Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak felháborodva az...

Miért vannak felháborodva az emberek amiatt hogy előnyt élveznek akiknek védettségi igazolványuk van?

Figyelt kérdés
Teljesen jogos ez az intézkedés ugyanis Izraeli példa hogy csak oltással lehet lekűzdeni a járványt.. Én vállaltam hogy megszúrjanak, időt szántam az oltásra, ott vártam a sorban és vállalom ha esetleg hosszú távú szövődményeim lesznek oltás miatt, akkor ez a minimum, hogy valamiben előnyt kapunk..
2021. ápr. 27. 17:14
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
81%
Azért mivel az emberi jogokat sérti. Bárki utána nézhet az emberi jogoknak a wikin. Mielőtt leszólna valaki az érvem miatt keressen rá és értelmezze.
2021. ápr. 27. 17:19
 2/47 anonim ***** válasza:
74%
Én meg ilyen erővel azt vállaltam,hogy nem kapok oltást.Most akkor mi van?
2021. ápr. 27. 17:20
 3/47 A kérdező kommentje:
1. Csomó országban hátrány ha nincs kötelező védőoltás, ez eddig is így volt és így is lesz.. pl németeknél is oviba nem mehetsz ha nem vagy beoltva..
2021. ápr. 27. 17:21
 4/47 anonim ***** válasza:
75%
3as független hol van és hol nincs akkor is sérti az emberi jogokat.
2021. ápr. 27. 17:22
 5/47 anonim ***** válasza:
70%
Ennyi erővel akkor legyen előjoga a szteroidozott konditerem töltelékeknek is, hisz vállalták a káros hatásokat, plusz hogy fel sem áll nekik. Jutalmazzuk őket is.
2021. ápr. 27. 17:23
 6/47 A kérdező kommentje:
5. Az ott hol társadalmi érdek.. idióta..
2021. ápr. 27. 17:24
 7/47 anonim ***** válasza:
91%
És nyilván ki is vártad a második oltást követő 2 hetet, hogy kialakuljon a klinikai vizsgálatok által meghatározott hatékonyságú védelem.
 8/47 anonim ***** válasza:
91%

Én nem vagyok felháborodva, nagyon ügyesen csináltad, csak így tovább.

Dolgozni lehet oltás nélkül, szórakozni nem? Ennyi erővel mondhatnák azt is, hogy aki beoltatta már magát, dolgozhat is szórakozhat is, a többi meg maradjon otthon, a fizetésének megfelellő járadékért, amíg be nem oltatja magát.

9/47 A kérdező kommentje:
4. Járványügyi intézkedések felül írják az emberi jogokat, olvass utána.. pl. karantén stb.
2021. ápr. 27. 17:25
 10/47 anonim ***** válasza:
75%
9es. Forrást kérnék ehhez.
2021. ápr. 27. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!