Az ellenzékiek érzékenyítenének a lmbtq mellett a bankrablók és sorozatgyilkosok elfogadása érdekében is?
Mivel említetted, hogy még senki sem cáfolta meg, így én rászánom magam.
„- Nincs kőbe vésve születés előtt vagy kamaszkor előtt az identitás, ennek ellenére a propaganda egyik alappillére az a hamis állítás, hogy a meleg ember melegnek született. Holott a legmerészebb hipotézisek szerint is csupán 25%-ban okolhatóak a genetikai hajlamok, a többi környezeti hatás, neveltetés, társaktól jövő nyomás, etc.”
Ezt egy, a Dominikai Köztársaságban található faluval cáfolnám. A helyiek között gyakori egy rendellenesség, aminek a hatására a fiúgyermekek egy elég jelentős részében nem termelődik egy bizonyos típusú tesztoszteron az anyaméhben, ezért látszólag lányként születnek meg (nem alakul ki a pénisz, nem szállnak le a herék), mivel tinédzser korban már képesek termelni ezt a típusú tesztoszteront, ezért akkor majd kialakulnak ezek a jellegek is. Annak ellenére, hogy serdülőkorig lányként nevelik őket, mégis fiúsan viselkednek és a jellemük akkor is fiús marad, sőt a legtöbbjük nem szeret lányosan kinézni, vagy viselkedni. Azt hiszem, hogy guadalocénak nevezik őket, de már nem emlékszem pontosan, rájuk tudsz keresni, biztos rengeteg cikk szól erről. Lánynak nevelték őket, mégis heteró férfi lesz a többségükből.
„- Az LMBTQ propaganda hatására veszélybe került a vallásszabadság. Finn országban pl letöltendő börtönt kértek arra a politikusra, aki a Bibliából idézett egy részt (Róma 1:24-27), ahol az Újszövetség tiltja a keresztények számára a homoszexualitást.”
Kérni mindent lehet, gondolom nem kapta meg. Mondjuk, ha egy ilyen idézetnek egyértelműen a provokálás a célja (itt az volt), akkor én jogosnak tartanám ezt a büntetést. Egy tisztségviselőn nagy a felelősség, hogy példát mutasson és az semmiképp sem tolerálható, ha gyerekes módon provokál olyan embereket, akik semmit sem ártottak neki, sőt másokat is felszólít erre.
„- Kanadában az apa a kiskorú lányát 'lányomnak' szólította, ezért elzárással büntették, ugyanis az LMBTQ propaganda és az iskola pszichológus hatására épp fiúnak érezte magát. A hatóságok szerint a lányát lányának nevezni családon belüli erőszak.”
Gondolom az zavarna, ha egy cisznemű fiút szólított volna lányaként. Az eset ugyanaz.
„- Ezenkívül érdemes megnézni a Prideon vonuló személyeket. Elég sok a szivárványos Jézusként vonagló, vagy Bibliát nyalogató egyén. Őket el kell fogadni, de ők meggyalázhatják a keresztényeket.”
Nincs belőlük sok. Egy hangos kisebbség a kisebbségen belül. Amúgy a keresztények közül is vannak, akik gyalázzák a melegeket (mint te), az semmivel sem jobb.
„- Az LMBTQ propaganda megfertőzi a gyerekeket. Mint említettem, pubertás kor előtt semmiféle identitásról szó sem lehet, ennek ellenére kiskorúakat vetnek nemi átalakító műtét alá, vagy ezt megelőzően hormonblokkolóval készítik elő a műtétre.”
Említetted, de az hamis, van szó pubertáns előtt identitásokról, ezt már igazoltam fentebb. Nemátalakító műtétet tudtommal sehol sem lehet legálisan 18 év alatt elvégeztetni. Hormonterápiát sem lehet elkezdeni. Pubertánsblokkolókat lehet szedni, ezek egyáltalán nem károsak és a hatásuk csak ideiglenes.
„- A liberális országokban sérül a gondolat szabadság és a demokrácia. Azokat a személyeket, akik nem értenek egyet az LMBTQ propagandával, lazán elbocsáthatják a munkahelyükről.”
Nem minden munkahelyről, bár ha bomlasztja a munkahelyi hangulatot, akkor megértem. Tudod, lehetsz homofób, de akkor csináld a négy fal között. ;) A nácikat is elbocsájthatják azonos indokkal, gondolom azt nem ellenzed, bár ki tudja... lehet te is az vagy.
„- Ha már sport, ott van a legutóbbi EB példának. A németek a magyar himnusz közben fujjoltak, szivárványos zászlót lengettek, sőt be is futottak szivárványos zászlóval a himnusz alatt a pályára. Ez mégis rendben van. Pár magyar szurkoló egy "lmbtq? nein, danke" feliratú táblát tartott válaszként, ami az UEFA szerint szabálysértő és büntetést kapott érte a válogatott...”
Jól tették, a magyar kormány álláspontja vállalhatatlan az EU-n belül, a németek szekunder szégyenérzete érthető, hisz ők is EU tagok. A magyarok által használt molinó pedig egyértelműen diszkriminatív, a németek tette pedig egyáltalán nem volt az. Esetleg annyiban, hogy a diszkriminatívokat diszkriminálták, ami nevezhető akár antidiszkriminációnak is, ami egy „normális” társadalomban allppillért kell hogy képezzen.
