Mi a véleményetek erről a Gyurcsány-Show reklámról és az újra divatos gyurcsányozásról úgy egészében?
https://www.youtube.com/watch?v=ldechdYZjf0 Ez az a szánalmas videó, ami a gondolom szintén a mi pénzünkból készült.
Másoknak is folyamatosan ezt a sz..t dobja fel a youtube? Már borzasztóan idegesítő kezd lenni, gondolom másnak is.
Mikor lesz ebből Fideszes verzió? Mondjuk az Orbán-Show, Viktor a keresztapa, Lőrinc a stróman, Jóska az orgiás stb..
Ezzel a Fidesz a gyengeségét mutatja ki? Nincsen a kezükben semmi ütőkártya, semmi érdem, jobb híján marad a gyurcsányozás, sorosozás, tiszta szánalom....
"mikor óriásplakátra kiteszik, hogy "a magyar gazdaság a legerősebb az EU-ban",
linkeld már légyszi ezt a plakátot
104 es vagyok. Igen pontosan erről beszéltem 107 es.
Az efféle politikai hazugságokról vagy ahogy másképp mondják, politikai lózungokról, mindenki tudja, hogy hazugság. Te is, én is, mindenki!
Efféle lózungok mindigis voltak és lesznek is.
Gyurcsány „bűne „annyi volt, hogy az őszödi beszédben azt mondta az embereinek, hogy fejezzük be az efféle dolgokat, és végre tegyünk is valamit ezért az országért! Mintha Orbán Viktor azt mondaná, hogy ne csak mondjuk azt hogy az ország jobban teljesít. hanem tegyünk is azért hogy így legyen!
Kérdem én. Ez akkora nagy égbe kiáltó bűn?
"Ez akkora nagy égbe kiáltó bűn?"
Tehát ha én a társaimmal megölök 20 embert, kirabolok 10 bankot és egy hangfelvételen azt mondom hogy a francba fejezzük már ezt be és éljünk már tisztes életet akkor én hirtelen nagy erkölcsi szoborrá válok?
Nem vagyok Orbán fanatikus (sőt!), de szerintem is fals dolog az őszödi beszédet erkölcsi alapzatra emelni. Mindenki tudja, hogy ezt nem a köznépnek szánta, hanem a párttársainak. Attól, hogy kimondta, még nem lesz felmentve az alól, hogy “tényleg elk*rta”.
Más. A Fidesz sem az erkölcsi magaslat csúcsa, mivel ők ugyanúgy “elk*rják”, csak emellé identitást hazudnak és önérzetességgel be tudják fogni a prolik száját vele. A népnek nem igaz vezető kell (Gyurcsány sem volt az), hanem aki még erkölcsöt társít a hazugsága mellé.
#111:
Hát keress rá báttya! Mit gondoltál, hogy majd én fogok neked linkelgetni? Bizonyára csukott szemmel jártál az országban.
10 -ws. Mert aztán azok akiket a rendőrök megfékeztek azok békés tüntetők voltak? Én éppen tegnapelőtt láttam egy riportot a Hír TV ben, azzal az emberrel akinek állítólag kilőtték a szemét. Hát annyira nem lőtték ki, hogy mind a két szemével rendesen pislogott. Direkt figyeltem!
Hagyjuk már ezt a békés tüntetők dolgot, mert az aztán tényleg ordas nagy baromság!
Megfeledkezel arról, hogy ott aztán kifosztották a TV székházat! Vitték a számítógépeket meg mindent amit tudtak. Autókat gyújtogattak. Ezt nem tudtad?
(Csak azért tértem mert vissza erre a válaszra, mert tegnapelőtt láttam a „szemkilövetett” emberrel ezt a riportot a tv -ben...
Orbán Viktor elárulta, mit tervez akkor, ha elbukja a választásokat
Orbán Viktor a parlamentben kijelentette: Ha a Fidesz veszít 2022-ben, ő képviselő marad, és még 20 évet tervez a politikában
bukásra készül!
11 év után még mindig gyurcsányozni... Magyarország, hogy süllyedhettél idáig...
Egy normális országban 11 év után azzal kampányolnának, hogy miket el nem értünk. Hogy milyen jó a közbiztonság, hogy az egészségügyben milyen fejlesztések történtek, hogy mennyire felzárkóztunk az európai bérekhez, hogy milyen példás infrastruktúránk lett, hogy mennyire könnyebbé tették az embereknek az otthonhoz jutást...
Helyette 11 év után (!) primitív, szájbarágós videókkal kampányolnak, amelyben a hazaáruló Gyurcsányt szidják.
Őszintén: ha már idáig süllyedt ez az ország, akkor már nem megérdemelné tényleg a pusztulást? Én azt mondom, hogy akkor már jöjjenek inkább tényleg a migránsok, a terroristák, szaporítsuk minél gyorsabban a cigányokat, és végezzük ki magunkat minél hamarabb. Mert hát e felé tartunk... és ezt is érdemeljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!