Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak felháborodva az...

Miért vannak felháborodva az emberek amiatt hogy előnyt élveznek akiknek védettségi igazolványuk van?

Figyelt kérdés
Teljesen jogos ez az intézkedés ugyanis Izraeli példa hogy csak oltással lehet lekűzdeni a járványt.. Én vállaltam hogy megszúrjanak, időt szántam az oltásra, ott vártam a sorban és vállalom ha esetleg hosszú távú szövődményeim lesznek oltás miatt, akkor ez a minimum, hogy valamiben előnyt kapunk..
2021. ápr. 27. 17:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
91%

3 azokról az oltásokról beszélsz, amik természetesek, évtizedek óta gyakorlatban kipróbáltak.

Ilyet nálunk is beadják, és be is adták 40 éve is.

Senki sem propagálta ilyen agresszíven. És itt a nagy különbség.

2021. ápr. 27. 17:29
 12/47 anonim ***** válasza:
85%
A természet törvényeit viszont nem kéne felülírniuk.. Tulajdonképpen az erős, egészséges emberek vannak diszkriminálva és ez az egész az evolúciónak mond ellent
2021. ápr. 27. 17:33
 13/47 anonim ***** válasza:
23%
Melyik emberi jogot sérti a rendelkezés?
2021. ápr. 27. 17:34
 14/47 anonim ***** válasza:
73%
13as. Direkt írtam hogy keress rá. Wikin tök jól fent van, ne kelljen másolgatnom és magyarázni hogy melyik fogalom mit jelent..
2021. ápr. 27. 17:35
 15/47 anonim ***** válasza:
89%
#12 csak szólok hogy az általad nevezett evolûciónak ott kezdődik az ellentmondás, amikor kòrházban születtél meg
2021. ápr. 27. 17:35
 16/47 anonim ***** válasza:
7%

Meg kutyaoviba sem viheted a kolyok kutyad, ha nincsenek meg neki a kotelezo oltasai! :)

Emberi jogok meg? Ebben a helyzetben? Vilagjarvany van. Kihirdetett jarvanyugyi veszhelyzet. Kulonleges jogrendben iranyitja az orszagot a Kormany.

Ilyen helyzetben nem vonatkoznak semmire a bekebeli jogok!

2021. ápr. 27. 17:36
 17/47 anonim ***** válasza:
92%
#9 A JÁRVÁNY igen, de itt nincs járvány. Elenyésző, statisztikailag észrevehetetlen számokról beszélünk. 3% a halálozási rátája ennek a fene nagy pandémiának, amiben valószínűleg már az influenza számai is benne vannak, ugyanis az előző évben az influenza megszűnt létezni, vagy egyszerűen egyként kezelik a kettőt.
2021. ápr. 27. 17:38
 18/47 anonim ***** válasza:
72%
16os. Küldj már forrást ehhez, kérdező is mondta de még ő sem küldött olyan forrást amiben a megkülömböztetés az emberi jogokkal játszva bármikor szabad legyen. Lehetőleg unios szabályokat mutass magyarra lefordítva. Nem beszélem az angolt.
2021. ápr. 27. 17:38
 19/47 A kérdező kommentje:
És az nem emberi alapjogi sértés, hogy korlátoznak a szabadságodban? mert a karantén is ez és világ összes országa alkalmazta.. megvan ennek a jogi háttere biztos vagyok benne
2021. ápr. 27. 17:40
 20/47 anonim ***** válasza:
75%
19es elfogadom de mivel kiváncsi vagyok rá azért akarok forrást erről. Mert tényleg érdekel hogy meddig húzható meg ez esetben a határ.
2021. ápr. 27. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!