Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz nem vált hiteltelenné...

A Fidesz nem vált hiteltelenné, amikor oltásellenes baloldalt emlegetett?

Figyelt kérdés
A kérdést támadó vagy provokatív szándékkal tettem fel, hanem mert tényleg érdekel. Ez az oltásellenes baloldalazás nyilvánvalóan erőltetett kijelentés volt, még a Fideszes ismerőseim is csak legyintettek rá. Igaz nem is kommunikálta ezt sokáig a kormány, de szerintetek muszáj ilyen eszközökhöz folyamodni? Miközben a jobboldali Mi Hazánk pedig valóban oltásellenes, most is egy oltásellenes tüntetést terveznek. Ez ellen viszont nem kéne legalább felszólalniuk? Ha a baloldal csinálná ugyanezt, akkor már az egész ország tele lenne azzal plakátolva, hogy a baloldal megölné az embereket. Ezt nem tekintitek kettős mércének?

2021. nov. 16. 19:00
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
67%
Már az elején hitetltelenné vált, amikor azt mondták, hogy a vírus két-három hétig fog terjedni. Az összes angol, amerikai tv társaság már akkor felhívta az emberek figyelmét, hogy ez a vírus évekre szólhat. Ők (FIDESZ) ezzel ellen szemben 2-3 hétre kértek telj hatalmat. Csak haszonszerzésre akarták használni ezt a vírust. Csoda, hogy senki se bízik bennük. És akiben meg bízzunk (orvosok) ők meg nem beszélhetnek.
2021. nov. 18. 17:46
 32/42 anonim ***** válasza:

"Ezt az "oltásellenes baloldal" szöveget a keleti vakcinák ellen tanúsított magatartásuknak (pl.: petíció a kínai vakcina ellen) köszönhették. Tök joggal."

Tök joggal? A legdrágábban beszerzett, leggyengébb hatásfokú vakcináról beszélünk, ami lassan ránk rohad, mert senkinek sem kell.

2021. nov. 20. 13:27
 33/42 anonim ***** válasza:

,,A Momentum egy Unio-párti, nyitott, fiatalos párt, az MHM meg unio-ellenes, nemzeti radikális. Az előbbi tud szavazatokat szerezni még bőven, az utóbbival meg mindig csak az emberek egy kis százaléka fog azonosulni."

Ezt abból szűrted le hogy annak idején az SZDSZ 10%ot se hozott a Jobbik meg 20 felett? 🤣🤣

2021. nov. 20. 17:41
 34/42 anonim ***** válasza:

"Már az elején hitetltelenné vált, amikor azt mondták, hogy a vírus két-három hétig fog terjedni."

Hol mondták ezt?

"2-3 hétre kértek telj hatalmat"

Ezzel nem mondták azt. Első körben ennyi időre kértek felhatalmazást arra, hogy ha kell, gyorsan cselekedhessenek. Szerintem pont az lett volna visszaélés a hatalmukkal, ha már ekkor hónapokra kértek volna felhatalmazást erre.

2021. nov. 20. 17:46
 35/42 anonim ***** válasza:

,,Szerintem pont az lett volna visszaélés a hatalmukkal, ha már ekkor hónapokra kértek volna felhatalmazást erre."

Attól hogy neked nem szóltak, ők még tudták. Merkelynek is azért kellett kamuznia hogy nem mutálódik a corona, mert ha tudta volna mindenki hogy két év múlva is ugyanott tartunk, akkor a kutya nem oltatott volna. Márpedig ő tudta hogy a vírus mutálódik és nem tűnik el az oltásoktól(lévén állítólag szakember), magyarán hazudott.

2021. nov. 20. 17:55
 36/42 anonim ***** válasza:

"Merkelynek is azért kellett kamuznia hogy nem mutálódik a corona"

Hol mondta ezt?

2021. nov. 20. 18:01
 37/42 anonim ***** válasza:

[link]

2021. nov. 20. 20:00
 38/42 anonim ***** válasza:

"2021.05.23. 12:11

Merkely Béla ... azt mondta: nem tud egy olyan mutáció kialakulni, ami Magyarországon ismételt járványt okozzon..."

Tehát májusban azt írta az Index, hogy Merkely azt mondta, hogy ... Az még nem bizonyítja, hogy Merkely tényleg azt mondta. :)

De jó, vegyük úgy, hogy azt mondta. Akkor is: ezek szerint azt mondta, hogy olyan(!) mutáció nem lesz, ami Magyarországon újabb járványt okozhatna.

Ez nem ugyanaz, mintha azt mondta volna, hogy nem fog mutálódni. Ebben benne van, hogy mutálódni mutálódhat, csak Magyarországon ez nem fog újabb járványt okozni.

De egyébként is ez még májusban volt, azóta már fél év eltelt, és az hosszú idő a járvány lefolyásának a tekintetében.

2021. nov. 21. 07:31
 39/42 anonim ***** válasza:

,,Tehát májusban azt írta az Index, hogy Merkely azt mondta, hogy ... Az még nem bizonyítja, hogy Merkely tényleg azt mondta. :)"

😂😂😂😂

Hát barátom szerintem neked mostmár az atyaúristen is mondhatna bármit, mert a fejedbe vetted hogy a szakértők csak igazat tudnak mondani, mert még a végén el kéne ismerni hogy nem. Ehhez képest amikor legutóbb Rusvaiék benn voltak Hontnál a spirit fm-en, két szakértő ugyanarról az egy kérdésről és nem értettek egyet. Mellesleg ha vetted volna a fáradtságot, akkor ott van a TV2 interjú belinkelve(mondjuk érdekes hogy azt nem hiszed el hogy ezt nyilatkozta, akkor nem tudom azt miért hiszed el hogy járvány van csakmert bemondta a tv). De ez csak a hab a tortán. A szakemberek az utóbbi két évben olyan nyilatkozatok egész sorát tették amiből úgy nagyjából nem jött be semmi. Saját maguknak és egymásnak is, lépten-nyomon mondanak ellent. Milyen másfél év? Ezt idén Májusban mondtaxd

2021. nov. 21. 09:08
 40/42 anonim ***** válasza:
60%

"Hát barátom szerintem neked mostmár az atyaúristen is mondhatna bármit, mert a fejedbe vetted hogy a szakértők csak igazat tudnak mondani, mert még a végén el kéne ismerni hogy nem."

Nem erről van szó, hanem arról, hogy olyan linket vártam, amin a saját szájával azt mondja, amit állítottál, erre egy indexes linkkel jöttél... :)

"ha vetted volna a fáradtságot, akkor ott van a TV2 interjú belinkelve"

Vettem a fáradságot, csak nem indult el egyből a böngészőm, vagy a reklámblokkolóm vagy ilyesmi miatt.

"A szakemberek ... Saját maguknak és egymásnak is, lépten-nyomon mondanak ellent."

Igen, ilyen a tudományos élet: gondolkodnak, gyűjtik az adatokat, és ha úgy látják jónak, akkor változtatnak a korábbi véleményükön. Szerinted úgy lenne normális, ha még most is kötnék az ebet a karóhoz csak azért, mert X idővel ezelőtt kimondtak valamit?

"Milyen másfél év? Ezt idén Májusban mondta"

Nem másfél, hanem fél évet írtam.

2021. nov. 21. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!