„- Transzvesztita versenyzők teszik tönkre a női sportokat, sőt szépségversenyeket is. Kézilabda, súlyemelés, futás? Mindegyik sportban vannak már férfiak, akik nőként indultak és nyertek. Rengeteg példa van, most egyet linkelek. Szépségversenyt vagy dalversenyt is megnyernek, akkor is, ha egyébként nem ők lennének a befutók, de mivel LMBTQ személyek, ezért mindenképpen rájuk szavaznak.”
Ezt legfeljebb olyan sportokban támogatnám, ahol a nem nem befolyásoló tényező, a súlyemelés nem tartozik ezek közé. Ez számomra is felháborító, már ha igaz, a Blikk nem valami megbízható újság. Az előnyös diszkriminációt sem támogatom, de ez nem az ő hibájuk, hanem a zsűrié.
„- Megemlíthetjük a gyermekeknek szóló mesékben a totálisan oda nem illő meleg karaktereket.”
Elég sok mesében van totálisan oda nem illő karakter, de azok a mese részei, úgy kell szeretni, vagy nem szeretni. Amúgy egy LMBTQ+ karakter is bele tud illeszkedni egy mesébe és egy meleg párnak is pont ugyanolyan helye van benne, mint egy heterónak. Nem kell minden mesében legyen, de az azért egyáltalán nem meglepő, hogy a valós arányuknak megfelelően lesznek meleg párok is a filmekben, mesékben.
„- Azt már csak félve említem, a pedofilok hány százaléka meleg, (megsúgom, ha az emberek 8% meleg és a pedofilok 56%-a, akkor az nem 6%-al több). Erről cikket nem találsz, mert ugye erről nem szabad beszélni szabad Nyugaton. Bár ha így haladunk, Magyarországon már lehetlesz. De 1-2 óra alatt kiszámolhatod, ha rászánod, egy kis kutatás ;)”
Honnan szedted az 56%-ot? Ez egyáltalán nem hiteles. Mellesleg a pedofiloknak általában mindegy a gyerek neme, csak kora számít. Ezért van az, hogy a legtöbb elkövető (már akik több áldozathoz is hozzájutnak) mindkét nemből válogat.
A magyar iskolákban tanítnak hittant is. Ez gondolom nem zavar, holott egy vallást próbálnak ráerőszakolni minden gyerekre, a kormány is ezt teszi. Ez vallási propaganda. A melegek nem akarják a gyerekekre erőszakolni a melegséget. Tehát ez ilyen tekintetben nem propaganda. Az elfogadást akarják rájuk erőszakolni, ami egy pozitív cél. Ilyen tekintetben valóban propaganda, de a szó jó értelmében. A vallási propaganda szerintem negatív, hisz mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy miben hisz és nem árt vele senkinek, ha ő másban akar hinni. A homofóbia viszont ártalmas, ezért is pozitív az ennek megelőzésére irányuló propaganda.
Nincs semmi baj az lmbtq -val csak rossz helyre sorolták be őket.
Először a mentálhigiénés betegségek kőzé akarták felvenni csak a covid miatt elírás történt. Ezeknek az embereknek pszichológiai szakrendelést kell felírni TB -re. Én nagyon szívesen fizetek többet is akár.
Pszichológus nem mer már a témában nyilatkozni mert nem lepontozzák mint itt az egyet nem értők, hanem homofóbnak nyilvánítják.
Azért örülök, hogy nagyon messze ülsz az asztaltól kedves Godaime!
Olyan aranyosan degradáltad a vallást, hogy rosszabb vagy mint neonáci. Mit akarsz Te ezeknek elfogadást mikor az alapvető európai értéket akarod telibe szarni. Told el a bájszikült srác vagy lány vagy te sem tudod.
"Pszichológus nem mer már a témában nyilatkozni"
A pszichológusok, az orvosok és úgy általában a tudományos világ szakértő véleménye nem egyezik meg a te világnézeteddel, tehát a logikus dolog az, ha azt feltételezed ŐK TÉVEDNEK és nem TE. Ez igen.
"Olyan aranyosan degradáltad a vallást, hogy rosszabb vagy mint neonáci."
Semmi degradálót nem írtam a vallásról, bár igaz, hogy lehetne. Egy nagyon idejemúlt koncepció aminek nincs helye a modern világban. Mint láthatod, az alapvető európai értékek folyamatosan változnak. Jelenleg az az érték, hogy felkaroljunk minden ok nélkül elnyomott kisebbséget. Ezt haladásnak nevezik. Te élhetsz a múltban ha akarsz, senkit nem izgat. Egy megkeseredett látens kis senki vagy, ülsz a géped előtt és fórumokon sírsz ahelyett, hogy elfogadnád a saját szexualitásod. Szomorú.
Erre még reagálj légyszíves, hogy szerinted mennyire píszí ez a post?
Ha ilyen módon szeretnétek megnyerni minket elárulom rossz úton halad a dolog. Pride szintű bohócokkal semmit nem fogtok elérni.
"Ha ilyen módon szeretnétek megnyerni minket elárulom rossz úton halad a dolog. Pride szintű bohócokkal semmit nem fogtok elérni."
Akar hiszed akar nem, nem az osszes LMBTQ-s felelos az ilyesfajta poszotokert. En is az vagyok DE nem tudom iranyitani az osszes embert a tamogatok kozul.
Kuldjek cikkeket pedofil papikrol? A te kis logikad szerint az bebizonyitana hogy az osszes pap pedofil.
Az a baj hogy a vallasotok arra vezet ra hogy mindent fekete-feheren lassatok.
Kis javitas
*En is LMBTQ-s vagyok
*Papokrol
46/
Az a hirdetés nagyon nevetséges ebben egyetértek. Bár gúnyt űz a vallásból szóval már elvből sem ítélem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!