Aki még most sem oltatta be magát az konteós/szélsőséges ellenzéki vagy csak nagyon félős/óvatos?
Most már eléggé kiderült, hogy az oltás megvéd. Hatékony védelem a coviddal szemben. A mult héten közreadott korházi vakcina utáni immunizálási adatok is megerősítik. Pedig a korházban dől el, hogy mennyire hatékony egy vakcina és mind jól teljesített. Nem lehet tehát mondani, hogy nincs oka beadni a vakcinát, amikor egymás után jönnek a hullámok. Most is a bengáli mutáns előtt állunk
Aki még most sem kérte az oltást, hogy igazolvánnyal lehet menni mindenhova az konteós? Félnek a csiptől? Szélsőséges ellenzéki, akik magukra vették a DK-momentum kampányát, oltás elleni petícioját? Vagy egészen másról van szó és nagyon félősek?
Én speciel Pfizerre(vagy Modernára) várok. Miért?
Mert sokat járok külföldön, és azt biztos el fogják fogadni mindenhol. Plusz a legnyilvánosabban kutatott és publikált, magas hatásfokú és extrém alacsony kockázatú ami a mellékhatásokat illeti.
Nem mondom, hogy a többi nem jó. De azért hazudni sem kéne, mint a vízfolyás arról, hogy a kínai így nagyszerű, meg úgy a legjobb, csak azért mert el akarják passzolni a felesleget amit rendeltek.
1 mi ellenzékiek jobban oltatjuk magunkat, és okosabbak , tisztességesebbek vagyunk, mint a kérdező-féle demagóg fideszes mellébeszélő tróger.
Aki egyébként nem oltatja magát, az épp a buta konteós barom fideszes :)
Nyáron 18 éves leszek, a szüleim sem oltatnak, és jelenleg én sem tervezem, hogy beadatom magamnak. Nem lehet még tudni, hogy meddig tart a védettség, amit ad,illetve felelősséget sem vállal érte senki,ez nekem egyelőre elég arra, hogy kivárjak.
Nyáron alapvetően is teraszra járok, mozi nélkül pedig eddig is ki tudtam bírni. Fesztiválok nem is lesznek, bár bevallom, a koncertek miatt picit fáj a szívem,de összességében számomra nem tűnik vészesnek a ,,megvonásos" helyzet. Ha esetleg 1-1,5 év múlva is fennáll, hogy mindenhez kártya kell, akkor beadatom.
Maruzsa ,,no vakcina no party" kijelentése sem ijesztett rám, az osztálytársaim hetente jártak a 30-50 fős házibulikba télen és most is, és gondolhatjátok, hogy nem tartották meg a másfél métert... Nem a féktelen bulizás pártjára állok, csak szemléltetni szeretném, hogy azért mégsem leszünk elzárva a külvilágtól. :D
Nem hiszek semmiféle chip-es összeesküvésben, illetve azt sem gondolnám, hogy az oltásból politikai kérdést kellene csinálni. Mindenkinek saját felelőssége, hogy hogyan dönt az egészségéről, ha valaki nyugodtabb attól, hogy beoltatja magát, oltassa, de ha valaki nem szeretné, fogadjuk el ugyanúgy. Egy nőt sem szólsz le azért, ha abortusza van, mert a saját testéről hozott döntést, ami esetlegesen ugyanúgy károsíthatja az egészségét, ő mégis így döntött. És miért? Na, ez már csak rá tartozik.
(tudom, hogy egy abortuszból nem lesz világjárvány, a saját testünkhöz való jogunk miatt hoztam fel példának, mielőtt valaki nekem esik.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!