Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek érzékenyítenéne...

Az ellenzékiek érzékenyítenének a lmbtq mellett a bankrablók és sorozatgyilkosok elfogadása érdekében is?

Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 23:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/130 Godaime ***** válasza:
31%
Lehetnek, de ha kiderül kirúghatják őket a munkahelyükről. Magyarországon sem az emberek, sem a törvény nem védi a jogaikat.
2021. dec. 5. 18:06
 112/130 anonim ***** válasza:
100%

„Értem, akkor ha én téged nem, csak a német melegeket gyalázom, akkor ez téged nem zavar igaz?

Ez a gondolkodás nagyon durva.”

Nem, ez teljesen más példa. Jézus és Mária is fiktív emberek, nincs bizonyíték arra, hogy valóban éltek volna, mellesleg már rég meghaltak. Ezekkel nem a keresztényeket gyalázzák, hanem a vallást figurázzák ki. Fölöslegesnek tartok egy ilyen filmet és nem hiszem, hogy megnézném, de egy csöppet sem zavar, hogy létezik ilyen. Vehetjük ezt provokációnak is, de ezernyi másik példát tudok felhozni vallásosok részéről velünk szemben, például a Biblia. Azok sem zavarnak, amíg nem kérik rajtam számon.

„Gyerekek befolyásolása, ha szülők beleegyezése nélkül erőszakolnak rá liberális nézeteket. Ha kötelező hittan lenne, arról ugyanez a véleményem.”

Nem liberális nézeteket, azt senki sem akar. Elfogadást annál inkább, ami elvileg a kerszténység egyik alap eszméje.

„Aha, akkor ha a melegek elvárják, hogy ne gyalázzák őket, ők is ráerőszakolják a nézeteiket másokra. Azt hiszem az, hogy tiszteletben tartjuk mások vallását, nem erőszak. Nem is értem, hogy tudsz ilyet írni.”

Az elfogadáson kívül mást nem, de az elfogadás az érthető.

„Milyen reklámban van szükség erre? Egy nő meg egy férfi sem szokta egy ásványvíz reklámban, szóval miért is lenne ez szükséges?”

Sok reklám van, amelyik ábrázolja a heteroszexualitást, szerintem minimum fele a reklámoknak.

„Ez mi volt?

"Miben zavar téged Jézus gyalázása? Nem te tetted és csak a te hited tiltja, az övéké nem"

"Ezzel akkor voltaképp a saját vallásod erőszakolod másokra"”

Itt feltettem egy kérdést és tettem egy állítást az első idézetben, nem védtem senkit. Viszont nem nehéz belátni, hogy van igazság abban, hogy semmi közük sincs a valláshoz, így annak az elvárásait rájuk eröltetni a vallás eröltetése.

2021. dec. 5. 18:09
 113/130 anonim ***** válasza:
100%
112-es vagyok, az első válaszomban úgy értem, hogy nincs bizonyíték arra, hogy éltek, de ha éltek volna is, már akkor is rég meghaltak volna.
2021. dec. 5. 18:11
 114/130 anonim ***** válasza:
0%

"van igazság abban, hogy semmi közük sincs a valláshoz, így annak az elvárásait rájuk eröltetni a vallás eröltetése."

Akkor akiknek semmi közük a homoszexualitáshoz azokra pedig nem kell az lmbt emberek elvárásait rájuk erőltetni.

"az első válaszomban úgy értem, hogy nincs bizonyíték arra, hogy éltek, de ha éltek volna is, már akkor is rég meghaltak volna."

Egyrészt halottakat sem gyalázunk, másrészt Jézus a kereszténység központi figurája, ergo amikor gyalázzák, minden keresztényt gyaláznak. Mi szükség van rá, hogy provokálják? Szégyen, hogy vannak akik szerint ebben nincs semmi rossz, főleg olyan emberektől, akik elfogadást hirdetnek, de ők maguk bántanak másokat.

2021. dec. 5. 18:17
 115/130 Godaime ***** válasza:
31%

"ergo amikor gyalázzák, minden keresztényt gyaláznak"

Á igen. Ha az 5 éves húgom képzeletbeli barátják gyalázom, azzal minden egyes gyerek képzeletbeli barátját is gyalázom. Nem érzed mennyire nevetséges amit mondasz? =D

2021. dec. 5. 18:21
 116/130 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy a gyülekezetben nem taníthatnak, nem lehetnek papok/felvigyázók/pásztorok. Ennyi. Te meg azt írtad, nem lehetnek tanárnők, ami félrevezető és hamis információ."

