Mi alapján döntöttétek el, hogy melyik pártra szavaztok?
Mi az amitől szimpatikus vagy épp unszimpatikus lesz számotokra egy párt?
Kérlek ne írjátok le a pártotok nevét, kiváncsi vagyok, hogy ki lehet-e találni pusztán őket a leírásuk alapján?

Videók alapján. Különböző pártok videóit szoktam nézni. Sokféle párt tud jó dolgot mondani és cselekedni, de ha sok videót néz az ember, akkor előbb utóbb rájön, hogy melyik párt tevékenysége a legszimpatikusabb, melyik párt mit tett le az asztalra. Ehez viszont otthon sok időt kell szánni.
A munkatársaimat kérdeztem, hogy szoktak-e videókat nézni, azt mondát, hogy nem. A pártok tagjainak a nevét sem tudták megmondani. Szerintem ez a baj a legtöbb emberrel, rávágja, hogy nincs ideje, nem tudja, hogy melyik párt mit akar csinálni és eddig mit tettek le az asztalra, de szavazni menni van ideje.

Nem értek egyet az első válaszadóval, mert az tudja megbuktatni a fideszt, akire többen fognak szavazni, mint a fideszre, de attól még nem biztos, hogy szimpatikus, nézni kell a pártok eddigi beszédét, munkáját.
Csak azért, mert sokan szavaznak egy pártra, nem fogok én is szavazni ugyanarra, mert az olyan, mintha azt mondanánk, hogy sokan ugranak a kútba, én is kútba ugrok. Nézni kell, hogy eddig ki mit tett a magyarokért és mik a további terveik.

5: Valójában egyáltalán nem érdekel MP vagy a Tisza, de 110 % hogy rá fogok szavazni, mert a lényeg a fidesz bukása. Más szempontom NINCS.
Ezért is teljesen immunis vagyok MP bármiféle lejáratására. Ha holnap kiderülne rólla, hogy egy időutazó dinoszaurusz, AKKOR IS RÁSZAVAZNÉK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!