Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak szélsőséges...

Miért vannak szélsőséges nézeteim a politikában?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre 25 évesen hogy minél idősebb vagyok, annál szélsőségesebb nézeteim vannak a politikában. Nem vagyok rasszista de valahogy a szélsőjobboldali ideológiák egyre jobban érdekelnek. Ezt nagyon nem értem, teljesen normális gyerekkorom volt, de már kezdek kicsit megijedni ha belegondolok.

2021. máj. 20. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
60%

"Ez néha igaz, de nem csak azért hódíthatnak meg valakit, mert elmaradott, hanem mert láss csodát, van hogy a másik erősebb."

Ez így van, de az említett esetben az európaiak úgy mentek végig Afrikán, mint kés a vajon, mivel a kövekkel és a botokkal a négereknek esélyük sem volt velük szemben.

"Az afrikai keresztény királyságok kora Bizánccal volt egy korban."

És talán el is érték az ókori Görögország fejlettségét.

2021. máj. 24. 18:49
 62/73 anonim ***** válasza:
54%

"Attól, hogy találunk néhány kivételt, még nem cáfoljuk meg ezt. Maga a bizonyítás, logika sem így működik."

De így működik, mivel mi genetikáról beszélünk. A genetikában nincsenek kivételek. Egy népcsoport osztozik egymás gentikáján. A strucc nem repül, ha meg igen, akkor az már nem strucc. Tehát ha azt állítod, hogy a feketék genetikailag hülyék, akkor az azt jelenti, hogy kivétel nélkül hülyék.

2021. máj. 24. 18:51
 63/73 anonim ***** válasza:
8%
62: Aki ért a genetikához, az nem állít olyanokat, amiket te. Szerintem csak igazolni akarod a téves nézeteidet. Egyszer egy osztrák festő ugyanezt tette. Láttuk, mi lett belőle...
2021. máj. 24. 18:53
 64/73 anonim ***** válasza:
100%
63. Te miről beszélsz? Én pont az ellenkezőjét mondom, mint Hitler.
2021. máj. 24. 18:55
 65/73 anonim ***** válasza:
100%
64: Bocsánat, téves volt. :)
2021. máj. 24. 18:57
 66/73 anonim ***** válasza:
100%
65-ös vagyok: a kérdezőnek szántam a 63-as hozzászólást.
2021. máj. 24. 18:58
 67/73 anonim ***** válasza:
60%
#62 Tehát minden svéd szőke? Nem, de sokkal jellemzőbb náluk, mint mondjuk a spanyoloknál. Ugyanígy a négerek is átlagosan butábbak, mint a fehérek, de ettől még lehetnek köztük értelmesek, ahogy lehetnek barna hajú svédek is.
2021. máj. 24. 18:58
 68/73 anonim ***** válasza:
66: Bocsánat, nem a kérdezőnek, hanem a bizonyítékokat ignoráló hozzászólónak szántam.
2021. máj. 24. 18:59
 69/73 anonim ***** válasza:
91%
67: Nézd, ha bizonyos kisebbségekkel által elkövetett bűncselekményekkel van bajod, azt meg lehet érteni. Ha viszont azt mondod, hogy ennek a bőrszínük az oka, azt meg már megcáfolták. Innentől min vitatkozol?
2021. máj. 24. 19:02
 70/73 anonim ***** válasza:
60%
Nem a bőrszínűk az oka, de nagyrészt a genetikára vezethető vissza a bűnözésre való hajlam is. Ugyanezt az analógiát követve: a svédek között több a szőke, mint a spanyolok között; a cigányok és a négerek között meg több az agresszív, civilizálatlan, emberek között élni képtelen egyed, mint a fehérek között.
2021. máj. 24. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!