13 anonim válasza:
Talán azért, mert nem Gipsz Jakab", hanem a miniszterelnök vejéről van szó...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!