Miért vannak felháborodva az emberek amiatt hogy előnyt élveznek akiknek védettségi igazolványuk van?
Majd az átesik a betegségen és úgy lesz védett . Szerintem ezért nincs értelme a megkülönböztetésnek .
Végülis mindegy neked, nem te vagy a kórházban és halsz bele a munkába....viszont az már az oltottat is érinti hogy a sok hülye oltatlan miatt annyi beteg lesz a kórházban hogy más betegség miatt nem tudják majd ellátni
Vicces ez az "emberi jogot sérti" hülyeségek 😀
Holott semmivel nem lesz kevesebb joga senkinek. Csak picivel több lehetősége lesz azoknak akik a maguk és társadalmunk számára hasznos dolgot megtették.
Biztos vagyok benne, hogy pl az állatkert akkor is fullon lesz (pláne most majd gyerek nap körül) amíg csak védettségi igazolvánnyal látogatható.
Mindenkinek ott a lehetőség felvenni a vakcinát. Nekem egy héten belül küldték a védettségi igazolványt. És még mindig csak elméleti a vitatkozás tárgya, hiszen még napokig semmi előnyünk nincs kártyával sem.
Eléggé megtorpant az oltási kedv sajnos úgy tűnik.
Pedig már egyre többféle vakcina közül lehet választani. Én is válogattam, Pfizert kaptam.
Neked,lehet,hogy vicces mert beoltottak,kaptál jogokat.Azt hiszed szabadabb vagy mint az aki nem oltatta be magát.Sajnos a helyzet az,hogy ez a szabadság csak látszólagos.
Az emberi jogokat pedig valóban sérti a jelenlegi helyzet.Ugyanis már az első oltás után kaphatsz kártyát,pedig azt hangoztatják,hogy akiknek bajuk lett oltás után az azért van mert még nem alakult ki védettség,nem pedig az oltás miatt.Ha nem alakult ki védettség akkor te valójában csak azért kaptál jogokat mert beoltattad magad,függetlenül attól,hogy védett vagy-e vagy nem.Ezért hátrányos az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!