Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak szélsőséges...

Miért vannak szélsőséges nézeteim a politikában?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre 25 évesen hogy minél idősebb vagyok, annál szélsőségesebb nézeteim vannak a politikában. Nem vagyok rasszista de valahogy a szélsőjobboldali ideológiák egyre jobban érdekelnek. Ezt nagyon nem értem, teljesen normális gyerekkorom volt, de már kezdek kicsit megijedni ha belegondolok.

2021. máj. 20. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
38%
#10 Lehetnének, de nem azok. A gyermekotthonokban is a cigány gyerekekkel van a legtöbb baj, még azokkal is, akik csecsemő koruk óta ott nevelkedtek.
2021. máj. 20. 16:54
 12/73 anonim ***** válasza:
80%
11: Szerintem, ha felnevel egy normális életvitelű magyar ember néhány cigány csecsemőt, akkor ki fog derülni, hogy ugyanolyan emberek lesznek belőlük, mintha nem cigánynak születtek volna. Szerintem egyértelműen kulturális sajátosságról van szó, nem bőrszín kérdése.
2021. máj. 20. 17:24
 13/73 anonim ***** válasza:
31%
#12 Szerinted. A valóság sajnos ezt cáfolja.
2021. máj. 20. 17:29
 14/73 anonim ***** válasza:
28%
13: Pedig Amerikában elég sok néger tanult már, és él teljesen normális életet. Tehát nem lehet bőrszín kérdése a dolog.
2021. máj. 20. 17:35
 15/73 anonim ***** válasza:
20%
Attól, hogy van néhány kivétel, még bőrszín kérdése. Ma már a négereknek vagy a cigányoknak is van lehetőségük ugyanolyan oktatásra, mint a fehéreknek, mégis bűnöző lesz a legtöbből.
2021. máj. 20. 17:43
 16/73 anonim ***** válasza:
100%

15. A lehetőség nem minden. Ha egy olyan környezetben nevelkedik, ahol tanultnak lenni szégyen és a csúszómászó életmód számít menőnek, akkor feldughatják a lehetőségeiket, legalábbis a nagyrészük így tesz.

Viszont lassú változás történik. Néhányan élnek a lehetőséggel, és ők már a gyerekeiket is úgy fogják nevelni. Egyre többen lesznek.

Valamennyire jelentőssége van a genetikának is, de nem lehet erre ráfogni mindent.

A feketék évszázadokig szolgalelkűeknek voltak nevelve és szelektálva, rengeteget dolgoztatták őket. Előtte meg naturalisztikus körülmények között éltek, ami szintén sok erőfeszítéssel jár. Tehát a történelmük alapján dolgosnak kéne lenniük és szerénynek. Szóval az, hogy sokuk nem ilyen, nem a genetikájuknak, származásuknak tudható be. Inkább kulturális tényezőknek.

A cigányoknak teljesen más a múltjuk, mint a feketéknek, ők mindig is seftesen éltek, ezért az ő esetükben lehet a genetika az oka annak, ami van és emiatt nehezebben változnak.

Tehát nem olyan egyszerű a dolog, mint ahogy hiszed.

2021. máj. 20. 17:57
 17/73 anonim ***** válasza:
18%
Amúgy nem lesz bűnöző a legtöbből.
2021. máj. 20. 17:58
 18/73 anonim ***** válasza:
31%

Olvastad a 11-es válaszomat? Abban írtam, hogy a gyermekotthonokban is a cigányokkal van a legtöbb baj. Azt nem lehet a neveltetésre fogni.

A genetikai különbségeknek pedig evolúciós okuk van. A mérsékelt éghajlaton, ahol a fehér és sárga emberek többsége él, hideg van télen. Itt az maradt életben, akinek elég esze volt ahhoz, hogy behúzódjon egy barlangba vagy házat építsen magának és a családjának. Ezzel szemben Afrikában nem voltak ilyen gondjaik az embereknek. Ott az maradt életben, aki az oroszlán elől el tudott futni vagy fel tudott mászni a fára.

2021. máj. 20. 18:05
 19/73 anonim ***** válasza:
77%
2008 - ban az USA - ban volt 2 és fél millió számontartott elítélt. Amerikában 46 millió fekete él. Tehát ha az összes elítélt fekete lenne még akkor is messze hamis lenne az állításod.
2021. máj. 20. 18:05
 20/73 anonim ***** válasza:
62%

A genetika és a kultúra összefügg, oda-vissza hatnak egymásra. A feketék sosem lesznek fehérek, és itt nem csak a bűnözőkről van szó, hanem megannyi apró bűncselekményről, arról, hogy feketék társaságát keresik, mindenféle szokás, vagy arról, milyen jóízűen ecsetelik, hogy fel kéne gyújtani az egész várost, és milyen nagyon el vannak nyomva (durvább, btk-ba ütköző dolgokról nem beszélve).

A feketék a genetika miatt jobbak futásban, kosárlabdában.

Csak manapság, amikor a liberálisok szerint a matematika rasszista, nem vevők az emberek annyira a tudományra.

2021. máj. 20. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!