A Fidesz nem vált hiteltelenné, amikor oltásellenes baloldalt emlegetett?
"amit talán a Fideszesek is belátnak"
Dehogy látják be, túl sokat gondolsz róluk.
Az oltás ellenesség főleg a keleti vakcinák folyamatos kritizálásának szólt, ami meg eléggé megtörtént ellenzéki oldalon.
A Mi Hazánk támogatottsága nem olyan ami veszély lenne a Fidesz számára, kampányolni meg azért szoktak hogy szavazókat szerezzenek, ellenzéki szavazókat tántorítsanak el a szavazástól. Ergo itt semmi értelme nem lenne támadni a Mi Hazánkat még akkor se ha amúgy jogos lenne.
"Ezt az "oltásellenes baloldal" szöveget a keleti vakcinák ellen tanúsított magatartásuknak (pl.: petíció a kínai vakcina ellen) köszönhették. Tök joggal."
Azért a keleti vakcinával szemben fennálló kritikusság (de nem ellenesség) és az oltásellenesség két külön dolog. Ezt szerintem nem nehéz belátni.
"A Mi Hazánk támogatottsága nem olyan ami veszély lenne a Fidesz számára, kampányolni meg azért szoktak hogy szavazókat szerezzenek, ellenzéki szavazókat tántorítsanak el a szavazástól. Ergo itt semmi értelme nem lenne támadni a Mi Hazánkat még akkor se ha amúgy jogos lenne."
Ezzel nem értek egyet, szerintem minden olyan hangot el kell ítélni, amelyik arra biztatja az embereket, hogy ne éljenek a vakcinákkal. Ennél a témánál szerintem nem népszerűségi és kampányszempontokat kellene elsősorban figyelembe venni, hanem egészségügyi szempontokat.
"Azért a keleti vakcinával szemben fennálló kritikusság (de nem ellenesség)"
Ellenesség, hisz be akarták tiltani a kínait. A kínai vakcinán kersztül pedig megpróbálták szabotálni az oltási folyamatot.
Ezenfelül kb. semennyire nem próbálták a népet öszönözni arra, hogy felvegyék az oltást, csak az oltáselleneses támadást követően kezdték el.
"...és az oltásellenesség két külön dolog. Ezt szerintem nem nehéz belátni."
Nem nehéz belátni azt sem, hogy Orbán Viktor nem tömeggyilkos és nem miatta halt meg 30ezer magyar, mégis az ellenkezője a forgatókönyv a baloldal részéről. Ezekután ne kérjék ki maguknak, hogy oltásellenesezik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!