Gyurcsányozás??
Figyelt kérdés
Sziasztok kedves tisztekt Fideszes szavazótársaim!
Csak én unom már ezt a sok gyurcsányozást?
Anno levaltottuk, már vagy 10 éve, mégis mindig csak rola van szó..
Kéretik Dr. MR. ORBÁN Viktor Mihály úr-ról beszélni :)
💋❤️👬👬👨❤️💋👨👨👨👦👦👨👨👦👦🗣️👩🦽
2021. márc. 5. 18:06
1/10 anonim válasza:
Valld be, hogy te nem is vagy igazi Fideszes szavazo! Egy igazi soha nem unja a gyurcsányozást a sorosozást, migráncsolást! Na meg a büsszelezést sem!!! Erröl ismerszik meg. Szoval LEBUKTÁL!!!!
2/10 A kérdező kommentje:
Jaj ne!
👨👨👦👦👨👨👦👦👨❤️💋👨
2021. márc. 5. 18:11
3/10 anonim válasza:
Azért Gyurcsányozunk, mert ott van, és az ellenzék egyik, ha nem első számú kulcsfigurája. Úgy kellene tennünk talán, mintha ott se lenne? Ahhoz előbb neki kellene úgy tennie, pl. kezdésnek eltakarodnia a politikai életből. Mi bajotok van a Gyurcsányozással? Csak nem az, hogy nektek is kínos a múltja miatt?
4/10 anonim válasza:
Ő a főnökötök, vezéretek, példaképetek. Az orbánozást meg meghagyjuk nektek, másra úgyse vagytok jók.
5/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
A baj az, hogy 10 éve leváltottuk, és még mindig nem tűnt el. Ha eltűnne, a kutya se gyurcsányozna.
6/10 A kérdező kommentje:
Pedig Dr. Mr. Orbán Viktor Mihály úr próbálkozik, elszamoltattni, de valahogy sosem jön össze neki.
Tudom hogy felelősségre is vonja folyton, de ez a buta rendőrség nem csinal semmit, ők is Gyurcsány meg soros kezében vannak! 4!!444
2021. márc. 5. 19:33
7/10 anonim válasza:
Orban hulye lenne elszamoltatni. Addig jo neki, amig az ellenzékben vonaglik.
8/10 anonim válasza:
Pedig Gyurcsány úr szerint az ügyészség (mint minden más) a gonoszorbán közvetlen irányítása alatt áll, nem is értem, hogy nem tudták egy tisztességes koncepciós per során börtönbe juttatni Gyurcsány urat, ahogy Gyurcsány úr feleségének nagypapája tette azt a régi szép időkben.
9/10 A kérdező kommentje:
Szóval mi, fideszes szavazok tudjuk, hogy Dr. Mr. Orbán Viktor Mihály úr direkt nem teszi böribe Gurcsanyt, akkor vegulis miert az ellenzéket szidjuk? 👨👨👦👦👨❤️💋👨👩🦽🗣️❤️
2021. márc. 5. 21:06
10/10 anonim válasza:
Én nem szidom őket, nevetek rajtuk. Nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!