Aki még most sem oltatta be magát az konteós/szélsőséges ellenzéki vagy csak nagyon félős/óvatos?
Most már eléggé kiderült, hogy az oltás megvéd. Hatékony védelem a coviddal szemben. A mult héten közreadott korházi vakcina utáni immunizálási adatok is megerősítik. Pedig a korházban dől el, hogy mennyire hatékony egy vakcina és mind jól teljesített. Nem lehet tehát mondani, hogy nincs oka beadni a vakcinát, amikor egymás után jönnek a hullámok. Most is a bengáli mutáns előtt állunk
Aki még most sem kérte az oltást, hogy igazolvánnyal lehet menni mindenhova az konteós? Félnek a csiptől? Szélsőséges ellenzéki, akik magukra vették a DK-momentum kampányát, oltás elleni petícioját? Vagy egészen másról van szó és nagyon félősek?
Engem nem lehet a mozival zsarolni, én nem oltatok :)
Április végén védőfelszerelés nélkül találkoztam hivatalosan diagnosztizált covid-beteggel és nem lett semmi bajom. Hivatalos PCR-tesztem is volt most néhány napja, tökéletesen negatív.
A második kérdésedre a válasz, hogy a covid-vakcinák jelenleg még kísérleti szerek, ezt most a napokban már hivatalosan is elismerték. Helyette C-/D-vitaminokat tolok és köszönöm szépen, jól vagyok. Követem viszont a VAERS vakcinamellékhatások adatbázisát (az USA-ban ez nyilvánosan elérhető). Erről nem is írok inkább semmit, bárki utána tud járni az interneten.
Nem konteó, nem ellenzék, nem DK.
A 90-es években gyógyszertájékoztatókat gépeltem diákmunkában. Bőven sok(k) volt, amit ott/akkor olvastam.
Annyira tudtam, hogy ez lesz a reakció :)
Nem tapasztalok vitaminok okozta mellékhatásokat :)
Megbízható ismerős által jól kipróbált gyártót választottam, de nem is ez a lényeg.
Szándékosan megyek más irányba, mint amerre a politika vinne, mert egész egyszerűen nem hiszem el, hogy most hirtelen érdekli őket az egészségünk. Az meg egyenesen elképesztő, hogy a Föld teljes lakosságát be akarják oltani (most már hivatalosan is felvállaltan) kísérleti szerekkel.
Egész életemben talán 3-szor kellett orvosi ügyeletre mennem, de az orvos/mentős/ápoló minden alkalommal éreztette velem, hogy jobb lett volna, ha inkább elkerülöm őket. Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy az államapparátust mikor érdekelte bármelyik honpolgár egészségi állapota? És most miért tesznek úgy, mintha érdekelnénk őket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!