Kezdeményeznél egy népszavazást, amiben az aktív korúak a nyugdíjasok szavazó jogáról lenne szó?
Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 20:05
1/16 A kérdező kommentje:
*szavazának
2017. aug. 30. 20:07
2/16 anonim válasza:
Nem unjátok még. Aki végig dolgozta adózta az éltetét ne szavazhasson csak azért mert öreg?
4/16 anonim válasza:
Hagyjátok már a fenébe ezt a választójog korlátozása témát. Egyik iskolához akarja kötni, másik el akarja venni a nyugdíjasoktól, harmadik a cigányoktól le kéne állni, negyedik a határon túliaktól.
Aki magyar állampolgár és betöltötte a 18. életévét, az választó és választható. Maradjon is így!
6/16 anonim válasza:
Én csak a határon túliaktól venném el, mert az tényleg nem fair, hogy külföldiek is döntenek arról, hogy itt mi lesz, miközben nekik nem múlik ezen semmi.
7/16 anonim válasza:
szerintem a magadfajta idiótáktól kellene elvenni. Ha ilyen kérdés felmerül benned képzelem milyen pártra adod a voksod
9/16 anonim válasza:
Rendkívül intelligens kérdés!
Azt hiszed, hogy te örökre fiatal maradsz?
Vagy hogy csak a fiatalabb nemzedéknek van esze?
Kíváncsi lennék, mit válaszolnál egy ilyen kérdésre úgy 50 év múlva, amikor 50-60 ezerből kellene megélned.
(Csak megjegyzem, hogy 33 évesen közel sem vagyok még a nyugdíjkorhoz, tehát semmi érdekem nem fúződik a válaszomhoz. Csak logikusan gondolkodom.)
10/16 anonim válasza:
Én tőled meg a 6-ostól vonnám meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!