Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek érzékenyítenéne...

Az ellenzékiek érzékenyítenének a lmbtq mellett a bankrablók és sorozatgyilkosok elfogadása érdekében is?

Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 23:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/130 anonim ***** válasza:
100%

"Az meg, hogy az állatvilágban mi megfigyelhető, elég nagy marhaság. Megfigyelhető a kannibalizmus, családon belüli szaporulat stb."

Azt hittem a mondatokat amiket leirok fel tudod legalabb valamilyen szinten fogni, de nem sikerult ezuttal. Mar megmondtam miert hoztam fel hogy az allatoknal is megtalalhato a homoszexualitas.

"Azt hittem tudod magadtól. Istenben vagy evolúcióban hiszel? Előbbi esetben nem kell magyarázni, utóbbi esetben: a cél a fajfenntartás. Ehhez szaporodni kell. Neked a szüleid azonos neműek voltak?"

Az evolucionak nincs celja mivel az nem egy tudatottal rendelkezo folyamat. A fajfenntartas csak megtortenik es ennyi.

Istent nem kell magyarazni? Akkor miert vannak keresztenyek akik tamogatjak az LMBTQ-t? A Bibliaba benne van hogy kiktol kell venni rabszolgakat es azokkal hogy kell banni. Az Ujszovetsegbe pl. az van leirva hogy rabszolgakent hogy viselkedj. Remelem te is betartod a szabalyokat.

2021. dec. 5. 14:21
 92/130 anonim ***** válasza:
100%

"Ezen az alapon akkor számodra normális és természetes a kannibalizmus és a családon belüli szex is?"

Nem, mivel az hogy mi "normalis" az szubijektiv!

2021. dec. 5. 14:22
 93/130 anonim ***** válasza:
84%

"Ezen az alapon akkor számodra normális és természetes a kannibalizmus és a családon belüli szex is?"

Ezekkel beszólásokkal az bizonyítod hogy téged csak is a Biblia tart vissza ezektől a dolgoktól.

2021. dec. 5. 14:27
 94/130 anonim ***** válasza:
100%

82-es vagyok.

„Azt hittem tudod magadtól. Istenben vagy evolúcióban hiszel? Előbbi esetben nem kell magyarázni, utóbbi esetben: a cél a fajfenntartás. Ehhez szaporodni kell. Neked a szüleid azonos neműek voltak?”

Istenben nem hiszek, az evolúcióban nem kell, az tény. Miért lenne A cél a fajfenntartás? Persze, ez is egy cél, de nem az egyetlen. Azzal is ezt nehezíted, ha egészségtelen, telített zsírban gazdag, sült ételeket eszel, hisz növeled az elhalálozásod, vagy a meddővé válásod kockázatát, mégis ösztönösen kívánjuk az ilyen ételt, ahogy az édességet is (aminek hasonló hatása van). Sokan amúgy sem akarnak gyereket, még akkor sem, ha heterók. Szerinted ők is „normálatlanok”? A monogámia is sok esetben nehezíti a fajfenntartást, mégis ezt tekintjük általánosságban „normálisnak”.

„Az meg, hogy az állatvilágban mi megfigyelhető, elég nagy marhaság. Megfigyelhető a kannibalizmus, családon belüli szaporulat stb.”

Ez igaz, ahogy az emberek között is, viszont csak ritkán. Amúgy meg nem mindegy, hogy milyen állatokat vizsgálunk. Az ember a majmokhoz, főként a csimpánzhoz áll közel. A csimpánzoknál is figyeltek már meg homoszexualitást és szerintem náluk nem túl gyakori a kannibalizmus, a beltenyészetet nem tudom, de a közösségeik felépítése alapján valószínűleg az sem gyakori.

2021. dec. 5. 14:34
 95/130 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor miert vannak keresztenyek akik tamogatjak az LMBTQ-t?"

