Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek érzékenyítenéne...

Az ellenzékiek érzékenyítenének a lmbtq mellett a bankrablók és sorozatgyilkosok elfogadása érdekében is?

Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 23:07
 81/130 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy mi normalis nekunk embereknek az teljesen szubijektiv, amugy mit jelent hogy "biologiailag normalis".

A homoszexualitas az allatoknal is megfigyelheto egyebkent.

2021. dec. 4. 21:50
 82/130 anonim ***** válasza:
84%

79-es, legfőképp az, hogy máshogy fogalmaztam volna. A homofób szó értelme sem az, amire használjuk, én is mindig helytelenül használom, de a valós értelme annál sokkal különbözőbb. Most ebbe nem mennék bele és nyilvánvalóan a téma tekintetében ez nem is igazán jelentős, de azért mégis érdemesnek tartom megjegyezni ezt, mintsem átsiklani egy ilyen potenciális félreértés felett. Azt sem mondanám, hogy egy meleget sem édekli az, hogy velünk kapcsolatban ő mit gondol undoríónak, ugyanis igen, én is meleg vagyok és engem érdekel. Nem azért, hogy bármiben is alkalmazkodjak hozzá, hanem azért, hogy megértsem a dolgok miértjét. Ez nem egy kritika akart lenni, sőt örülök, hogy vagyunk páran, akik szánnak némi időt a dolgok tisztázására.

80-as, miért, mégis mi a „normális”, mint fogalom, mi neked a norma? Mi teszi „normálissá” a heteroszexualitást? Az, hogy több a heteró? Barna szeműből is több van, de az enyém zöld, akkor már ezért is normálatlan vagyok? Ne érts félre, nem akarlak ezzel letámadni, csak amit leírsz, azt tudd is megindokolni. Kíváncsian várom az indokokat.

2021. dec. 4. 23:21
 83/130 anonim ***** válasza:
100%

"Azt sem mondanám, hogy egy meleget sem édekli az, hogy velünk kapcsolatban ő mit gondol undoríónak"

En ezt ugy ertettem hogy mi meleg nem akarjuk hallani hogy o mit gondol mert szamomra irritalo hogy ezt hangoztatja.

"80-as, miért, mégis mi a „normális”, mint fogalom, mi neked a norma? Mi teszi „normálissá” a heteroszexualitást?"

O arra gondolt hogy mi nem tudunk gyereket nemzeni ha egy ferfi partnerrel szeretkezunk. Egy no es egy ferfi viszont tud. De ez csak egy szubijektiv erv, nem obijektiv.

2021. dec. 4. 23:33
 84/130 anonim ***** válasza:
0%

"A homoszexualitas az allatoknal is megfigyelheto egyebkent."

A szüleikkel való közösülés is...

2021. dec. 5. 01:11
 85/130 anonim ***** válasza:
100%

"A szüleikkel való közösülés is..."

Komolyan nem tudom mire akarsz celozgatni ezekkel a beszolasokkal, neked ez egy ertelmes erv barmilyen allaspont mellett? Hiszen en csak arra adtam egy peldat hogy a homoszexualitas nem emberek altal kitalalt dolog mert ugy veltem ez neked nem nyilvanvalo.

2021. dec. 5. 01:55
 86/130 anonim ***** válasza:
84-es, de választ még mindig nem adtál arra, hogy miért nem „normális” a homoszexualitás.
2021. dec. 5. 11:21
 87/130 anonim ***** válasza:
13%

Azt hittem tudod magadtól. Istenben vagy evolúcióban hiszel? Előbbi esetben nem kell magyarázni, utóbbi esetben: a cél a fajfenntartás. Ehhez szaporodni kell. Neked a szüleid azonos neműek voltak?

Az meg, hogy az állatvilágban mi megfigyelhető, elég nagy marhaság. Megfigyelhető a kannibalizmus, családon belüli szaporulat stb.

2021. dec. 5. 12:01
 88/130 anonim ***** válasza:
84%
Az elég nagy marhaság is az állatvilágból van, hiszen a marha is állat, csak gondoltam szólok....
2021. dec. 5. 12:08
 89/130 Godaime ***** válasza:
84%

87/

Az evolúcióban nem kell hinni, az köszöni szépen működik anélkül is. Továbbá figyelembe véve a tényt, hogy az emberiség csupán 5-8%-a vonzódott mindig is a saját neméhez, nem kell félni a fajfenntartás miatt.

"Az meg, hogy az állatvilágban mi megfigyelhető, elég nagy marhaság. Megfigyelhető a kannibalizmus, családon belüli szaporulat stb."

Először azt mondtad, hogy nem természetes, nem normális dolog. Bebizonyították neked, hogy az, erre már marhaság. A szótárban a szánalom szó mellett tuti a te neved áll.

2021. dec. 5. 12:21
 90/130 anonim ***** válasza:
36%

"Először azt mondtad, hogy nem természetes, nem normális dolog. Bebizonyították neked, hogy az, erre már marhaság. A szótárban a szánalom szó mellett tuti a te neved áll."

Ezen az alapon akkor számodra normális és természetes a kannibalizmus és a családon belüli szex is?

Inkább leszek szánalmas, mint hozzád hasonló ... :)

2021. dec. 5. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!