Fideszesek. Miért szavaztatok a Fideszre? Miért vagytok Fidesz szimpatizánsok?
Én nem vagyok Fideszes, de meg tudom érteni a Fideszes ismerőseimet. Hogy megértsük, miért engedi a nép a szabadrablást, elég ránéznünk az ellenzékre. Alapvetően három féle ellenzék van:
1. A balliberálisok: Ők felszálnának a nyugati világ felé tartó Titanicra. Illegálisan bevándorló dzsihádistákat simogatnak, egyoldalúan eu és nyugatpártiak, valamint a feminizmus örületét szeretnék ránkeröltetni.
2. A Jobbik: Ők normálisabbak, de túlságosan ellenségesen viszonyulnak a kisebbséghez. Különösen a zsidókhoz való (néppártosodás előtti) viszonyukkal van a probléma, a cigánykérdést nagyjából helyesen kezelik. Másik probléma a Jobbikkal, hogy hatalomra kerülésük tönkretenné a kapcsolatunkat mind a nyugati világgal, mind az oroszokkal, ami az amúgy is rosszul álló gazdaságunkon nem segítene.
3. A kommunisták(mszp): Ez egy megbukott ideológia. Már mások kielemezték. A magyar nép inkább be szeretné fejezni a rendszerváltást.
A Fidesz ezekkel szemben egy olyan ideológiát kínál, amivel lehet azonosulni. Cserébe el kell fogadni a szabadrablást, ami nekem nem megy, de másoknak igen.
Azért,mert nem szeretnek adózni.
Itt most a gazdagokra gondolok.
A szegény fidesz szavazók szimplán ostobák,nekik elég a képzeletbeli ellenségtől valami védelem..
1:
Én is jól járok az egykulcsossal, csakhogy multinál dolgozok, ráadásul a Fideszes tahók által felfoghatatpan szektorban, bármikor megvédhetik nem csak a munkahelyem, hanem az egész ágazatot. Ha nem a haveri rendszerben dolgozol, akkor eléggé rövidlátás kell ahhoz, hogy azt gondold, csak mert egykulcsos adó van, jobban fogsz járni jól keresőként.
"A kommunisták(mszp): Ez egy megbukott ideológia. Már mások kielemezték. A magyar nép inkább be szeretné fejezni a rendszerváltást."
A fidesz is ugyan úgy MSZMP utód párt. Ez nem érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!