Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Gyurcsány-Show reklámról és az újra divatos gyurcsányozásról úgy egészében?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=ldechdYZjf0 Ez az a szánalmas videó, ami a gondolom szintén a mi pénzünkból készült.

Másoknak is folyamatosan ezt a sz..t dobja fel a youtube? Már borzasztóan idegesítő kezd lenni, gondolom másnak is.

Mikor lesz ebből Fideszes verzió? Mondjuk az Orbán-Show, Viktor a keresztapa, Lőrinc a stróman, Jóska az orgiás stb..

Ezzel a Fidesz a gyengeségét mutatja ki? Nincsen a kezükben semmi ütőkártya, semmi érdem, jobb híján marad a gyurcsányozás, sorosozás, tiszta szánalom....

2021. máj. 26. 05:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/131 anonim ***** válasza:
92%

Mondj már nekem 5 olyan települést, ahol a magyarok tartják terrorban a szorgos munkás roma nyugdíjasokat. Csak ötöt, nem többet.

Mert a másik verzióra van példa bőven. Olvasgass egy kis kurucot, és nemhogy ötöt, hanem ötvenet is találsz.

Úgyhogy hagyjuk már ezt a "bezzeg a magyarok is..." dumát!

Ide egy szélsőjobboldali párt kell, különben végünk. Ha lenne Magyar Hitler párt, akkor rájuk szavaznék.

Értsétek már meg, hogy ez a kérdés a legsúlyosabb, és már így is a 24. órában járunk!

2021. máj. 27. 08:43
 42/131 anonim ***** válasza:

De most a magyar emberekkel nincsenek problémák szerinted, csak mert a romákkal igen, vagy hogy van ez? A családon belüli erőszak rátája is a romák miatt olyan magas? Magyar ember nem emel kezet nőre, nyugdíjasra, vagy nem erőszakol meg fiatal lányt? Vagy nem lop esetleg?

Nem azt mondtam, hogy nincsen probléma a cigányokkal, bennem is van gyomorideg, ha a közelembe jönnek, de ne tegyünk már úgy, mintha a teljes társadalomban ne fordulna elő ilyen, csak náluk! Én fiatal lányként nemcsak a roma férfiak elől iszkolok, ha sötétben jövök haza a munkából, hanem az összes elől a tapasztalatok miatt.

2021. máj. 27. 08:49
 43/131 anonim ***** válasza:
35%

Bsszameg te fiatal lány... 🤦‍♂️

Mondtam én valahol, hogy a magyarokkal minden rendben?! Írtam én bárhol, hogy amúgy a társadalmunk a csúcsok csúcsa?!

Nem. De attól, hogy egy probléma nem az egyetlen, attól még lehet a legsúlyosabb és a legveszélyesebb!

Igen vannak problémák a magyarokkal is bőven. De a cigánysággal messze több, súlyosabb és veszélyesebb.

Ez olyan, mintha valakinek vérrög lenne a lábában, te meg azt mondanád, hogy minek foglalkozni vele, hiszen más testrészeivel is van baj. Minek menjen műtétre, amikor amúgy is lyukas a foga és fáj a dereka?!

Nem tudom hogyan mondjam már, hogy értsed már végre. Igen, sok probléma van Magyarországon. De ebből a legsúlyosabb a romakérdés. Ha ezt megoldottuk, majd rátérünk komolyabban a többire is. De ha ezt nem oldjuk meg nagyon sürgősen, nekünk ANNYI. Az egész ország egy nagy NO-GO zóna lesz.

2021. máj. 27. 09:13
 44/131 anonim ***** válasza:
57%
Csak azt nem érted, hogy erre a Mi Hazánk sem tud megoldást nyújtani. Majd kitoloncolnak börtönviselt roma 10 ezreket Szibériába? Ugyan már! A lakosság kb. 1/10-ed már roma, ha nem több. Ezek csak nagyzoló szavak, amivel a nyugdíjasokat és a közvéleményt akarják hergelni. Egy demokratikus államban abszolút nem megoldhatók az irreális elképzeléseik. De még ha meg is lehetne a roma kérdést ennyivel oldani, nem lenne rá elég keret.
2021. máj. 27. 09:21
 45/131 anonim ***** válasza:
44%

Olvasd már el a programjukat, mielőtt véleményt alkotsz. Röviden, tömören le van írva, milyen intézkedéseket hoznának.

És amíg olvasol, linkeld már el nekem a Fidesz vagy Gyurcsány cigányokkal kapcsolatos terveit.

Ja, hogy olyan nincs is? Hogy le se merik írni a "cigány" szót? Hogy szerintük nincs cigánybűnözés? Hát igen... Na EZÉRT szavazok a Mi Hazánkra.

2021. máj. 27. 09:34
 46/131 anonim ***** válasza:
49%
Milyen érdekes, hogy amint szóba kerül a migatyánk, két kommenten belül megkezdődik a cigányozás is. :DDDDDD
2021. máj. 27. 09:37
 47/131 anonim ***** válasza:
42%
Ez miért érdekes? A cigánybűnözés a legsúlyosabb probléma, ezt viszont csak a Mi Hazánk Mozgalom ismeri el. Teljesen érthető, hogy a két dolog egy témákörbe tartozik.
2021. máj. 27. 09:41
 48/131 anonim ***** válasza:
61%

Legsúlyosabb probléma! :D

Ha ezt komolyan gondolod, akkor gratulálok, jár a keksz! :D

2021. máj. 27. 10:22
 49/131 anonim ***** válasza:
49%

Komolyan gondolom. Ha nem értesz egyet, csak ismételni tudom magam:

Lakj néhány hétig egy cigányok uralta településen. Majd utána megváltozik a véleményed.

2021. máj. 27. 10:31
 50/131 anonim ***** válasza:
25%
Attól, mert van egy személyes problémád még nem az lesz az ország legsúlyosabb problémája. Ezt nehéz megérteni?
2021. máj. 27. 10:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!