A kutatás igazolja: az iskolázatlanabb emberek oltásellenesek. Ők az oktatást is visszautasították, csak úgy mint a vakcinát?
2021. nov. 15. 10:44
1/32 anonim válasza:
Hagyd, ezt is megmagyarázzák, már olvastam pár kommentet:D
Mint pl. "az egyetemet végzetteknek átmosták az agyát a felsőoktatásban", "hiányzik a józan paraszti eszük, bezzeg a 8 általánost végzett Marikának nem" és hasonlók.
:D
2/32 anonim válasza:
Tudod van a mondás, az okos hülyéskedik a hülye pedig okoskodik.
3/32 anonim válasza:
Nem mert a tanulás semmiféle veszéllyel vagy mellékhatással nem jár.
4/32 anonim válasza:
Ha már valaki ezzel jön, hogy a kutatás igazolta, hogy a diplomások között bla bla bla, azt lehet sejteni, hogy kamu.:D
Ez már annyira az alja amúgy:D
A kommentek között is leírják, hogy mekkora röhej ez az egész:D
5/32 anonim válasza:
Az egyetemi libsik a genderszakos diplomával szeretik a mérgező vegyszereket,a normális emberek meg nem.
6/32 anonim válasza:
Az oktatást is visza utasíttyák mert abban is chips van.
7/32 A kérdező kommentje:
"Nem mert a tanulás semmiféle veszéllyel vagy mellékhatással nem jár."
Akkor aki egyetemre megy, nem válik "libsi genderimádó vegyszerimádó"-vá? Szerintem nem kellene ezt megkockáztassátok.
2021. nov. 15. 10:59
8/32 anonim válasza:
Kőműves Kálmánokat és Mosogató Marikákat a 23 éves Swiftjükkel, meg a 34 nm-es garzonjukkal nem lehet ám olyan könnyen átverni, mint a buta, sikertelen belvárosi mérnököket és orvosokat!!
9/32 anonim válasza:
Vicces és szánalmas is egyben az ahogy vörös fejjel,vért izzadva örjöng a sok oltott,és próbálják bizonygatni maguknak hogy ők micsoda über alles okos emberek.😃😃😃
10/32 anonim válasza:
Nekem egyetemi végzettségem van. Nem büfészakos diploma. De az biztos,hogy soha nem fogom beoltatni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!