Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Október 23. -án ti mire...

Október 23. -án ti mire szavaztatok?

Figyelt kérdés

Nem trollkodás, és nem olyan egyszerű a kérdés mint amilyennek tűnik. Nem az a része érdekel, hogy igen vagy nem. És nem az a válasz, hogy a kérdésre.

Kis hátsó szándék van a kérdésben, érdekel az "indìték".

Tehát mi volt az amit a válaszok bejelölésével el akartatok érni?

2016. okt. 21. 15:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Még nemtom, csak 2 nap múlva lesz a szavazás, de valószinűleg nemmel fogok.
2016. okt. 21. 15:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Dejól elírtam. Freud még él!! :) szóval: Október 3-a...
2016. okt. 21. 15:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
#2: Miért mi volt október 3.-án?
2016. okt. 21. 15:48
 4/16 A kérdező kommentje:

Akkor október 2. Csak sikerül belőni a dátumot. Azt amit a migránsokkal reklámoztak.

1-es :) :) :D

2016. okt. 21. 15:51
 5/16 anonim ***** válasza:
59%
Te indítékot keresel? A zöme nem ment el. Az indítékát találgathatod. Néhányan igennel szavaztak. Biztosra veheted, hogy nem migránsokat akartak, hanem csak így tudták kifejezni nemtetszésüket. Úgy hússzor annyian érvénytelenül szavaztak. Ők így fejezték ki, hogy hülye kérdésre hülye válasz. A többi igennel szavazott. Páran közülük számításból tették, de ezt akkor is letagadják, ha rájuk bizonyítanád. A többinek nem volt indítéka. Ezt mondák, ezt tette, kész. Gondolkodás kizárva. De ha őt kérdezed, ezen mélyen megsértődik. Azért teheti, mert ő mást ért gondolkodás alatt.
2016. okt. 21. 15:56
 6/16 anonim ***** válasza:
46%

Nahát, van ember akibe nem sikerült beleégetni a népszavazás dátumát?! Pedig mindenhonnan az folyt!

Egyébként én arra szavaztam, hogy k*pja be a Fidesz!

2016. okt. 21. 16:11
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utólsó! Kb ez a mondat fogalmazódott meg bennem is, csak meg akarok bizonyosodni. Mert èn magamban kitalálhatok barmit, hogy mi miért van. De az, hogy a népszavazás és a plakátok nem függnek össze az tutibiztos! Csak megtanìttaták a nem szócskát. Nyilván senki( vagy a nagytóbbség) nem akar még ennél több bakt a nyakukra. De az, hogy a plakátok, a migránsokról szóltak... Majd a kérdés a papíron... Semmi köze a migránsokhoz. Csak, véleménynyilvánìtás először is. Másodszor pedig arról, hogy kinél látnánk szivesebben a hatalmat. Ráadásul ha érvényes lett volna, akkor sem lett volna következménye. Mivel arról kellett "dönteni" hogy melyik kormány szabja meg felettünk az eget is. És a kormány ettől függetlenül, még mindig mobdhatja azt, hogy igen egy kis pénzért cserébe jöhet bárki. És a szavazás után felröppenő cikkek szerint meg is teszi. Nincs politizálo csatorba a tv-n ìgy csak ezekből tudok gazdálkodni. Nem hiszem el, hogy ennyire gátlástalanul akarják hülyének nézni az embereket.
2016. okt. 21. 16:14
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem mentem el szavazni. Ugyan már, te tényleg azt hiszed, hogy számít bármit is a szavazatod? Ez csak egy parasztvakítás volt, nem te fogod eldönteni, hogy mi legyen, ez előre el volt döntve.
2016. okt. 21. 16:14
 9/16 A kérdező kommentje:
Látod itt vagyok :) akkor a te szavazati képed is láthattam a fantasztikusra sikerült gyűjteményben :) :) de belèmègettèk az annyira pozitìv hangzatú nem szót, nyomtatott nagybetűkkel. Ha rágondolok is az érzem, hovlgy a világot kiforgatom a sarkából :) igen silerülni fog! Igen! Ja, nem mègse :) :)
2016. okt. 21. 16:17
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Érvénytelen lett a népszavazás, ez tény.
2016. okt. 21. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!