Miért vannak felháborodva az emberek amiatt hogy előnyt élveznek akiknek védettségi igazolványuk van?
Figyelt kérdés
Teljesen jogos ez az intézkedés ugyanis Izraeli példa hogy csak oltással lehet lekűzdeni a járványt.. Én vállaltam hogy megszúrjanak, időt szántam az oltásra, ott vártam a sorban és vállalom ha esetleg hosszú távú szövődményeim lesznek oltás miatt, akkor ez a minimum, hogy valamiben előnyt kapunk..2021. ápr. 27. 17:14
1/47 anonim válasza:
Azért mivel az emberi jogokat sérti. Bárki utána nézhet az emberi jogoknak a wikin. Mielőtt leszólna valaki az érvem miatt keressen rá és értelmezze.
2/47 anonim válasza:
Én meg ilyen erővel azt vállaltam,hogy nem kapok oltást.Most akkor mi van?
3/47 A kérdező kommentje:
1. Csomó országban hátrány ha nincs kötelező védőoltás, ez eddig is így volt és így is lesz.. pl németeknél is oviba nem mehetsz ha nem vagy beoltva..
2021. ápr. 27. 17:21
4/47 anonim válasza:
3as független hol van és hol nincs akkor is sérti az emberi jogokat.
5/47 anonim válasza:
Ennyi erővel akkor legyen előjoga a szteroidozott konditerem töltelékeknek is, hisz vállalták a káros hatásokat, plusz hogy fel sem áll nekik. Jutalmazzuk őket is.
6/47 A kérdező kommentje:
5. Az ott hol társadalmi érdek.. idióta..
2021. ápr. 27. 17:24
7/47 anonim válasza:
És nyilván ki is vártad a második oltást követő 2 hetet, hogy kialakuljon a klinikai vizsgálatok által meghatározott hatékonyságú védelem.
8/47 anonim válasza:
Én nem vagyok felháborodva, nagyon ügyesen csináltad, csak így tovább.
Dolgozni lehet oltás nélkül, szórakozni nem? Ennyi erővel mondhatnák azt is, hogy aki beoltatta már magát, dolgozhat is szórakozhat is, a többi meg maradjon otthon, a fizetésének megfelellő járadékért, amíg be nem oltatja magát.
9/47 A kérdező kommentje:
4. Járványügyi intézkedések felül írják az emberi jogokat, olvass utána.. pl. karantén stb.
2021. ápr. 27. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!