Óraátállítással kapcsolatban mit támogatnál, ha népszavazás lenne erről?
Figyelt kérdés
1. Maradjon minden ahogy van (GMT + 1)
2. Maradjon csak a téli időszámitás (GMT + 1)
3. Maradjon csak a nyári időszámítás (GMT + 2)
2017. okt. 26. 21:20
1/15 anonim válasza:
Maradjon minden ahogy van egészen addig, amíg nincs európai szintű döntés az ügyben. Annak nincs értelme, hogy csak Magyarország nem állítja át az órát, de minden szomszéd igen.
2/15 A kérdező kommentje:
És ha európai népszavazás lenne hogy legyen-e óraatállítás, valamint hogy Magyarország melyik időzónában legyen?
2017. okt. 26. 21:26
4/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy este munkaidő után minél tovább legyen világos. Reggel semmit nem tudsz csinálni csak készülődni a munkába meg menni a munkába. De a melóból szabadulva basszus egy csomó olyasmit lehetne még csinálni ha két szűk órácska világos maradna még.
5/15 anonim válasza:
4-es! Szerinted mindenki 8-17-ig dolgozik? :-D
Ha ennyire szíved vágya, hogy sokáig legyen világos munka után menj három műszakba dolgozni ha délelőttös vagy 2-kor végzel, ha meg esti műszakot csinálsz akkor kel a Nap, mikor végzel.
6/15 anonim válasza:
Nekem 13 órás lesz a műszakom az nap. Inkább törölnék el
8/15 anonim válasza:
én a 4.-et választanám. Nem mennék el, mert fogalmam sincs melyik a jobb, nekem meg kb. mindegy.
9/15 anonim válasza:
"4-es! Szerinted mindenki 8-17-ig dolgozik? :-D "
A döntő többség igen, ezt a csúcsforgalmi időszakok gyönyörűen tükrözik. A nagy többség igényeit figyelembe venni pedig teljesen szokásos és normális dolog, kár itt játszani magatokat.
10/15 anonim válasza:
9-es! Én is erről beszélek, a többségnek az a fontos, hogy reggel munkába menet már és délután még világos legyen. Úgyhogy kár itt játszani magadat. Jelenleg olyan rendszer van, ami épp ennek a többségnek jó. Az, hogy most van egy hangos kisebbség, aki télen is füvet akar nyírni meg pancsolni a kerti kútnál, attól még nem rájuk kell hallgatni, ezért mondom minden úgy jó, ahogy van a többségnek. Alapvetően amúgy a közintézmények mint iskolák, hivatalok munkarendjéhez van igazítva minden más is, felőlem töröljük el az óraállítást, csak akkor télen nyissanak egy órával később, és máris visszakaptuk ugyanazt. Az óraállításban az a jó, hogy megspóroljuk, hogy külön nyitva és zárvatartás legyen télre meg nyárra. De ha valakinek ez a fétise, akkor töröljük el az óraállítást és legyen kötelező téli meg nyári nyitvatartás, tanítási rend az eredmény ugyanaz lesz mint óraállítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!