Az ellenzékiek érzékenyítenének a lmbtq mellett a bankrablók és sorozatgyilkosok elfogadása érdekében is?
"Ha nem lenne média nem tudna terjedni mint a rák."
A vallások hülyesége és agymosása is pontosan úgy terjed a média által. Nekem személyesen nem tetszik, viszont tudom rengeteg ember van akit ez tesz boldoggá, így nem sírok miatta online. Ha egy poszt nem tetszik, görgess tovább, én is azt teszem.
"De ha valláshoz kellene hasonlítani titeket akkor ez áll a legközelebb."
Az LMBTQ-sok nem kovetnek konyveket mint a Jehova tanui, meg a keresztenyek...
Az az erdekes ha en kritizalni akarom a keresztenyeket akkor a bibliabol idezek (amit minden kereszteny kovet) es a benne levo gondolatokat vitatom.
Pl. ott vannak a Jehova tanui, nem fogok az egesz keresztenysegre ugy tekinteni mint a Jehova tanuira pedig ok is keresztenyek.
Ti viszont ha valamit csinal egy par LMBTQ-s akkor mindenkit hibaztattok aki benne van a csoportunkban.
"Ezt egy, a Dominikai Köztársaságban található faluval cáfolnám."
Utána fogok nézni, mindenesetre kutatások tucatjaival szemben hozol egy falut példának.
Ilyen erővel ott van Kopány, egy Kárpátaljai falu, ahol nagyon sok az ikerszülés, ezt az ott feltörő forrásvíznek tulajdonítják.
„
Mondjuk, ha egy ilyen idézetnek egyértelműen a provokálás a célja (itt az volt), akkor én jogosnak tartanám ezt a büntetést. Egy tisztségviselőn nagy a felelősség, hogy példát mutasson és az semmiképp sem tolerálható, ha gyerekes módon provokál olyan embereket, akik semmit sem ártottak neki, sőt másokat is felszólít erre."
Szóval ha megkérdezik mi a Biblia véleménye a homoszexualitasrol, akkor egy keresztény hazudjon? Nem mondhatja el az igazat?
Ha provokálni akart volna, idézett volna az Ószövetségből, ahol megkövezték őket.
„Gondolom az zavarna, ha egy cisznemű fiút szólított volna lányaként. Az eset ugyanaz."
Az eset nem ugyanaz. Ugyanis a saját nemén utalt rá. Az, hogy mentális problémai vannak a tininek már más téma. Ha egy skizofrén ufónak nevezi magát, ott sem az a megoldás, hogy ufónak hívjuk.
„ Nincs belőlük sok. Egy hangos kisebbség a kisebbségen belül. Amúgy a keresztények közül is vannak, akik gyalázzák a melegeket (mint te), az semmivel sem jobb."
Mivel gyaláztam?
Másrészt érdekes, hogy ezeket a személyeket nem ítélitek el, ellenben velem személyeskedsz.
"Említetted, de az hamis, van szó pubertáns előtt identitásokról, ezt már igazoltam fentebb. Nemátalakító műtétet tudtommal sehol sem lehet legálisan 18 év alatt elvégeztetni. Hormonterápiát sem lehet elkezdeni. Pubertánsblokkolókat lehet szedni, ezek egyáltalán nem károsak és a hatásuk csak ideiglenes."
Nem igazoltad, csak hoztál egy elméletet. Másrészt pubertasblokkolót sem lenne szabad adni egy gyereknek. A gyerek maradjon gyerek! Miért kell beléjük erőszakolni a szexualitást?
„
Nem minden munkahelyről, bár ha bomlasztja a munkahelyi hangulatot, akkor megértem. Tudod, lehetsz homofób, de akkor csináld a négy fal között. ;) A nácikat is elbocsájthatják azonos indokkal, gondolom azt nem ellenzed, bár ki tudja... lehet te is az vagy."
3 kérdésem lenne.
1. Miért bántod a másképp gondolkodókat, betegnek, fóbiásnak belyegezve őket?
2. Miért csak a deviánsok (refl a homofóbra) lehetnek hangosak, a normalis emberek miert titkolják a velemenyuket?
3. Ki adta a jogot arra, hogy egy munkaadó eldöntse, hogy nekem mik az erkölcsi irányadó mértékeim? Nem demokráciában élünk? Nincs szabad vélemény nyilvánítás?
„Elég sok mesében van totálisan oda nem illő karakter, de azok a mese részei, úgy kell szeretni, vagy nem szeretni"
Ahogy nem mutatunk be öldöklést sem egy 6 éves gyereknek, úgy elvileg nem lenne szabad a szexualitást sem nyomni egy kisgyereknek készült mesében.
"A magyar iskolákban tanítnak hittant is. Ez gondolom nem zavar, holott egy vallást próbálnak ráerőszakolni minden gyerekre, a kormány is ezt teszi. Ez vallási propaganda. A melegek nem akarják a gyerekekre erőszakolni a melegséget. Tehát ez ilyen tekintetben nem propaganda"
De, zavar. Ne erőltessék a vallást se!
Ha a melegek ugyanazt csinálják, az is propaganda.
A szülő nevelje a gyerekeket az értékekre, ne szexuálisan deviáns emberek.
"mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy miben hisz és nem árt vele senkinek, ha ő másban akar hinni. A homofóbia viszont ártalmas, ezért is pozitív az ennek megelőzésére irányuló propaganda."
Tehát megint csak ott tartunk, hogy aki nem liberális az ártalmas. Vallást választhatsz, erkölcsöt viszont ti választotok mindenki számára. Ez a demokrácia.
Amúgy van egy diszkrét bája, hogy a Bibliából idézni provokáció, Máriát szakállas férfiként ábrázolni, meg a norvég Mikulás reklám az nem provokáció.
Gondolom ezekért is tiltakoztok és lecsukatnátok a felelősöket :)
Heterofóbkám, nyugi, nem miattad jöttem vissza, ne örülj, ne moss popót :)
Írtak, ezért válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!