Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz nem vált hiteltelenné...

A Fidesz nem vált hiteltelenné, amikor oltásellenes baloldalt emlegetett?

Figyelt kérdés
A kérdést támadó vagy provokatív szándékkal tettem fel, hanem mert tényleg érdekel. Ez az oltásellenes baloldalazás nyilvánvalóan erőltetett kijelentés volt, még a Fideszes ismerőseim is csak legyintettek rá. Igaz nem is kommunikálta ezt sokáig a kormány, de szerintetek muszáj ilyen eszközökhöz folyamodni? Miközben a jobboldali Mi Hazánk pedig valóban oltásellenes, most is egy oltásellenes tüntetést terveznek. Ez ellen viszont nem kéne legalább felszólalniuk? Ha a baloldal csinálná ugyanezt, akkor már az egész ország tele lenne azzal plakátolva, hogy a baloldal megölné az embereket. Ezt nem tekintitek kettős mércének?

2021. nov. 16. 19:00
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:
*A kérdést NEM támadó vagy provokatív szándékkal tettem fel.
2021. nov. 16. 19:01
 2/42 anonim ***** válasza:
83%
Reggelig lehetne sorolni, hogy a fidesz mikkel vált már hiteltelenné ez előtt is.
2021. nov. 16. 19:01
 3/42 A kérdező kommentje:
#2: Bele lehetne ebbe menni, de ez talán egy olyan kézzel fogható téma, amit talán a Fideszesek is belátnak, hogy nem volt igazságos és megalapozott ezzel vádaskodni.
2021. nov. 16. 19:04
 4/42 anonim ***** válasza:
30%
Jó az tény hogy az összes oltásellenes kollégám ellenzéki volt, már mondjuk mind beoltatta magát de még most is mondják hogy megbánták.
2021. nov. 16. 19:05
 5/42 anonim ***** válasza:
74%

"amit talán a Fideszesek is belátnak"

Dehogy látják be, túl sokat gondolsz róluk.

2021. nov. 16. 19:05
 6/42 anonim ***** válasza:
67%
Hát jobban is kiálhattak volna az oltások mellett az tény.
2021. nov. 16. 19:07
 7/42 anonim ***** válasza:
30%
Ezt az "oltásellenes baloldal" szöveget a keleti vakcinák ellen tanúsított magatartásuknak (pl.: petíció a kínai vakcina ellen) köszönhették. Tök joggal.
2021. nov. 16. 19:10
 8/42 anonim ***** válasza:
44%

Az oltás ellenesség főleg a keleti vakcinák folyamatos kritizálásának szólt, ami meg eléggé megtörtént ellenzéki oldalon.

A Mi Hazánk támogatottsága nem olyan ami veszély lenne a Fidesz számára, kampányolni meg azért szoktak hogy szavazókat szerezzenek, ellenzéki szavazókat tántorítsanak el a szavazástól. Ergo itt semmi értelme nem lenne támadni a Mi Hazánkat még akkor se ha amúgy jogos lenne.

2021. nov. 16. 19:11
 9/42 A kérdező kommentje:

"Ezt az "oltásellenes baloldal" szöveget a keleti vakcinák ellen tanúsított magatartásuknak (pl.: petíció a kínai vakcina ellen) köszönhették. Tök joggal."

Azért a keleti vakcinával szemben fennálló kritikusság (de nem ellenesség) és az oltásellenesség két külön dolog. Ezt szerintem nem nehéz belátni.

"A Mi Hazánk támogatottsága nem olyan ami veszély lenne a Fidesz számára, kampányolni meg azért szoktak hogy szavazókat szerezzenek, ellenzéki szavazókat tántorítsanak el a szavazástól. Ergo itt semmi értelme nem lenne támadni a Mi Hazánkat még akkor se ha amúgy jogos lenne."

Ezzel nem értek egyet, szerintem minden olyan hangot el kell ítélni, amelyik arra biztatja az embereket, hogy ne éljenek a vakcinákkal. Ennél a témánál szerintem nem népszerűségi és kampányszempontokat kellene elsősorban figyelembe venni, hanem egészségügyi szempontokat.

2021. nov. 16. 19:19
 10/42 anonim ***** válasza:
28%

"Azért a keleti vakcinával szemben fennálló kritikusság (de nem ellenesség)"

Ellenesség, hisz be akarták tiltani a kínait. A kínai vakcinán kersztül pedig megpróbálták szabotálni az oltási folyamatot.

Ezenfelül kb. semennyire nem próbálták a népet öszönözni arra, hogy felvegyék az oltást, csak az oltáselleneses támadást követően kezdték el.

"...és az oltásellenesség két külön dolog. Ezt szerintem nem nehéz belátni."

Nem nehéz belátni azt sem, hogy Orbán Viktor nem tömeggyilkos és nem miatta halt meg 30ezer magyar, mégis az ellenkezője a forgatókönyv a baloldal részéről. Ezekután ne kérjék ki maguknak, hogy oltásellenesezik őket.

2021. nov. 16. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!