Az hogy NEM TANITHAT EGY NO az nalad mit jelent? Nalam meg mindig azt hogy tanarno se lehet, mar elmondtam hogy a tanarno egy pelda volt amugyis. Szoval semmifele hamis informaciot nem terjesztettem csak elmondtam hogy mi van meg a bibliaban. Erdekes hogy egyes tanitasok felett csak ugy atsiklasz.

"Hogy a gyülekezetben nem taníthatnak, nem lehetnek papok/felvigyázók/pásztorok."

Tehat a nok alsobb renduek?

2021. dec. 5. 18:22
 117/130 anonim ***** válasza:
23%

"Nalam meg mindig azt hogy tanarno se lehet"

Nálad lehet azt jelenti, mindenesetre nem az van odaírva, másrészt mondtam konkrét példát ugyanabból a könyvből, hogy amit mondasz hazugság. De kár is vesztegetnem rád az időt, mert csak a magad igazát fújod, kérdezel valamit, de nem is érdekel a válasz.

"Ha az 5 éves húgom képzeletbeli barátják gyalázom, azzal minden egyes gyerek képzeletbeli barátját is gyalázom. Nem érzed mennyire nevetséges amit mondasz? =D"

Te vagy nevetséges, mert ebből látszik mennyire sötét vagy. Az 5 éves húgodnak ugyanaz a képzeletbeli barátja, mint 2 milliárd másik 5 évesnek? Egy párhuzamot nem tudsz húzni, de az észt azt osztanád 😂

2021. dec. 5. 18:38
 118/130 anonim ***** válasza:
84%

"Nálad lehet azt jelenti, mindenesetre nem az van odaírva, másrészt mondtam konkrét példát ugyanabból a könyvből, hogy amit mondasz hazugság."

Hat oda van irva hogy a "no nem tanithat" es utanna sincs tisztazva hogy konkretan mit nem tanithatnak, igy vszinu arra gondolnak hogy semmit, vegkepp hogy utanna ott all hogy egy no nem is parancsolhat egy ferfinak.

2021. dec. 5. 19:10
 119/130 anonim ***** válasza:
0%

Pál apostol az 1Korinhus 14. fejezetében a keresztény gyülekezet összejöveteleiről írt útmutatást, hogy miről legyen szó ezeken, és útmutatást adott hogyan vezessék le őket (1Korinthus 14:1–6, 26–34). Kiemelte, az a cél, „hogy a gyülekezet épüljön” (1Korinthus 14:4, 5, 12, 26).

Az 1Korinthus 14. fejezetében pedig Pál apostol háromszor utasít hallgatásra, de minden alkalommal a gyülekezet egy másik csoportjához szól és ami közös, hogy minden esetben ugyanabból az okból, vagyis hogy „minden illendően és elrendezés szerint történjék” (1Korinthus 14:40).

Azoknak a csoportoknak természetesen nem kellett némán ülni mindig, mint ugye az említett példa is mutatta (Priszcilla - aki férjével együtt vendégül is látta Pált), szóval tárgytalan amit állítasz.

2021. dec. 5. 19:21
 120/130 anonim ***** válasza:

„Akkor akiknek semmi közük a homoszexualitáshoz azokra pedig nem kell az lmbt emberek elvárásait rájuk erőltetni.”

Akkor akiknek semmi közül valláshoz azokra pedig nem kell a vallásos emberek elvárásait (elfogadás) rájuk erőltetni. Szerintem érzed, hogy hol a gond... Ha nincs közöd a homoszexualitáshoz, akkor senki sem fogja azt ráderőltetni, de az elfogadást azt igen, ez igaz a vallásosokra is és ez így van rendjén.

„Egyrészt halottakat sem gyalázunk, másrészt Jézus a kereszténység központi figurája, ergo amikor gyalázzák, minden keresztényt gyaláznak.”

Tehát, ha kigúnyolom az amerikai elnököt, akkor azzal minden amerikait kigúnyolok, mert az elnök Amerika „központi figurája”?

„Mi szükség van rá, hogy provokálják?”

Kit és mivel?

„Szégyen, hogy vannak akik szerint ebben nincs semmi rossz, főleg olyan emberektől, akik elfogadást hirdetnek, de ők maguk bántanak másokat.”

Hol ütközik ez az elfogadással? Mivel bántok ezzel bárkit is?

Elég szelektíven válaszolsz, érdekelne a véleményed a többi feltett kérdésre és érvre is.

2021. dec. 5. 21:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!