Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Gyurcsány-Show reklámról és az újra divatos gyurcsányozásról úgy egészében?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=ldechdYZjf0 Ez az a szánalmas videó, ami a gondolom szintén a mi pénzünkból készült.

Másoknak is folyamatosan ezt a sz..t dobja fel a youtube? Már borzasztóan idegesítő kezd lenni, gondolom másnak is.

Mikor lesz ebből Fideszes verzió? Mondjuk az Orbán-Show, Viktor a keresztapa, Lőrinc a stróman, Jóska az orgiás stb..

Ezzel a Fidesz a gyengeségét mutatja ki? Nincsen a kezükben semmi ütőkártya, semmi érdem, jobb híján marad a gyurcsányozás, sorosozás, tiszta szánalom....

2021. máj. 26. 05:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/131 anonim ***** válasza:
26%

Inkább dugom a véres kezemet egy piranhákkal téli akváriumba, minthogy a baloldalt támogassam a szavazatommal. Soha de soha de SOHA ne legyen baloldali liberális vezetés. Az a vonal a nemzet halála.

Én a Mi Hazánkat tartom a járható útnak. Már csak azért is, mert ha nem kezdünk valamit a cigánysággal NAGYON sürgősen, akkor az országnak néhány évtizeden belül vége. Ezért a Mi Hazánkra fogok szavazni.

De ha csak Fidesz és baloldal lenne, akkor kényszerből a Fideszre szavaznék.

Liberalizmus SOHA!

2021. máj. 27. 07:50
 32/131 anonim ***** válasza:
72%

Ja, mert Mészáros felhizlalása ahelyett, hogy a romos oktatásba, vagy eü. rendszerbe áldoznának, az nem a rendszer halála? :)

Jó érzés úgy bemenni a helyi kórházba, hogy köztudottan oda csak meghalni mennek a helyiek, mivel egy vakbélműtét után is van esélyük a kórházi fertőzésekbe belehalni. Ha ahhoz, hogy minimális szolgáltatást kapjak a TB fizetéséért, a bal oldal kell, akkor jöjjenek ők!

2021. máj. 27. 07:58
 33/131 anonim ***** válasza:
93%

*nemzet halála,

Bocsánat.

2021. máj. 27. 07:58
 34/131 anonim ***** válasza:
70%

Az ilyen elvakult fidesznyikek amikor kórházba kerülnek, nem tudják ám összerakni, hogy a kormány hibájából vannak olyan állapotok, mint amilyenek. :D

Azt a kevés szemkiszúrásképp a prolik közé vetett pozitív dolgokat felmagasztalják, a többit meg elintézik azzal, hogy agyúcsánislopott! Ja, csak nem konkrétan I.Károly idei tartományúri rendszert alakítottak ki, ennyi kicsiny különbséggel. Ja, és ha nem ÓBÁ! akkor ugye csak és kizárólag GYÚCSÁ! van, másba nem lehet gondolkodni. Nevetséges, tanulatlan földtúró barmok ezek, úgysem tudod megmagyarázni nekik.

2021. máj. 27. 08:14
 35/131 anonim ***** válasza:
28%

Ismétlem:

Mi Hazánk szavazó vagyok.

A Fidesz és a baloldal is egyaránt borzalom. Csak a Fidesz egy minimálisan kisebb borzalom. Ennyi a különbség.

2021. máj. 27. 08:18
 36/131 anonim ***** válasza:
69%
Az sokkal jobb, tényleg xD
2021. máj. 27. 08:22
 37/131 anonim ***** válasza:
33%
36: költözz ki mondjuk Lyukóba néhány hétre! Akkor talán megértenéd, miért a Mi Hazánkra szavazok, és nem lennél ekkora gyökér.
2021. máj. 27. 08:30
 38/131 anonim ***** válasza:
67%
37. Csak az a baj,hogy hiába szavazol rájuk,csak a fideszt erősíted ezzel.Én is arra szavaznék legszívesebben,nem tagadom,de nem tehetem meg mert fontosabb a fidesz leváltása.És ehhez bizony az ellenzékre kell szavaznom.
2021. máj. 27. 08:33
 39/131 anonim ***** válasza:
19%

Miért lennék gyökér, te ostoba tahó?

Én is olyan nagyváros mellett élek, ahol a romák a lakosság nagy hányadát teszik ki, nem szeretem őket én sem, mégsem egy skizofrén Budaházy által fémjelzett habzó szájú neofasiszta okádékra szavazok.

2021. máj. 27. 08:34
 40/131 anonim ***** válasza:
82%
A romák helyzetén oktatással és a felesleges segélyek visszavonásával lehetne javítani, hogy ne a családi pótlékra szüljenek és megmutatni nekik, hogy hogyan boldoguljanak az életben, így lesznek a társadalom hasznos tagjai. Vagyis így lennének. De miért amúgy, a magyar lakosságunk olyan kiemelkedően teljesít az oktatásban? Ugyan már, szétrombolják a teljes közoktatást, hogy minden szavazó egy megvezethető, ostoba, 1 kiló krumplira megvehető véglény legyen. Az átlag magyar sem tud érvelni, nem tud az embertársaival beszélni, nincsenek skilljei a kritikus gondolkodáshoz. Csak ezt elfelejtjük a nagy önérzetünkben, ugye.
2021. máj. 27. 08:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!