Azok álkeresztények, akik nem ismerik a saját szent könyvüket sem (mint lerí pl te sem, de azért próbálsz okoskodni). Hasonlóak az oltás ellenes állítólagos orvosokhoz.

"Nem ez a célja"

Az evolúció az a folyamat, amelyben a biológiai populációk örökölhető tulajdonságai megváltoznak a generációk egymást követő során.

Tulajdonságok öröklődnek szaporodás nélkül? 😂

Covid is miért terjed meg mutálódik?

Amelyik faj nem szaporodik, az kihal.

"Amúgy meg nem mindegy, hogy milyen állatokat vizsgálunk. Az ember a majmokhoz, főként a csimpánzhoz áll közel"

Nagyjából a legkegyetlenebb és legagresszívabb állatok. A csimpánzok brutális lények, utána lehet nézni. Nagyon nem kellene visszafelé fejlődve követni a példájukat.

És megint eljutottunk oda, amiről beszéltem. Konkrétan agresszíven próbáljátok (tisztelet a kivételnek) másnak a saját véleményét megváltoztatni, mintha tilos lenne valamiről véleményt formálni.

Ilyen erővel el lehetne kezdeni kampányolni a többnejűség mellett is. Tolerálni valamit nem azt jelenti, hogy kötelező egyet érteni vele. Meg oda-vissza kellene működjön is.

Az meg, hogy cáfolok érveket tényekkel, nem tudom miért akkor vétek.

2021. dec. 5. 14:49
 96/130 anonim ***** válasza:
100%

En biztos nem tamadlak akar mekkora marhasagokat is irsz.

Meg egyszer elmondom. Az evolucionak nincs celja, csak megtortenik, ahogy mar elmagyaraztam, ahhoz hogy vminek celja legyen ahhoz kell egy tudat is. A cel az egy ember altal krealt koncepcio vagy ha hiszel barmifele istenben akkor isten altal krealt es az embernek tovabb adta.

"Ilyen erővel el lehetne kezdeni kampányolni a többnejűség mellett is. Tolerálni valamit nem azt jelenti, hogy kötelező egyet érteni vele. Meg oda-vissza kellene működjön is."

De mivel nem ertesz egyet?

2021. dec. 5. 15:19
 97/130 anonim ***** válasza:
84%

"Azok álkeresztények, akik nem ismerik a saját szent könyvüket sem (mint lerí pl te sem, de azért próbálsz okoskodni). Hasonlóak az oltás ellenes állítólagos orvosokhoz."

Akkor akik a rabszolgasagot ellenzik azok is alkeresztenyek? Az is benne van a bibliaba ahogy mar irtam.

2021. dec. 5. 15:32
 98/130 anonim ***** válasza:
84%
Az is benne van a bibliaban hogy a nok nem tanithatnak, szoval a tanarnok ellen is tuntethetsz
2021. dec. 5. 15:36
 99/130 anonim ***** válasza:
0%

"Az is benne van a bibliaba ahogy mar irtam."

Benne van, az ószövetségben, az újszövetségben pedig egy olyan eset van megemlítve, ami a világi törvények értelmében volt: egy keresztény rabszolgája volt egy másik kereszténynek (még mielőtt keresztények lettek), ezért Pál arra intette az urát, hogy bánjon méltányosan vele, hiszen most már testvérek. A keresztény gyülekezetben teljesen egyenlőek voltak.

Szóval hoztál egy totálisan ide nem illő példát.

"mivel nem ertesz egyet?"

A gyerekek befolyásolásával, Jézus gyalázásával, Mária transzvesztitaként ábrázolásával, a konzervatív emberek verbális inzultálásával és degradálásával, illetve a bizonyítatlan elméletek tényként való terjesztésével.

2021. dec. 5. 15:40
 100/130 anonim ***** válasza:
0%

"Az is benne van a bibliaban hogy a nok nem tanithatnak, szoval a tanarnok ellen is tuntethetsz"

Huh, hát abszolút fogalmatlan vagy ebben a témában is 😂

2021. dec. 5. 15:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!