Miért vannak szélsőséges nézeteim a politikában?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre 25 évesen hogy minél idősebb vagyok, annál szélsőségesebb nézeteim vannak a politikában. Nem vagyok rasszista de valahogy a szélsőjobboldali ideológiák egyre jobban érdekelnek. Ezt nagyon nem értem, teljesen normális gyerekkorom volt, de már kezdek kicsit megijedni ha belegondolok.2021. máj. 20. 00:36
41/73 anonim válasza:
Az, hogy te nem érted az összefüggést, nem jelenti azt, hogy lényegtelen lenne. A négerek genetikailag butábbak a fehéreknél, és ezt bizonyítja, hogy a gyarmatosítás előtt milyen visszamaradott szinten éltek a fehérekhez képest.
A szalmabábozás amúgy teljesen mást jelent.
42/73 anonim válasza:
41. Már elmondtam, hogy ez nem igaz. Voltak helyek, ahol fejlettek voltak. Az, hogy meg lettek hódítva, annak semmi köze a genetikához.
43/73 anonim válasza:
Éppen azért írtam, hogy a gyarmatosítás előtt, hogy ne foghasd a meghódításra a visszamaradottságukat. Azt nem tudtam, hogy annyira nem vagy képben, hogy szerinted a muszlimok kolonizálták Fekete-Afrikát :D
44/73 anonim válasza:
Nácik mindig is hülyék voltak.
45/73 anonim válasza:
#45 Igen, és nyilván azért volt azóta is kulturálisan visszamaradott egész Fekete-Afrika.
46/73 anonim válasza:
Annyira hülyék vagytok. Xd
A muszlimok akkor fejlettebbek voltak mint a keresztények.
47/73 anonim válasza:
Ki beszélt itt a muszlimokról? Na ez a szalmabábozás, ráadásul személyeskedéssel együtt.
48/73 anonim válasza:
A muszlimok foglalták el a kelet - afrikai fekete királyságokat te észlény. Akik előtte nem voltak fejletlenek, csak amikor a nagy muszlim birodalmak peremvidékeivé váltak.
49/73 anonim válasza:
Még mindig nem válaszoltál arra, hogy emiatt miért lett ilyen elmaradott a Szaharától a Jóreménység fokáig egész Fekete-Afrika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!