Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak felháborodva az...

Miért vannak felháborodva az emberek amiatt hogy előnyt élveznek akiknek védettségi igazolványuk van?

Figyelt kérdés
Teljesen jogos ez az intézkedés ugyanis Izraeli példa hogy csak oltással lehet lekűzdeni a járványt.. Én vállaltam hogy megszúrjanak, időt szántam az oltásra, ott vártam a sorban és vállalom ha esetleg hosszú távú szövődményeim lesznek oltás miatt, akkor ez a minimum, hogy valamiben előnyt kapunk..
2021. ápr. 27. 17:14
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
20. nem vagyok Google.. nézz utána..
2021. ápr. 27. 17:42
 22/47 anonim ***** válasza:
71%
21es hagyjuk...
2021. ápr. 27. 17:44
 23/47 anonim ***** válasza:
93%
Világjárvány van, ehhez képest egy plasztik kártyával konkrétan szabad a rablás... Nagyon logikus.
2021. ápr. 27. 17:46
 24/47 anonim ***** válasza:
80%
Nem az ő előnyük a probléma, hanem az oltatlanok hátránya.én nem haragszom és féltékeny sem vagyok rád,ezt le is szögezem elöljáróban.
2021. ápr. 27. 17:46
 25/47 anonim ***** válasza:
54%
#14 ne haragudj ez nem ìgy működik egy vitában hogy "nézz utána" (megjegyzem ilyen szempontból a kérdező is erősen kifogásolható, még akkor is ha vele egy oldalon vagyok). Mutass rá akkor a wikipédiára és idézd vagy gyűjtsd ki hogy mik azok a jogok amik sosem korlátozhatók. Utána megnézhetjük hogy a jelenlegi különleges jogrend megengedi-e ezen jogok csorbítását (valószínű egyébként, mert az uniós szintű zöld útlevelet júniusra tervezik, valamint az európai jogvédő szervezeket akik Orbán egyèb disznósàgait előbb tudjàk mint az ország, nem tiltakoznak).
2021. ápr. 27. 17:57
 26/47 anonim ***** válasza:
91%

Ennek kb a legnagyobb vesztesei a szolgáltatók lesznek, ugyanis azért így elvesztenek egy olyan réteget akik úgymond " hébe-hóba " jártak szórakozóhelyekre, moziba, állatkertbe vagy bármi ilyen helyre, de számukra mindez nem annyira fontos, hogy csak emiatt bevállalják az oltást, ha amúgy nem tervezték.

Mert tuti van egy olyan réteg is, aki csak azért vállalta be az oltást hogy mehessen.

2021. ápr. 27. 18:04
 27/47 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem sértene emberi jogok,így ebben a formában akkor sem lenne semmi értelme. A buszon,a munkahelyen, a tescoban,mindenhol vegyül az oltott az oltatlannal,arról meg már ne is beszéljünk,hogy ha megkaptál 1 ,azaz egy darab oltást,néhány napra rá jön a kártyád és mehetsz amerre látsz,holott nem vagy védett ...

Bár nem is értem miről beszélünk,hiszen azt se tudják a második után meddig vagy védett . Ja de, utána bekapcsol az örökélet cheat ,mert a kártyádon nincs lejárati dátum sem :DDD

2021. ápr. 27. 18:11
 28/47 anonim ***** válasza:
39%
Csak akkor ha covidos lennél és Kásler papa benyujtana a számlát akkor hoborognel....
2021. ápr. 27. 18:14
 29/47 anonim ***** válasza:
78%

“ Az ott hol társadalmi érdek.. idióta..”

Én meg Pityu. 🥂

Örülök, hogy most már keresztnéven szólíthatjuk egymást, kedves i....

2021. ápr. 27. 18:38
 30/47 anonim ***** válasza:
87%
Az oltás csak azt az embert védi meg aki bevan oltva . Innentől nem értem , miért baj ha valaki nincsen beoltva? Majd az átesik a betegségen és úgy lesz védett . Szerintem ezért nincs értelme a megkülönböztetésnek .
2021. ápr. 27. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!