Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "nagy magyar" emberek,...

A "nagy magyar" emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint én?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok, akik nagyon írdetik, oy ők igenis magyarok. Elmennek klföldre, nagy magyaországos polóban. És nagyon bszkéks erre a dologra, a régi történelemre, íjászat, lovaglás, turul madár...stb. És sokszor meszólnak, mert igenis énis bszke vagyok arra, hogy mayar vagyok, de nem viselek "magyaros" polót, és nem mondogatom folyton, hogy Mo- így-úgy. Sokan tudják rólam, hogy szeretek egy országot(lényegtelen melyiket) mert tetszik a kultúrája, történelme... maga az ország. És már volt ilyen ismerőseimmel vitám, mert megszóltak, hogy, a ennyire szeretem azt a helyet "magyar létemre" akkor költözzek oda, minek lakok itt, mikor nem vagyok a "magyarságra" méltó...stb.

És ezt nem értem, az ilyen emberek, akik nagyon mondogatják, hogy Ők az igazi magyar emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint Én, aki úgyan-úgy szeretem az országom, csak nem mutatom ki ennyire?

2010. aug. 8. 17:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:

Egyébként, aki nem hiszi, hogy ez Kádár vetése, meg hogy ez a mentalitás a legfőbb problémánk, az nézze meg ezt az 1989-es felvételt:

[link]

Érdemes megfigyelni, hogy melyik kérdésnél nem éljenez a tömeg, meg hol van csak szórványos taps. Na, ez a baj, ilyen nemzet nincs még egy a világon, amelyik a sajátjait megtagadja. Ha '89-ben lett volna a népszavazás, én állítom, hogy még 10% se lett volna az igenek aránya.

De azóta is azért küzdünk, mi mindannyian, hogy ez a kérdés nemzeti minimum legyen, és ebben nem ismerünk kompromisszumot! Vegye észre mindenki, aki a múlt rendszer sémáit követi, hogy ez tovább nem járható, pláne olyan események tükrében, mint a délvidéki magyarverések, vagy a szlovák nyelvtörvény! Meg kell védenünk magunkat, aki pedig ezzel ellenkezik, az vizsgálja felül az álláspontját, vagy távozzon innen! Mert mi egy nemzet vagyunk, itt a Kárpát-medencében!

2010. aug. 9. 18:08
 52/63 bumbi02 ***** válasza:
68%

Képzeld el, én nem imádkozom naponta a Turulhoz, nem is beszélve a többi marhaságról, amit beképzelsz magadnak.

még jó hogy érted a cinizmus,iróniát, gúnyt meg ezeket a szép eszközöket:))

amugy meg elhiheted hogy nem nézek tvt..de veletek fölösleges vitatkozni, mer csak azok magyarok akik utálják a szocikat,de imádják a turulmadarat, meg sirnak trianonon miatt...

2010. aug. 9. 23:11
 53/63 anonim ***** válasza:
63%
Olvasgatom, olvasgatom a kommenteket, és ilyenkor mindig elszomorodom azon, hogy általában mindenki elfelejt, hogy egy ember elsősorban EMBER, és csak utána magyar.
2010. aug. 10. 08:45
 54/63 anonim ***** válasza:
45%

ma 08:45

Te vagy a liberalizmus büszkesége!Még Lenin is megdicsérne.

2010. aug. 10. 16:03
 55/63 anonim ***** válasza:
55%
Még hogy megvernének az USA-ban ha viccelődnél a sasról. Látszik ti nem ismeritek George Carlin-t, aki az HBO-n egy egy órás adásban osztotta az amerikai hagyományokat, a rendszert, és a vallást. Mindenki nevetett, és tapsolt.
2010. aug. 12. 23:34
 56/63 anonim ***** válasza:
55%

semmivel sem többek sőt...nevetseges külföldre nagymagyar polóba menni...de ezen a külföldiek csak nevetenk hogy itt tartunk :) talán egyszer majd eszhez ternek a nácihungaristák de ez 100 even belül nem nagyon várható: D

ne erezd magad "kisebbnek" mer nem vagy :)

2010. aug. 13. 09:34
 57/63 anonim ***** válasza:
A 08-08 17:50 (második hozzászóló) már adott egy igaz, hasznos választ.
2010. aug. 13. 10:52
 58/63 anonim ***** válasza:
0%
A nagymagyarnak mondott gárdisták fővezére se tart be semmi keresztény elvet, pedig ő maga azt hangoztatja... [link]
2010. aug. 13. 21:05
 59/63 anonim ***** válasza:
0%
Kossuth Lajos, Petőfi Sándor, Széchenyi István mitől nagyobb magyar, mint Gyurcsány Ferenc, Kádár János, Kun Béla?
2010. aug. 14. 00:13
 60/63 bumbi02 ***** válasza:

hagyjuk ki petőfit a sorból és elgondolkozok rajta:)) petőfi egy költő volt és nem sokkal több...

amugy most kiemeltél pozitiv és negativ szereplőket a magyar történelemből, de nem az számit kossuth is csinált hülyeséget mert azt hitte h a hazát szolgálja vele...(folyamatosan kritizálta Görgeyt, és csak mikor minden veszni látszott akkor adta át Görgeynek a hatalmat, az egész országgyüléssel együtt megfeledkezett a nemzetiségekről aminek nagy ára lett- trianon, árulónak titulálta görgeyt, plusz kikiáltotta a függetlenséget ami szép dolog, és biztos jót akart de csak azt érte el h az osztrákok észrevették h ide kénének az oroszok is...) tehát lényegében jót akart de sokszor tett rosszat is...gyurcsány biztos lopott, hazudott és egyéb, de attól még magyar, mer magyarnak vallja magát magyar származásu..kádár fiumei származásával nem tünik most magyarnak viszont születése idején még MO területe volt... de az számit magyarnak aki magyarnak tartja magát és nincs olyan h magyarabb vagy magyartalanabb....

2010. aug. 14. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!