Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szívesebben szavaznál a...

Szívesebben szavaznál a Tiszára ha a Néppárt helyett az ECR-be lép be?

Figyelt kérdés

Én sokkal szívesebben szavaznék rájuk ha az ECR-be lép be. Az ESN meg a Patrióták úgyis kilettek volna zárva mert azokba bent van a Fidesz meg a Mi Hazánk. Volt már példa arra, hogy pártcsaládon belüli pártok egymás ellen voltak választásokon. De ha a Patriótákhoz belép akkor biztos, hogy az lett volna, hogy a Fidesz szatellit pártja, tipikus magyar gondolkodás. :D

De nekem az még annyira sem tetszik, hogy a kamu csak papíron jobboldali EPP-be lépett be, szerintem aki támogatja őket vagy belép oda az egy hazaáruló tróger ezt nyugodtan magadra is vállalhatod ha ilyen vagy akkor No comment nem akarod látni a szememben magadat, legalábbis ha jobboldalinak vallod magad nem őket támogatod én meg nem szeretem a buta embereket! MZP-t sem értem minek vállalta fel nyíltan, hogy oda belépni és ő is minek pont oda akart. Pedig már rengeteg rosszat elkövettek Európa ellen, világuralomra törnek, mindig a baloldali libsi dolgok mellé állnak. Szinte az összes párt ami ott van egy genderista, migráns simogató, hazaáruló, woke párt. Főleg azok akik újként lépnek be oda, mert a régiek közt nem mindenki így ismerte meg őket. Mert aki esetleg megpróbálna konzervatívabb irányba fordulni és EPP tag azt a pártot szétbüntetik most Donald Tusknak is csak a választások miatt függesztették fel a migrációs paktumot. Horvátországba valamiért nem akarnak migránsokat engedni az EPP-sek. Az ÖVP meg nyugodtan lehet konzervatív mert Ausztria egyes részeit már úgyis elmigránsosították. A Svéd kormány viszont tipikusan oda való egy globalista fos. Na meg természetesen az ilyen országokba a rendőrség sem a bűnelkövetőket üldözik, felőlük meg is ölhetnek valakit. Hanem az áldozatokat. Kivételesen ez magyarországra is igaz.

Igaz, hogy az ECR-ben is vannak problémásabb tagok. De ott a többség valóban igazi jobboldali, szuverenista, konzervativ, nemzeti érzelmű. Ahol nem néznek ki meg nem büntetnek szarrá ha valamiben eltér velük a véleményed. És még ráadásul nem is Putyin pártiak nem mindegy az se, hogy valaki csak jóba akar lenni Putyinnal az országa érdekében vagy pedig be csicskul. Félig EU pártiak és azt akarják megreformálni amire szükség is van, a pártok többsége ténylegesen demokratikus, az ESN és PE-be sokkal kevesebb az ilyen. Régen az EPP is ilyen volt, de már rég ultra liberálisok lettek és túl sokáig voltak hatalmon amúgy is. Az EPP mostanra már gázabb lett mint a papíron is balos Pes, zöldek vagy Gue/Ngl. Ők már nem ugyanazok amik voltak, ahogy a CDU/CSU maga sem egy keresztény-konzervatív párt. Merz a megválasztása óta sem nagyon csinált semmit Németországban. Egy igazi kereszténydemokrata párt is menjen inkább az ECR-be. Nem is értem meg, hogy eddig Magyarországon miért nem akart hozzájuk menni senki. A Jobbik is mehetett volna, na meg a következő EP választáson ha meglesz az 5% a 2RK, MMN, MKKP vagy Jakab pártja is gondolkodhatna rajta és akkor egy új alternatíva jönne létre magyarországon.

A Tiszára kitérve szerintem SOKKAL többen szavaznának rá ha oda lépett volna be. Én is köztük lettem volna, de így sokan nem fogunk mert sokan tudják, hogy az a pártcsalád milyen.

tegnap 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ettől még szavazhatnál rájuk.
tegnap 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, mert az ECR befogadta a szélsőségesen magyarellenes AUR román pártot. Ilyen pártcsaláddal én nem tudnék azonosulni.
tegnap 23:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Jajj, mert van benne 1-2 olyan párt ami rossz azért a kamu jobbos EPP már biztos jobb lesz ami szétverte az egész EU-t..

Az AUR amúgy sem oda akart belépni hanem Patriótákhoz

tegnap 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:
#3: 1-2 pártot elviselnék, de az AUR nem az a kategória. Jobb, ha a külhoni magyarokkal ülnek egy frakcióban, ezáltal is megvalósul a határokon átívelő nemzetegyesítés egy fontos lépcsője.
tegnap 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
A lényeg a fidesz megbuktatása, ez nem fontos.
ma 00:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak ha MP kilép onnan és eltünik.Akkor
ma 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!