Miért vannak felháborodva az emberek amiatt hogy előnyt élveznek akiknek védettségi igazolványuk van?
Figyelt kérdés
Teljesen jogos ez az intézkedés ugyanis Izraeli példa hogy csak oltással lehet lekűzdeni a járványt.. Én vállaltam hogy megszúrjanak, időt szántam az oltásra, ott vártam a sorban és vállalom ha esetleg hosszú távú szövődményeim lesznek oltás miatt, akkor ez a minimum, hogy valamiben előnyt kapunk..2021. ápr. 27. 17:14
11/47 anonim válasza:
3 azokról az oltásokról beszélsz, amik természetesek, évtizedek óta gyakorlatban kipróbáltak.
Ilyet nálunk is beadják, és be is adták 40 éve is.
Senki sem propagálta ilyen agresszíven. És itt a nagy különbség.
12/47 anonim válasza:
A természet törvényeit viszont nem kéne felülírniuk.. Tulajdonképpen az erős, egészséges emberek vannak diszkriminálva és ez az egész az evolúciónak mond ellent
13/47 anonim válasza:
Melyik emberi jogot sérti a rendelkezés?
14/47 anonim válasza:
13as. Direkt írtam hogy keress rá. Wikin tök jól fent van, ne kelljen másolgatnom és magyarázni hogy melyik fogalom mit jelent..
15/47 anonim válasza:
#12 csak szólok hogy az általad nevezett evolûciónak ott kezdődik az ellentmondás, amikor kòrházban születtél meg
16/47 anonim válasza:
Meg kutyaoviba sem viheted a kolyok kutyad, ha nincsenek meg neki a kotelezo oltasai! :)
Emberi jogok meg? Ebben a helyzetben? Vilagjarvany van. Kihirdetett jarvanyugyi veszhelyzet. Kulonleges jogrendben iranyitja az orszagot a Kormany.
Ilyen helyzetben nem vonatkoznak semmire a bekebeli jogok!
17/47 anonim válasza:
#9 A JÁRVÁNY igen, de itt nincs járvány. Elenyésző, statisztikailag észrevehetetlen számokról beszélünk. 3% a halálozási rátája ennek a fene nagy pandémiának, amiben valószínűleg már az influenza számai is benne vannak, ugyanis az előző évben az influenza megszűnt létezni, vagy egyszerűen egyként kezelik a kettőt.
18/47 anonim válasza:
16os. Küldj már forrást ehhez, kérdező is mondta de még ő sem küldött olyan forrást amiben a megkülömböztetés az emberi jogokkal játszva bármikor szabad legyen. Lehetőleg unios szabályokat mutass magyarra lefordítva. Nem beszélem az angolt.
19/47 A kérdező kommentje:
És az nem emberi alapjogi sértés, hogy korlátoznak a szabadságodban? mert a karantén is ez és világ összes országa alkalmazta.. megvan ennek a jogi háttere biztos vagyok benne
2021. ápr. 27. 17:40
20/47 anonim válasza:
19es elfogadom de mivel kiváncsi vagyok rá azért akarok forrást erről. Mert tényleg érdekel hogy meddig húzható meg ez esetben a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!