Miért vannak szélsőséges nézeteim a politikában?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre 25 évesen hogy minél idősebb vagyok, annál szélsőségesebb nézeteim vannak a politikában. Nem vagyok rasszista de valahogy a szélsőjobboldali ideológiák egyre jobban érdekelnek. Ezt nagyon nem értem, teljesen normális gyerekkorom volt, de már kezdek kicsit megijedni ha belegondolok.2021. máj. 20. 00:36
1/73 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy pszichiáter vagy pszichológus szakemberrel érdemes lenne beszélni.
2/73 anonim válasza:
Az elsőt olvasva elég hülyének tűnt a kommentje, hogy azért pszichiáter, mert szélsőjobbos. Bár a szélsőjobb az azért elég tág. A kérdező miért nem írt semmi pontosat?
4/73 anonim válasza:
Valószínű sok balos provokációt olvastál te is, ami szembemegy az egészséges élettel.
Teljesen normális.
5/73 anonim válasza:
Nagyban befolyásolja szüleid hogy neveltek,milyen baráti körben mozogsz.
7/73 anonim válasza:
Fordulj pszichológushoz. Önértekelési problémáid vannak.
8/73 anonim válasza:
Talán kiemelkedően értelmes vagy. A tudományos eredmények általában a szélsőjobbnak adnak igazat. Pl. máig igyekeznek tagadni, hogy egyes népek iq-ja nagyon más. Vagy a fizikai felépítése. Vagy hogy férfiból nem lehet nő. A statisztika tudománya, mely szerint sokkal több a bűnöző egyes népcsoportokban.
10/73 anonim válasza:
8. Azok, amiket felsoroltál ugyanúgy lehetnek kulturális tulajdonságok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!