Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Gyurcsány-Show reklámról és az újra divatos gyurcsányozásról úgy egészében?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=ldechdYZjf0 Ez az a szánalmas videó, ami a gondolom szintén a mi pénzünkból készült.

Másoknak is folyamatosan ezt a sz..t dobja fel a youtube? Már borzasztóan idegesítő kezd lenni, gondolom másnak is.

Mikor lesz ebből Fideszes verzió? Mondjuk az Orbán-Show, Viktor a keresztapa, Lőrinc a stróman, Jóska az orgiás stb..

Ezzel a Fidesz a gyengeségét mutatja ki? Nincsen a kezükben semmi ütőkártya, semmi érdem, jobb híján marad a gyurcsányozás, sorosozás, tiszta szánalom....

2021. máj. 26. 05:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/131 anonim ***** válasza:
96%
Én az összes politikai hirdetést unom, és utálom hogy a választás előtt 1 évvel minden nap minden percben agymosni akarnak csak hogy a nyomorult szektájukra szavazzak.
2021. máj. 26. 09:38
 12/131 anonim ***** válasza:
92%
Ma reggel a fideszes fő szennycsatornán (a "Kossuth" rádióban) gyurcsányoztak ezerrel és 2006 okt. 23. volta téma. Mindenről pofáztak csak arról nem, hogy, az utána kétharmaddal hatalomra kerülő orbán-banda miért nem vonta felelőségre a főbűnösöket.
2021. máj. 26. 10:08
 13/131 anonim ***** válasza:
84%

En nem értem miért Gyurcsányt okolják a 2006-os forradalom miatt.

Ő legalább őszinte volt, és az őszödi beszédben inkább az hangzott el, hogy Gyurcsány szidja a saját kormányát, saját magát mert nem kormányoztak, és változtatni akarnak. Nyilván a nép kivonult erre, és a rendőrök nem kezelték jól a helyzetet...

2021. máj. 26. 10:16
 14/131 anonim ***** válasza:
30%
SOROSTERV!
2021. máj. 26. 10:40
 15/131 anonim ***** válasza:
89%
11 év kétharmados tejhatalom után még mindig képesek gyúúcsányozni, ez őket minősíti. Igazából be vannak tojva nagyon, tudják hogy a jövő évi össze ellenzék 2,5 milliós tábora már nem 10 fele lesz osztva, hanem 1 fele és az nekik a harangszót jelenti.
2021. máj. 26. 10:44
 16/131 anonim ***** válasza:
100%
Rettentően zavaró. Bár úgy alapból a reklámok is, de már úgy vagyok vele, hogy inkább a 120. tampon reklám, mint ez. 20 éves vagyok, évek óta nem néztem televíziót, nem véletlenül. A YouTube jelenti számomra azt a közeget, ahol szabadon én választhatom ki, hogy mit szeretnék nézni anélkül, hogy befolyásolva érezném magam, vagy mosnák ki az agyam bármelyik oldal propagandájával. Dühítő, hogy ide is idetolakodtak most, nem elég az elbutult agyú TV2 nézőket hergelni ezzel a butasággal. Nagyon várom a jövő májust, de csak amiatt, hogy 3 évig vége legye ennek a szellemi liliomtiprásnak végre.
2021. máj. 26. 15:33
 17/131 anonim ***** válasza:
77%
Nem mellesleg dühítő az is, hogy ennyire hülyének nézik a fiatalokat. Lehet itt "mai fiatalozni", meg "elkorcsulnt generációzni", de amilyen igényes csatornákon is van már 50-100 ezer követő YouTube-on, totál jól reprezentálja, hogy a fiatalabb korosztályt nem lehet megvesztegetni egy Erzsébet utalvánnyal, vagy 1 kiló krumplival, vagy megfélemlíteni a göbbels-i propagandájukkal, mint a "régi öregeket", ugye.
2021. máj. 26. 15:37
 18/131 anonim ***** válasza:
85%
17: na de ott a Pesti TV, Dj Jeszy, meg a többi fiatalos arc, akik leveszik a lábukról a fiatalokat a vicceikkel meg jófejségükkel, nem így van?
2021. máj. 26. 15:39
 19/131 anonim ***** válasza:
76%

18:

Hehe. :DDD Bár hogy őszinte legyek, szerintem ez merő csúsztatás. A fiataloknak empatikus és intelligens idősebb arcokra van szüksége, hogy útmutatást kapjanak az életről. Nem tudom, miért mellőzik annyira mostanában, de személy szerint egy Fábry Sándor interjút szívesebben megnézek, mint DJ Jeszy kapuzárási pánikos vergődését a "fiatalok Tv-jén". De ugyanez a bal oldalra is érvényes. Gyurcsány Ferenc "laza nagybácsiskodása" humoros tud lenni, de ha választani kellene, egy Moldovát szívesebben hallgatnék beszélni a nézeteiről, még ha teljesen távol is áll tőlem. Ez az izzadságszagú lakájhumoroskodás, hogy mindenképpen megérintsék a mai fiatalokat, szerintem csak bukáshoz vezethet.

2021. máj. 26. 15:46
 20/131 anonim ***** válasza:
66%

9-esnek útravalóul:

A "bugyuta" Kari Gerit, meg a szavazóit szidod idegen nyelvekről, mikor annyival sem vagy tisztában az anyanyelveddel kapcsolatban, hogy a "Pestiek" nem tulajdonnév?

2021. máj. 26. 15:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!