Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi alapján döntöttétek el,...

Rics37 kérdése:

Mi alapján döntöttétek el, hogy melyik pártra szavaztok?

Figyelt kérdés

Mi az amitől szimpatikus vagy épp unszimpatikus lesz számotokra egy párt?

Kérlek ne írjátok le a pártotok nevét, kiváncsi vagyok, hogy ki lehet-e találni pusztán őket a leírásuk alapján?

tegnap 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Az a szimpatikus aki megtudja buktatni a fideszt.
tegnap 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább azt tudtam, hogy melyikre NEM szavazok.
tegnap 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Bárki csak ne a Fidess
tegnap 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Videók alapján. Különböző pártok videóit szoktam nézni. Sokféle párt tud jó dolgot mondani és cselekedni, de ha sok videót néz az ember, akkor előbb utóbb rájön, hogy melyik párt tevékenysége a legszimpatikusabb, melyik párt mit tett le az asztalra. Ehez viszont otthon sok időt kell szánni.

A munkatársaimat kérdeztem, hogy szoktak-e videókat nézni, azt mondát, hogy nem. A pártok tagjainak a nevét sem tudták megmondani. Szerintem ez a baj a legtöbb emberrel, rávágja, hogy nincs ideje, nem tudja, hogy melyik párt mit akar csinálni és eddig mit tettek le az asztalra, de szavazni menni van ideje.

tegnap 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az első válaszadóval, mert az tudja megbuktatni a fideszt, akire többen fognak szavazni, mint a fideszre, de attól még nem biztos, hogy szimpatikus, nézni kell a pártok eddigi beszédét, munkáját.

Csak azért, mert sokan szavaznak egy pártra, nem fogok én is szavazni ugyanarra, mert az olyan, mintha azt mondanánk, hogy sokan ugranak a kútba, én is kútba ugrok. Nézni kell, hogy eddig ki mit tett a magyarokért és mik a további terveik.

tegnap 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Tapasztalat alapján.
ma 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:

5: Valójában egyáltalán nem érdekel MP vagy a Tisza, de 110 % hogy rá fogok szavazni, mert a lényeg a fidesz bukása. Más szempontom NINCS.

Ezért is teljesen immunis vagyok MP bármiféle lejáratására. Ha holnap kiderülne rólla, hogy egy időutazó dinoszaurusz, AKKOR IS RÁSZAVAZNÉK.

ma 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!