Mi a véleményetek erről a Gyurcsány-Show reklámról és az újra divatos gyurcsányozásról úgy egészében?
https://www.youtube.com/watch?v=ldechdYZjf0 Ez az a szánalmas videó, ami a gondolom szintén a mi pénzünkból készült.
Másoknak is folyamatosan ezt a sz..t dobja fel a youtube? Már borzasztóan idegesítő kezd lenni, gondolom másnak is.
Mikor lesz ebből Fideszes verzió? Mondjuk az Orbán-Show, Viktor a keresztapa, Lőrinc a stróman, Jóska az orgiás stb..
Ezzel a Fidesz a gyengeségét mutatja ki? Nincsen a kezükben semmi ütőkártya, semmi érdem, jobb híján marad a gyurcsányozás, sorosozás, tiszta szánalom....
Abból, hogy ennyire nyomják, lehet tudni, hogy kezdenek kétségbeesni, hogy veszíthetnek is.
Viszont azzal, hogy ennyire túlzásba viszik, hogy az embereket már bosszantja, ha megint ez a reklám jön szembe, éppen az ellenkező hatást érik el.
Ne is mondd, minden egyes alkalommal görcsös késztetést érzek arra, hogy csakazértis az ellenzékre szavazzak, és ezzel több ismerősöm is így van.
De nyilván nem mi vagyunk a reklám célközönsége. Bár nem tudom, ki lehet igazából... aki az ilyen jellegű kommunikációra vevő, az nem néz youtube-ot, vagy eleve vérfideszes, akit meg már 10+ éve meggyőztek.
Én örülnék, ha már végre lecserélnénk a Fideszt... de csak akkor, ha a Mi Hazánk lesz a következő. Máskülönben inkább a Fidesz (ami mocskos tolvaj banda), mint a baloldal (amelyik még magyarellenes hazaáruló is).
Emiatt pedig idegesít a reklám. Mert vagy Fidesz szavazókat gyűjt, vagy Gyurcsány szavazókat. És hát mindkettő undorító féreg banda, csak az egyik még jobban. De mindkettő a nemzet halálát okozza.
Bár a Mi Hazánkról csinálna egy ilyen videókampányt a Fidesz!
Rosszul vagyok tőle...
Még 1 év van hátra a választásig és már ezt a hülye propagandát kell elviselni. Mi lesz majd 1-2 hónappal előtte? Jönnek utánam az utcán, és megafonnal üvöltik a fülembe, hogy "így Gyurcsány, úgy Gyurcsány"?
Ráadásul ugye ezt is a mi pénzünkből.
Remélem 1 nyamvadt szavazatot nem fognak kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!