Mi a véleményetek erről a Gyurcsány-Show reklámról és az újra divatos gyurcsányozásról úgy egészében?
https://www.youtube.com/watch?v=ldechdYZjf0 Ez az a szánalmas videó, ami a gondolom szintén a mi pénzünkból készült.
Másoknak is folyamatosan ezt a sz..t dobja fel a youtube? Már borzasztóan idegesítő kezd lenni, gondolom másnak is.
Mikor lesz ebből Fideszes verzió? Mondjuk az Orbán-Show, Viktor a keresztapa, Lőrinc a stróman, Jóska az orgiás stb..
Ezzel a Fidesz a gyengeségét mutatja ki? Nincsen a kezükben semmi ütőkártya, semmi érdem, jobb híján marad a gyurcsányozás, sorosozás, tiszta szánalom....
Jó, és rossz ember van.
Az, hogy 69 "kinyírna minden romát" antiszociális, fajgyűlölő attitűd. Primitív a kijelentés.
Akkor sajnos egy ilyen fajgyűlölő primitív vagyok.
Bár szerintem nem a 69 primitívvel van gond.
Érdekes ha négert, kínait stb látok, akik a diszkrimináció alapvető áldozatai, egyáltalán nem zavarnak.
#70 szemet szemért elvű büntetés lenne számomra elfogadható.
Az idős bácsit halálra rúgdosták, így akik ezt tették pontosan ugyan ezt érdemelnék minimum.
A második példára szeretném, ha te válaszolnál.
A fiatal srácot, boxerrel és viperával verték meg, leszakadt a füle,félszemére megvakult, és ripityára tört minden csontja.
Szerinted mégis mi lenne a megfelelő intézkedés?
Csak zárójelesen, a srác megnyomorítását közmunkával büntették az idős bácsi megölését pedig 1 évvel jutalmazták de hamarabb szabadult.
Ha nem az adott esetekre voltál kíváncsi, hanem alapvetően a cigányságra, akkor számomra az lenne a legelfogadhatóbb megoldás, ha mindet kiírtanák.
Sajnos ez nem lehetséges, de ez lenne a tuti megoldás.
Ha sorra vesszük a lehetőségeket, akkor ezen kívűl egyik sem jó.
Pl ha megkapja a büntetést, akkor mondjuk bemegy 5 évre a börtönbe, még agresszívabb lessz és ráadásul nekem kell eltartani egy gyilkost.
Vagy Ha megvonnak tőlük minden támogatást, akkor többet rabolnak...
Csak az írtás az ami megoldáshoz vezetne, vagy kidobni mindet az országból.
A Szájer a homokos, a Borkai a hajón szexelő, ha jól emlékszem, ugye? S ezt kellene egyenlővé tenni az országot eladósító, csődbe vivő Gyurcsánnyal?!
Érdekes gondolat, de hogy mi a párhuzam, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!