Miért vannak szélsőséges nézeteim a politikában?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre 25 évesen hogy minél idősebb vagyok, annál szélsőségesebb nézeteim vannak a politikában. Nem vagyok rasszista de valahogy a szélsőjobboldali ideológiák egyre jobban érdekelnek. Ezt nagyon nem értem, teljesen normális gyerekkorom volt, de már kezdek kicsit megijedni ha belegondolok.2021. máj. 20. 00:36
31/73 anonim válasza:
32/73 anonim válasza:
29. Sosem mondtam, hogy a genetika nem számít, azt mondtam, hogy messze nem meghatározó ebben a tekintetben és hogy a logikával is szembe megy, hogy egy nép azért butább, mert délen a melegben fejlődött és jött létre. Erre hoztam példákat.
33/73 anonim válasza:
Van amikor a genetika számít, de a feketék pont nem a genetika miatt ilyenek. A cigányoknál már én is úgy gondolom.
34/73 anonim válasza:
#31 Mondanál pár dolgot, amit a gyarmatosítás korában afrikaiak találták fel?
35/73 anonim válasza:
34. Nem tudjuk mit találtak fel, mert a kultúrájuk teljesen elpusztult, mikor a muszlimok kolonizálták őket. Viszont olyat tudok mondani, amit más déli népek találtak fel, tehát az analógiád ezzel nem tudod igazolni.
36/73 anonim válasza:
A gyarmatosítás korában muszlimok kolonizálták őket? Nincs több kérdésem :D
37/73 anonim válasza:
Barom. A muszlimok a gyarmatosítás előtt kolonizálták őket. Vagy szerinted ma miért muszlim az a terület?
39/73 anonim válasza:
#37 Eleve a gyarmatosítás koráról szólt a kérdésem, ráadásul Fekete-Afrikáról, aminek a nagy részét sosem kolonizálták a muszlimok.
40/73 anonim válasza:
39. Teljesen mindegy miről szólt a kérdésed, mert a kérdésed alapból lényegtelen az állításoddal összevetve. Szalmabábozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!