Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak szélsőséges...

Miért vannak szélsőséges nézeteim a politikában?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre 25 évesen hogy minél idősebb vagyok, annál szélsőségesebb nézeteim vannak a politikában. Nem vagyok rasszista de valahogy a szélsőjobboldali ideológiák egyre jobban érdekelnek. Ezt nagyon nem értem, teljesen normális gyerekkorom volt, de már kezdek kicsit megijedni ha belegondolok.

2021. máj. 20. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
43%
Pozitívum, hogy van itt néhány liberális, aki legalább próbál gondolkodni. Csak nagyon nem megy nekik, ami nem meglepő olyanoktól, akik szerint egy férfiból lehet nő... Van egy bonyolult, összetett kérdés, és az rá a válaszuk, hogy mivel a szocializáció hatással van az emberekre, ezért a genetika nem számít. Vagy ha találnak 100-ból egy kivételt, akkor sem. A genetika természetesen óriási hatással van az emberre. Ezért ember valaki, és nem valami más. Vannak ún. tulajdonságok, testiek, pl. magasság, testi betegségek, lelkiek, gondolkodás, IQ, elmebetegségek, stb. rengeteg dolog, amit a genetika meghatároz. A szocializáció is fontos, de ez is. A szocializáció önmagában édeskevés, írtam néhány példát pl. a BLM-ről. Obamát pl. fehérek nevelték fel. Valamelyest hatással van a szocializáció, de nem teljesen. Ezt látjuk ezekben az esetekben, pl. nevelőotthonoknál, adoptált gyerekeknél. Nem csak az IQ-tesztek által mért tulajdonságok öröklődhetnek, hanem sok más is, de ezzel nem is fárasztom a liberálisokat. Az afrikaiak pl. nem az IQ-juk miatt állnak ki a rasszista/kommunista BLM mellett, hanem más örökölt tulajdonságok miatt, maga Obama is.
2021. máj. 24. 20:38
 72/73 anonim ***** válasza:
70-71: A genetikai okokat már megcáfolták, de szerintem nektek felesleges bármit is mondani...
2021. máj. 24. 20:49
 73/73 anonim ***** válasza:
100%
Általánosítás.
2021. máj. 24. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!