Az ellenzéki pártok miben egyeztek meg pontosan az új választási törvény javaslatukkal kapcsolatban? Pl. A kvóta pontos mibenlétét nem találom leírva.
úgy tudom elfogadtak valami nyilatkozatot, de akárhogy keresem, a honlapjukon sem találom:
én vagyok béna?
ahogy nézem elfogadták bár az aláírt nyilatkozatot sehol se találom ellenben Feri megkötéseit arról, hogy milyen feltételek mellett írták alá már igen.
Ugyanakkor érdekes, hogy 8 párt írta alá aminek az együttes támogatottsága se éri el a Fideszét de mégis azt szeretnék, hogy a Fidesz a választások előtt kevesebb mind egy évvel biztosítsa számukra 2/3-ot. Ez eléggé a politikai blöff kategória amihez így az MSZP, DK is LMP is a nevét adja.
Amúgy ahogy értem abban egyeztek meg, hogy majd benyújtanak egy törvényjavaslatot a szavazásról. Szóval kb. semmi konkrétumról, bár mivel a Fidesz úgyse fogja megszavazni nekik így akármit írhatnak bele, még olyan dolgokat is ami amúgy nem lenne számukra se előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!