Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter megszavazott egy...

Magyar Péter megszavazott egy háborúpárti közös Eu-s Néppárti nyilatkozatot a mai nap? Le vagyok döbbenve.

Figyelt kérdés

Engem nem érdekel, hogy most azt mondja, oda hamisították... senki sem hamisít ilyet, vagy igen, pont a legnagyobb számú Eu-s Néppártban? Majd pont a Fidesz, akik egymás közelébe sem mennek?

Komolyan, mit csinál már ez a Magyar Péter?

Ahogy valami hiba csúszik a gépezetbe, hazudik egyből és keni másra, a fideszre a dolgokat. Hitelteleníti őt ez az egész.

Továbbá azt nem értem, hogy a büdős fenébe hiszi el bárki is, hogy ezt a fidesz csinálta? Miért kell ezt elhinni? Oké, utáljuk a fideszt, oké, én is kisbetűvel írom, ezért és azért, de ekkora hazugságot azért mégsem kéne elterjeszteni.

ma 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Jár a krumpli! A "háborúpárti" szó használata szépen lebuktatott.
ma 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Szavazati krumpli és a kétezer forintos melegétel utalvány jár a megvezetett, birka kérdésért.
ma 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Ha támogatta volna, akkor most miért visszakozna? Úgy őszintén, magyarázd már meg, te "nem vagyok fideszes és kisbetűvel írom én is".

Az első perctől nyilvánvaló lenne, ha támogatta volna és felesleges lenne tagadni, ezt Magyar is jól tudja.

Egyszerűen csak nem volt rajta a neve, de tudtán kívül valahogy rákerült, ennyi a történet. Ezt már a Néppárt is elismerte. A jegyzőkönyv szerint sem szavaztak Magyarék és a tiszás képviselők sem erről. A jegyzőkönyv nem hazudik.

Egyébként semmilyen háborúpártiság nem volt a dokumentumban, így foglalták össze a tartalmát:

"A dokumentumban az Európai Parlament felszólítja az EU-t, hogy sürgősen cselekedjen és gondoskodjon saját biztonságáról. Ez a képviselők szerint azt jelenti, hogy erősíteni kell a kapcsolatokat a hasonlóan gondolkodó partnerekkel, és erőteljesen csökkenteni kell az EU-n kívüli országoktól való függőségét. Az állásfoglalás szerint az EU-nak lehetővé kell tennie, hogy „sokkal gyorsabban haladjanak az eljárások háborúk és más nagyszabású válságok idején”. A képviselők hangsúlyozzák az EU-NATO együttműködés fontosságát, ugyanakkor egy olyan teljes értékű európai pillér kialakítását is szorgalmazzák a NATO-ban, amely képes önállóan cselekedni, amikor csak szükséges. Elítélik az egyik tagállam (ez Magyarország – a szerk.) által az Európai Békekeret működése terén alkalmazott vétót és felszólítanak arra, hogy az EU-ban az egyhangúságról térjenek át a többségi szavazásokra."

[link]

ma 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Egyetlen dologra kell koncentrálni. 26-ban menjen Orbán. Semmi más nem számít.

Ha a tisza párt fehér egereket indít a választáson akkor azokra fogok szavazni. Csak legyen már ennek vége ami most folyik.

ma 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Háborúpárti az aki a háborút elindító Putyinnal kezet fogott tehát Orbán Viktor.
ma 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Itt a Fidesz terjeszt hazugságokat. Oké, jóhiszemű leszek és tegyük fel, hogy nem tudták, hogy tévedés történt, amikor megvádolták Magyar Pétert. Azóta viszont kiderült, de a Fidesz továbbra is tényként terjeszti az álhírt. Egy kormányzó erőtől ennél több komolyságot várnék. Hiteltelen banda, felelős kormányzat először megbizonyosodik valamiről, mielőtt kommunikálna.
ma 18:30
 7/9 kutyafule4 ***** válasza:
72%
ma 18:57
 8/9 anonim válasza:
60%
Valahogy a fideszesek hamisították rá az aláírásást.
ma 19:15
 9/9 meszike91 ***** válasza:
Putyin és az ő csicskái a háború pártiak.
ma 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!