Miért mondják sokan azt, hogy idejétmúlt a Gyurcsányozás?
Én azon röhögök mikor néhany ellenzéki szereplő Gyurcsányt bukott politikusnak mondja.
Erre fel ellenzéki oldalon a DK-nak van a legnagyobb támogatottsága.
Akkor a többi mi? :D
Már rég ideje múlt.
De az ellenzék csak erőltette,futatta az elmúlt évtizedben.
Még a 2010 előtt bemutatott tehetetlensége,hazudozása ellenére is.
Szégyen.
Aki azt hiszi, hogy Gyurcsány hazudik csak és senki más nem a politikában, az olvasson Machiavellit.
Zárt ülésen, ami elhangzik, az hidd el, minden párt ülésén csúnya.
Nem létezik politikus, aki nem hazudik, olyan létezik, aki nem vallja be.
"Akkor hogyan lehetne nem foglalkozni vele?"
Nagyon könnyedén. Ugyanis Gyurcsány onnan meríti minden erejét, hogy a fidesz kampányt csinál érte (még ha negatívat is). Ha elég sokáig, elég hangsúlyosan őt definiálják főellenfelüknek, akkor ezt az érzetet/asszociációt is adják tovább a bizonytalanoknak, vagy a kevésbé tudatos (nem találtam jobb szót arra, hogy nincs előre lefektetett preferenciáik) ellenzékieknek. Ahogy mondani szokás: a negatív reklám is reklám.
Legalább is én így látom.
"Én azon röhögök mikor néhany ellenzéki szereplő Gyurcsányt bukott politikusnak mondja.
Erre fel ellenzéki oldalon a DK-nak van a legnagyobb támogatottsága.
Akkor a többi mi? :D"
Nem attól válik bukottá, hogy most mennyi támogatója van, hanem hogy mennyit vesztett rövid idő alatt és mekkora imázsrombolásra képes máig azokban a közegekben, ahol megfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!