Azt vettem észre 25 évesen hogy minél idősebb vagyok, annál szélsőségesebb nézeteim vannak a politikában. Nem vagyok rasszista de valahogy a szélsőjobboldali ideológiák egyre jobban érdekelnek. Ezt nagyon nem értem, teljesen normális gyerekkorom volt, de már kezdek kicsit megijedni ha belegondolok.
"Ez néha igaz, de nem csak azért hódíthatnak meg valakit, mert elmaradott, hanem mert láss csodát, van hogy a másik erősebb."
Ez így van, de az említett esetben az európaiak úgy mentek végig Afrikán, mint kés a vajon, mivel a kövekkel és a botokkal a négereknek esélyük sem volt velük szemben.
"Az afrikai keresztény királyságok kora Bizánccal volt egy korban."
És talán el is érték az ókori Görögország fejlettségét.
2021. máj. 24. 18:49
62/73 anonim válasza:
"Attól, hogy találunk néhány kivételt, még nem cáfoljuk meg ezt. Maga a bizonyítás, logika sem így működik."
De így működik, mivel mi genetikáról beszélünk. A genetikában nincsenek kivételek. Egy népcsoport osztozik egymás gentikáján. A strucc nem repül, ha meg igen, akkor az már nem strucc. Tehát ha azt állítod, hogy a feketék genetikailag hülyék, akkor az azt jelenti, hogy kivétel nélkül hülyék.
2021. máj. 24. 18:51
63/73 anonim válasza:
62: Aki ért a genetikához, az nem állít olyanokat, amiket te. Szerintem csak igazolni akarod a téves nézeteidet. Egyszer egy osztrák festő ugyanezt tette. Láttuk, mi lett belőle...
2021. máj. 24. 18:53
64/73 anonim válasza:
63. Te miről beszélsz? Én pont az ellenkezőjét mondom, mint Hitler.
2021. máj. 24. 18:55
65/73 anonim válasza:
64: Bocsánat, téves volt. :)
2021. máj. 24. 18:57
66/73 anonim válasza:
65-ös vagyok: a kérdezőnek szántam a 63-as hozzászólást.
2021. máj. 24. 18:58
67/73 anonim válasza:
#62 Tehát minden svéd szőke? Nem, de sokkal jellemzőbb náluk, mint mondjuk a spanyoloknál. Ugyanígy a négerek is átlagosan butábbak, mint a fehérek, de ettől még lehetnek köztük értelmesek, ahogy lehetnek barna hajú svédek is.
2021. máj. 24. 18:58
68/73 anonim válasza:
66: Bocsánat, nem a kérdezőnek, hanem a bizonyítékokat ignoráló hozzászólónak szántam.
2021. máj. 24. 18:59
69/73 anonim válasza:
67: Nézd, ha bizonyos kisebbségekkel által elkövetett bűncselekményekkel van bajod, azt meg lehet érteni. Ha viszont azt mondod, hogy ennek a bőrszínük az oka, azt meg már megcáfolták. Innentől min vitatkozol?
2021. máj. 24. 19:02
70/73 anonim válasza:
Nem a bőrszínűk az oka, de nagyrészt a genetikára vezethető vissza a bűnözésre való hajlam is. Ugyanezt az analógiát követve: a svédek között több a szőke, mint a spanyolok között; a cigányok és a négerek között meg több az agresszív, civilizálatlan, emberek között élni képtelen egyed, mint a fehérek között.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!